Oyun rootlu cihazda pubg oynamak ban atar mı

İskender5467890

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İskender
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
6
Evet cihazıma root atmak istiyorum ama pubgden ban atar mı diye korkuyorum magisk den yapsam atarmi acaba

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Evet cihazıma root atmak istiyorum ama pubgden ban atar mı diye korkuyorum magisk den yapsam atarmi acaba
Sorun olmaz. Ama turnuva gibi oyunlarda, cihazda güvenlik ihlali olduğunu saptıyor. Magisk uygulaması içinden Magisk'i gizleme seçeneği var. Onu açarsanız hiçbir sorun kalmaz.

İskender5467890

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İskender
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
6
Sorun olmaz. Ama turnuva gibi oyunlarda, cihazda güvenlik ihlali olduğunu saptıyor. Magisk uygulaması içinden Magisk'i gizleme seçeneği var. Onu açarsanız hiçbir sorun kalmaz.
Sağol dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis peki overclock diye bişey varmış o ne bi onuda aciklayabilirmisin

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Sağol dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis peki overclock diye bişey varmış o ne bi onuda aciklayabilirmisin
Kernel ile alakalı bir durum. Cihazınız için Overclock'lu kernel araştırması yapın, varsa bulursunuz. Kısaca OC denir. İşlemcinin ve/veya grafik işlemcisinin maksimum çalışma frekansını yükselterek performans kazanımı sağlar ama ısıyı da beraberinde getirir. Bulaşmamayı tavsiye ederim ama mevcut cihazınızla da iyi bir oyun deneyimi için OC şart gibi duruyor. Yine de cihazın ömrünü bu tür şeylerle kısaltmamak en iyi seçimdir.

İskender5467890

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İskender
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
6
Kernel ile alakalı bir durum. Cihazınız için Overclock'lu kernel araştırması yapın, varsa bulursunuz. Kısaca OC denir. İşlemcinin ve/veya grafik işlemcisinin maksimum çalışma frekansını yükselterek performans kazanımı sağlar ama ısıyı da beraberinde getirir. Bulaşmamayı tavsiye ederim ama mevcut cihazınızla da iyi bir oyun deneyimi için OC şart gibi duruyor. Yine de cihazın ömrünü bu tür şeylerle kısaltmamak en iyi seçimdir.
Çok teşekkür ederim sorularıma cevapsız bırakmadığın için

Üst Alt