Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam. Bügun poco x3 modelini aldım. Cihaz global cihaz. Ama cihaz rusya romu olarak geldi. Sorum budurki global romla arasinda ne fark yarada bilir bana?
Arkadaslar dun youtube redmi note 5 icin SV rom gordum. Ozellestirme bol guzel bir roma benziyordu. Bilen varmi bu rom guvenlimi? Ve oendi base nerden aliyo?
Arkadaslar telefonumda su an xiaomi eu beta 9.12.26 kurulu. Son beta olan 20.1.16-yi en dogru sekilde nasil flash yapa bilirim? Format data reboot recovery daha sonra 2 wipe yani system wipe yapmadan flashlarsam rom duzgun sekilde calisirmi?
Arkadaslar 2 yillik bir note 4 cihazinda sarjda oldugu anda pil 90% oldugu anda otomatik sarji kesiyor. Yeniden takmamla sarj oluyor. Hicbirsey denemedim henuz rom hard reset filan. Bilgisi olan varmi bu konuyla ilgili.
Arkadaslar romu yeni kurulumunu yaparken yukarda android kurulumunu tamamla diye bir bildirim cikiyorya onu yanlislikla kaydirdim. Simdi nerden oraya done bilirim? Kurulum menusune
Arkadaslar benim gibi bilgisayari 32 bit olan arkadaslar varsa mi flash 2015 surumunu indirib sorunsuz sekilde kullana bilir. Uygulama kendisi driver kurulumu yapiyor. Tabii ki diyer driverler yuklu olsun bilgisayarinizda. Asagida paylasdigim linktden 2015/10/28 surumu indirib kullana...
cihaza arb4 olan 9.6 surumu flashladim ama acilmadi cihaz. simdi fastboot moda gire biliyorum. yardimlariniz lazim
1577739856
mi flash 2015 surumu var ve cihazi goruyor. hangi surumu flashlamam gerek ve bu surumde diyerleri gibi clean filan secenegi yok. flash all. flash all except stroage ve...
Merhaba arkadaslar. Wifi oldugu halde pubg mobilde sunucu zaman asimina ugradi deyib oyundan atmasi. Ve arada sirada ekrana ag mevcut deyil yazisi. Wifi oldugu halde bunu yapmasi neden olabilir?
1577730671
Gfx tool araci ile alakali oldugunu dusundum. Ama o telefonu etkileyemez bence yani ekrana...
Herkese iyi aksamlar. Redmi note 5 chiazimda twrp 3.3.0-4 kurulu ve yeni twrp surumu 3.3.1.1 kurmak isdiyorum. Yeni surumu eski twrp ile flas yapinca bitiyomu is?
1577642548
Note 5 kullanicilari onerdiyi twrp veya orange fox varsa link ata bilir.
Herkese selam. Cihazim redmi note 5. Model kodu M1803E7SG. Cihazimda mi room son beta surumu kurulu. Pixel experience android 9 icin paylasdigi surumu indirib twrp ile flasarsam telefonum brick olurmu? Veya brick olmassa daha sonra mi rooma donersen brick olurmu?
Selam Herkese. Benim cihaz redmi note 5. Mi room kurulu. Cihazda wifi kendi kendine gidib geliyo. Youtube ve pubgde bu fazla oluyor. Eu rom denedim revos miui denedim yine var bu sorun. Neden kaynaklana bilir acaba.