İqbal12 kullanıcısının son içeriği

1. İqbal12

Rom Poco X3/Nfc RAZEROS 12.0.7.0

Romdami sorun var yoksa indirme linkindemi?
  2. İqbal12

Soru Rom bilgisi.

Bu buyuk bir sorun zaten)))
  3. İqbal12

Soru Rom bilgisi.

Selam. Bügun poco x3 modelini aldım. Cihaz global cihaz. Ama cihaz rusya romu olarak geldi. Sorum budurki global romla arasinda ne fark yarada bilir bana?
  4. İqbal12

Rom [Android 11]Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.1.0.RJWINXM İndirme Bağlantısı

Hint romundayim ama bana halen android 11 guncellemesi gelmedi. Sebebi ne ola bilir?
  5. İqbal12

MIUI 12 Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.1.0.QJWINXM İndirme Bağlantısı

Aynen bir deneyin belki guzeldir sizin icinde)
  6. İqbal12

Hocam.ben miui12 port rom kullanmadım bilmiyorum size neler verdiyini. Benim note 9sde ilk miui12 deneyimim oldugu icin cok beyendim 1600450041 Cevabi sizin icin yazmisdim sabitlemeyi unutdum pardon
  7. İqbal12

Rom gayet akici. Ben format atdim. Google guncellemeleri sonra sistem.uygulamasi guncellemesinden sonra bi restrart. Cihaz uçuyor adeta
  8. İqbal12

Recovery [OFFİCİAL] [Curtana] Note 9S LRTWRP Recovery

Chromeda google adresiniz hesabiniz girili olsun tekrar deneyin. O zaman acar sayfani
  9. İqbal12

Rom Redmi Note 9 / Redmi 10X 4G Global Kararlı Rom V12.0.1.0.QJOMIXM İndirme Bağlantıları

Bir cihazın pro versiyonu durarken niye ilk önce note 9 alıyor güncellemeyi anlamıyorum. (Note 9s çinde satılmadığnı biliyorum)
  10. İqbal12

Yardım telefona rom yüklenirken pc kapandı

Hatada fastboot lock yazisi gordum o yuzden sordum
  11. İqbal12

Yardım telefona rom yüklenirken pc kapandı

Cihazin bl klidi acikmi hocam?
  12. İqbal12

Soru max 2k-2.5k telefon ne alayım

Pardon fiyatinin o civarda oldugunu bilmiyordum
Üst Alt