İqbal12 kullanıcısının son içeriği

1. İqbal12

Soru Rom bilgisi.

Selam. Bügun poco x3 modelini aldım. Cihaz global cihaz. Ama cihaz rusya romu olarak geldi. Sorum budurki global romla arasinda ne fark yarada bilir bana?
  2. İqbal12

Soru Miui SV rom

Arkadaslar dun youtube redmi note 5 icin SV rom gordum. Ozellestirme bol guzel bir roma benziyordu. Bilen varmi bu rom guvenlimi? Ve oendi base nerden aliyo?
  3. İqbal12

Soru Xiaomi eu

Arkadaslar telefonumda su an xiaomi eu beta 9.12.26 kurulu. Son beta olan 20.1.16-yi en dogru sekilde nasil flash yapa bilirim? Format data reboot recovery daha sonra 2 wipe yani system wipe yapmadan flashlarsam rom duzgun sekilde calisirmi?
  4. İqbal12

Soru Sarj problemi

Arkadaslar 2 yillik bir note 4 cihazinda sarjda oldugu anda pil 90% oldugu anda otomatik sarji kesiyor. Yeniden takmamla sarj oluyor. Hicbirsey denemedim henuz rom hard reset filan. Bilgisi olan varmi bu konuyla ilgili.
  5. İqbal12

Soru Android kurulumu

Arkadaslar romu yeni kurulumunu yaparken yukarda android kurulumunu tamamla diye bir bildirim cikiyorya onu yanlislikla kaydirdim. Simdi nerden oraya done bilirim? Kurulum menusune
  6. İqbal12

Soru Miui V9 vs V10

Arkadaslar sizce miui v9 stabilmi yoksa v10 stabil? Hangisi pil konusunda tatmin edici?
  7. İqbal12

İpucu Mi flash 2015

Arkadaslar benim gibi bilgisayari 32 bit olan arkadaslar varsa mi flash 2015 surumunu indirib sorunsuz sekilde kullana bilir. Uygulama kendisi driver kurulumu yapiyor. Tabii ki diyer driverler yuklu olsun bilgisayarinizda. Asagida paylasdigim linktden 2015/10/28 surumu indirib kullana...
  8. İqbal12

Yardım redmi note 5 brick

cihaza arb4 olan 9.6 surumu flashladim ama acilmadi cihaz. simdi fastboot moda gire biliyorum. yardimlariniz lazim 1577739856 mi flash 2015 surumu var ve cihazi goruyor. hangi surumu flashlamam gerek ve bu surumde diyerleri gibi clean filan secenegi yok. flash all. flash all except stroage ve...
  9. İqbal12

Soru Wifi oldugu halde

Merhaba arkadaslar. Wifi oldugu halde pubg mobilde sunucu zaman asimina ugradi deyib oyundan atmasi. Ve arada sirada ekrana ag mevcut deyil yazisi. Wifi oldugu halde bunu yapmasi neden olabilir? 1577730671 Gfx tool araci ile alakali oldugunu dusundum. Ama o telefonu etkileyemez bence yani ekrana...
  10. İqbal12

Soru Twrp guncellemesi

Herkese iyi aksamlar. Redmi note 5 chiazimda twrp 3.3.0-4 kurulu ve yeni twrp surumu 3.3.1.1 kurmak isdiyorum. Yeni surumu eski twrp ile flas yapinca bitiyomu is? 1577642548 Note 5 kullanicilari onerdiyi twrp veya orange fox varsa link ata bilir.
  11. İqbal12

Yardım Pixel experience

Herkese selam. Cihazim redmi note 5. Model kodu M1803E7SG. Cihazimda mi room son beta surumu kurulu. Pixel experience android 9 icin paylasdigi surumu indirib twrp ile flasarsam telefonum brick olurmu? Veya brick olmassa daha sonra mi rooma donersen brick olurmu?
  12. İqbal12

Yardım Redmi note 5. Wifi baglantisi

Selam Herkese. Benim cihaz redmi note 5. Mi room kurulu. Cihazda wifi kendi kendine gidib geliyo. Youtube ve pubgde bu fazla oluyor. Eu rom denedim revos miui denedim yine var bu sorun. Neden kaynaklana bilir acaba.
  13. İqbal12

MIUI 11 [PORT][9.0] MiuiPro Stable v11.0.9.0 Redmi 5 Plus

Burdan pil ve sinyal gostergesi hosuma gitdide o yuzden sordum hocam
  14. İqbal12

MIUI 11 [PORT][9.0] MiuiPro Stable v11.0.9.0 Redmi 5 Plus

Hocam hangi tema kullaniyosun?
Üst Alt