inamiyui kullanıcısının son içeriği

1. inamiyui

Yardım Android 11 Gelmedi

Android 10 kullandığımı gördüm internetten baktım ve android 11'in çoktan gelmiş olduğunu gördüm. Telefonumu güncellemek istiyorum ne yapabilirim?
  2. inamiyui

Rom Güncel rom önerisi

Şuan greeshan 12.0.3 kullanıyorum, rom değiştirmek istiyorum. Şuanda stabil hangi rom vardır?
  3. inamiyui

Soru Hangi Tarifeye Geçmeliyim?

Şuan Vodofone kullanıyorum ve taahütümün son günü. Kullandığım tarife ise şöyle: 15GB internet, 1000 dakika ve 1000 sms. Verdiğim fiyat ise 55₺. Turkcell veya TurkTelekom geçmek istiyorum, 40-50₺ civarında bir fiyatlandırma olursa çok memnun olurum. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. inamiyui

Yardım Şebeke çekmiyor

Mi Note 10 Lite telefonumda şebeke çekmiyor. Dün çekiyordu, uyudum ve uyandığımda şebekenin olmadığını fark ettim. SIM kartını tak çıkart yaptım ama olmadı. Ne yapmalıyım?
  5. inamiyui

Soru Bluetooth otomatik bağlanma nasıl kapatılır?

Sürekli farklı cihazlara bağlanıyorum. Mi Note 10 Lite cihazım bluetooth açtığımda otomatik olarak en son hangisine bağlandıysa ona bağlanmaya çalışıyor. Bunu nasıl kapatırım ve nasıl manuel yaparım?
  6. inamiyui

Soru Play Store'dan Netflix İndirmek İçin Ne Yapmalı?

Mi Note 10 Lite ve greeshan 12.0.3 ROM'unu kullanıyorum. Play Store'da Netflix indiremiyorum, Google üzerinden indirmem gerekiyor ve bu gerçekten çok can sıkıcı. Ne yapmalıyım?
  7. inamiyui

Yardım Bluetooth Açtığımda Otomatik Bağlanmaya Çalışıyor

Başlıkta da belirttiğim gibi bluetooth açtığımda otomatik olarak en son hangisine bağlandıysam ona bağlanmaya çalışıyor. Manuel bağlanmayı nasıl ayarlarım?
  8. inamiyui

Rom Mi Note 10 Lite Stabil ROM Önerisi

ROM'lara aşina olmadığımdan sizden öneri bekliyorum. Şuanki kullandığım sürümden daha stabil ve daha güzel ROM var mıdır?
  9. inamiyui

Yardım Netflix Bu Sürüm İle Uyumlu Değil

Bir kaç videoya baktım ama bu durumu çözemedim. Ne yapabilirim?
  10. inamiyui

Yardım Mi Note 10 Lite Kamera Sorunu

Fotoğraf çekerken bir yere odaklayınca diğer taraflar bokeh efekti olmuş gibi bulanık çıkıyor (bokeh kadar olmasa da). Porte modunda değilim, normal kamera modundayım. Nasıl düzeltebilirim bunu?
  11. inamiyui

Yardım Xiaomi Kişileri Senkronize Ettiğim Halde Kişilerde Numaralar Gözükmüyor

Biraz önce 12.0.3 Greeshan ROM yükledim. Xiaomi account girdim ve oradan Xiaomi Cloud kısmına tıkladım. Ardından hepsini senkronize ettim ama kişilere gelince kişiler çıkmıyor. Bilgisayar üzerinden Mi hesabıma giriş yaptığımda kişilere tıklayınca kayıtlı olan kişilerim çıkıyor. Ne yapabilirim?
  12. inamiyui

Sohbet Çerçevesiz Simge Önerisi

Kullandığınız, beğendiniz çerçevesi olmayan klasik simge önerilerinizi bekliyorum. Kolayca MIUI Temalardan da bulunabilirse sevinirim.
  13. inamiyui

Yardım Note 10 Lite Google Kamera Önerisi

GCAM konusunda hiçbir bilgim olmadığından dolayı buraya bir öneri postu paylaşmak istiyorum. Deneyimlediğiniz sorunsuz ve güncel GCAM için yardımcı olursanız memnun olurum.
  14. inamiyui

Soru Sürüm Düşürmek Yararlı Olur Mu?

Başlıkta da belirttiğim gibi sürüm düşürme hakkında bilgi almak istiyorum. MIUI 12.0.3 kullanmaktayım şuan. MIUI 11'e düşürmeli miyim? Pil konusunda yardımcı olur mu? Onun dışında yazılımsal olarak sorun yaşatır mı? Hangisi daha iyidir?
  15. inamiyui

Yardım Galeriden Video Açılmıyor

Başlıkta da belirttiğim gibi bu şekilde bir problemim var. Galeride videoya tıklayınca donup kalıyor açılmıyor. Ancak edite bastığım zaman izleyebiliyorum. Ne yapabilirim?
Üst Alt