ilkerilyas_ kullanıcısının son içeriği

1. ilkerilyas_

Yardım Proximity sensör devre dışı bırakma

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi'nin redmi modellerinde gördüğümüz sensör problemini sanirsam hepimiz gayet iyi biliyoruz. Ben bu sensör problemini kabullendim, şimdi sensör problemini çözmek için sensörü devre dışı bırakma yöntemlerini arıyorum. Bildiğiniz bir yöntem var mıdır? Yardımcı olan...
  2. ilkerilyas_

Servis Hizmeti Xiaomi Mi Account Bypass Servisi

Cihazıma Fastboot ROM atarken 'NV Data is corrupted' hatasına düştü. Her şeyini normal yapmama rağmen. Cihazı kurtarma gibi bir şansımız var mı?
  3. ilkerilyas_

Yardım Redmi Note 9 Şebekenin az çekmesi ve interneti kullanamama

Merhaba arkadaşlar, Cihazım redmi note 9, bu sabah kalktığımda şebeke yoktu. Yarım saat sonra falan geldi ve az çekiyordu. Evden çıkıp kendi internetimi açtığımda internetin açık olmasına rağmen kullanamadım. Bazende hiç açık olduğunu bile göstermiyordu. Hatta ara ara şebeke gidiyor 'x' işareti...
  4. ilkerilyas_

Tavsiye Oyunlarda ve bazı uygulamalarda ekranın tamamamını kullanamama sorunu

Merhaba arkadaşlar, Oyunlarda ve bazı uygulamalarda çoğu kullanıcı tam ekran modunu kullanamıyor. Bunun çözümü (Ayarlar > Ekran > Tam ekran modu) buradan istediğiniz uygulamanın ve oyunun tam ekran modunu aktif edebilirsiniz. Ancak sorununuz yine düzelmezse (Ayarlar > Bildirimler & Kontrol...
  5. ilkerilyas_

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

Hocam Redmi Note 9 modelini göremedim. Modelin twrp si mevcut mudur? 1659876165 Windows defender güvenlik duvarını devre dışı bırakarak deneyebilirsiniz...
  6. ilkerilyas_

Yardım MIUI 12.5.4 Güncellemesi sonrası açılmama

Risk alıp güncelledim. Aynı sorunla karşılaşmadım neyseki. Yardımın için saol yinede :)
  7. ilkerilyas_

Yardım MIUI 12.5.4 Güncellemesi sonrası açılmama

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Redmi Note 9 cihazıma 1-2 hafta öncesinde MIUI 12.5.4 güncellemesi gelmişti. İndirdim. Kurdum. Hiçbir sıkıntı yok. Fakat güncellemeyi uygulaması için kendi kendini yeniden başlattığında cihaz açılmadı. Bende bu yüzden Servis'e gönderdim.(Garanti kapsamında.)...
  8. ilkerilyas_

Yardım IMEI hatası

Arkadaşlar cihazimin imei numarasini sisteme girerek aşağıdaki imei hata ile karsilastim. Bu hata nedir. Birde ben cihaza Rom atmıştım. Global ROM. Ancak bu hata ile ilişkisi olduğunu sanmıyorum. Sizce neden böyle bir hata vermiş olabilir. Hatanın Türkçesi : Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür...
  9. ilkerilyas_

Soru Mi Control Center kullanımı?

Merhaba arkadaşlar, Cihazıma "mi control center" indirdim. Ancak bazı fonksiyonlarının çalışmadığını farkettim. Mesela pil tasarufunu açmaya çalıştığımda İngilizce dilinde bir hata aliyorum ve altinda open system" yazıyor. Tıkladığımda ise kendi kontrol merkezine atıyor ve oradan pil tasarufunu...
  10. ilkerilyas_

Soru Arama yönlendirmedeki numara?

Arkadaşlar az önce ayarları kurcalarken bir şey farkettim. Aşağıdaki fotoğrafta "ulaşılamadığında" Kısmında bir numara var. Bu numarayı ben yazmadım. Sizce ne numarasidir? (0 555 ___ __ __) ile basliyor.
  11. ilkerilyas_

Yardım Kamera çalışmıyor!!!

Merhaba arkadaşlar, cihazımın orjinal kamera uygulaması çalışmıyor. Verileri temizleyip uygulamaya girdiğim zaman calisiyor. Sonra kapatıp birdaha açtığımda calismiyor. Yardımcı olur musunuz?
  12. ilkerilyas_

Yardım ROM Atılmıyor

sanatsal061 Teşekkürler. 1643402892 sanatsal061 Hocam birde ben telefonumun hangi model olduğuna nerden bakabilirim? Redmi note 9 ama 4G China yazıyor. Düz redmi note 9 yok. 4G Chine Fastboot indirsem sıkıntı olur mu?
  13. ilkerilyas_

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Redmi Note 9. Aslında ben kendi imkanlarımla ROM atmaya çalışıyorum ama aşağıdaki görselde bulunan hatayı alıyorum. Sebebi nedir sizce?
  14. ilkerilyas_

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhabalar hocam uzaktan bağlantı ile ROM yükleme işlemi yapıyor musunuz?
  15. ilkerilyas_

Yardım ROM Atılmıyor

sanatsal061 - Hocam bu uygulama MIUI 10'u mu indiriyor? Yoksa cihazıma ait en güncel sürümü mü?
Üst Alt