Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Xiaomi'nin redmi modellerinde gördüğümüz sensör problemini sanirsam hepimiz gayet iyi biliyoruz. Ben bu sensör problemini kabullendim, şimdi sensör problemini çözmek için sensörü devre dışı bırakma yöntemlerini arıyorum. Bildiğiniz bir yöntem var mıdır?
Yardımcı olan...
Merhaba arkadaşlar,
Cihazım redmi note 9, bu sabah kalktığımda şebeke yoktu. Yarım saat sonra falan geldi ve az çekiyordu. Evden çıkıp kendi internetimi açtığımda internetin açık olmasına rağmen kullanamadım. Bazende hiç açık olduğunu bile göstermiyordu. Hatta ara ara şebeke gidiyor 'x' işareti...
Merhaba arkadaşlar,
Oyunlarda ve bazı uygulamalarda çoğu kullanıcı tam ekran modunu kullanamıyor. Bunun çözümü (Ayarlar > Ekran > Tam ekran modu) buradan istediğiniz uygulamanın ve oyunun tam ekran modunu aktif edebilirsiniz. Ancak sorununuz yine düzelmezse (Ayarlar > Bildirimler & Kontrol...
Hocam Redmi Note 9 modelini göremedim. Modelin twrp si mevcut mudur?
1659876165
Windows defender güvenlik duvarını devre dışı bırakarak deneyebilirsiniz...
Arkadaşlar merhaba,
Xiaomi Redmi Note 9 cihazıma 1-2 hafta öncesinde MIUI 12.5.4 güncellemesi gelmişti. İndirdim. Kurdum. Hiçbir sıkıntı yok. Fakat güncellemeyi uygulaması için kendi kendini yeniden başlattığında cihaz açılmadı. Bende bu yüzden Servis'e gönderdim.(Garanti kapsamında.)...
Arkadaşlar cihazimin imei numarasini sisteme girerek aşağıdaki imei hata ile karsilastim. Bu hata nedir. Birde ben cihaza Rom atmıştım. Global ROM. Ancak bu hata ile ilişkisi olduğunu sanmıyorum. Sizce neden böyle bir hata vermiş olabilir.
Hatanın Türkçesi : Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür...
Merhaba arkadaşlar,
Cihazıma "mi control center" indirdim. Ancak bazı fonksiyonlarının çalışmadığını farkettim. Mesela pil tasarufunu açmaya çalıştığımda İngilizce dilinde bir hata aliyorum ve altinda open system" yazıyor. Tıkladığımda ise kendi kontrol merkezine atıyor ve oradan pil tasarufunu...
Arkadaşlar az önce ayarları kurcalarken bir şey farkettim. Aşağıdaki fotoğrafta "ulaşılamadığında" Kısmında bir numara var. Bu numarayı ben yazmadım. Sizce ne numarasidir? (0 555 ___ __ __) ile basliyor.
sanatsal061 Teşekkürler.
1643402892
sanatsal061 Hocam birde ben telefonumun hangi model olduğuna nerden bakabilirim? Redmi note 9 ama 4G China yazıyor. Düz redmi note 9 yok. 4G Chine Fastboot indirsem sıkıntı olur mu?