ilkeraslantas kullanıcısının son içeriği

1. ilkeraslantas

Yardım Kamera donması cihazın kilitlenmesi

Merhaba, Son zamanlarda başıma çok gelen bir durum var. 4K 60 FPS Video kayıt alırken yaklaşık 12 ile 15 saniye geçtiği gibi görüntü takılmaya başlıyor fps 60 değilde sanki 10 -15 lere düşüyor video durdurup ana ekrana gelmek istediğimde bir süre uygulamalar düşmüyor. Cihazı kilitliyorum...
  2. ilkeraslantas

Soru Powerkeeper'ı komple kaldırmak mümkün mü ?

Merhaba Bazı kaynaklarda Mi 11 Ultra cihazının çoğu uygulamada ve oyunda 120fps vermemesinin sebebini power keeper olduğunu yazmışlar ve kaldırma yöntemi belirtmişler fakat hiçbir şey anlayamadım. Tek anladığım adb üzerinden yapılıyormuş ve Çin sürümü için bahsedilmiş. Benim sürümüm 13.0.13 EU ...
  3. ilkeraslantas

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Ben kullanıyorum YouTube vanced kesinlikle IMEI ile ilgili problem yaşamadım Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ilkeraslantas

Yardım En iyi Netflix Apk'sı?

Bende 480p kullanıyorum bulamadım bulunursa bende faydalanırım . Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ilkeraslantas

Satıldı 27 Watt Xiaomi Şarj Aleti

o zaman bana hayırlı olsun diyelim :)
  6. ilkeraslantas

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

aliexpressten en son 3.5 ay önce sipariş vermiştim bir ürün hala gelmedi daha vermem :D
  7. ilkeraslantas

21W çıkmıyor mu içinden bende mi yanlışlıklık var acaba :)
  8. ilkeraslantas

Herkese Günaydın. 27W Destekliyormuş cihazlar peki 27w sarj aleti alıp kullanan farkı gören var mı ? eğer varsa sarj aletini biz nasıl temin edebiliriz aradım biraz ama bulamadım ?
  9. ilkeraslantas

hocam farkettimki benim buldugum blitzpower koruyucuda k20 ye ait oldugu yazıyor bir fark var mı k20 ile prosu arasında
  10. ilkeraslantas

cevap işin teşekkür ederim bende alışveriş sitelerine baktığımda ilk gördüğüm blitzpowerdı . bahsettiğiniz 6d tam kaplayan nano glass diye geçiyor dimi yanlış almıyım bende :)
  11. ilkeraslantas

K20 Pro 8 / 256 ile bu aileye katıldım. Ekran koruyucu tavsiyelerine açığım ve önerebileceğiniz her şeye tabi ki :)
Üst Alt