Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Son zamanlarda başıma çok gelen bir durum var.
4K 60 FPS Video kayıt alırken yaklaşık 12 ile 15 saniye geçtiği gibi görüntü takılmaya başlıyor fps 60 değilde sanki 10 -15 lere düşüyor video durdurup ana ekrana gelmek istediğimde bir süre uygulamalar düşmüyor. Cihazı kilitliyorum...
Merhaba
Bazı kaynaklarda Mi 11 Ultra cihazının çoğu uygulamada ve oyunda 120fps vermemesinin sebebini power keeper olduğunu yazmışlar ve kaldırma yöntemi belirtmişler fakat hiçbir şey anlayamadım. Tek anladığım adb üzerinden yapılıyormuş ve Çin sürümü için bahsedilmiş. Benim sürümüm 13.0.13 EU ...
Herkese Günaydın. 27W Destekliyormuş cihazlar peki 27w sarj aleti alıp kullanan farkı gören var mı ? eğer varsa sarj aletini biz nasıl temin edebiliriz aradım biraz ama bulamadım ?
cevap işin teşekkür ederim bende alışveriş sitelerine baktığımda ilk gördüğüm blitzpowerdı . bahsettiğiniz 6d tam kaplayan nano glass diye geçiyor dimi yanlış almıyım bende :)