Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sabah cihazda mıuı 13 rom vardı trtools ile imei atttım sonra mıuı 13 de ses kısılmıyodu çok sorunlu çalışıyodu sonra geri mıuı 12 dönmek istedim ama bootloopa düştü mi flah ile rom flaşlıyorum olmuyo biraz ilerliyo sonra boş süre işliyo sonra cmd ile rom atoyorum flash süper de kalıyo mi...
Cihazım yurt dışı bu gün imei kapandı eng rom maui meta yoluyla imei atıcaktım fakat fastboot eng rom yok (tgz uzantılı) neyse dedim twrp yükleyim ordan atarım rom fakat cihaza uygun twrp yok forumda 1 tane var ancak çalışmıyo twrp erkranı gelmiyo bile sp flash tool ile denedim mtk 6833 işlemci...
Cihazımı yurt dışımdan aldım imei repair yapacağım eng rom yükleyip atmayı düşünüyorum ama meid diye bişi var meid ne işe yarıyor nvram data sildikten sonra tekrardan yazmama gerek var mı farklı bi imei atacakcam meid de değiştirmem gerkiyor mu
Mi band 4 var êlimde ayarlardan nabız ve uyku yardırmcısını kapatınca uykumu ölçüyor ama uyku yatdımcısı ve nabız takibini açınca uykumu ölçmüyor nedeni nedir acaba
Arkadaşlar normalde ram kullanımı normalde 2.7 flndı bu gün telfonu biraz zorlayayım dedim assolutto racing oynarken kayan pencere ile pubg açtım cihaz raminin %80 nini kullandı (yaklaşık 5gb) sonrasında uygulamaları kapadıpımda çok büyük bi ram boşaldı ve halen öyle kulanılabilir ram 5 ila 4.8...
Cihazım suya düştü ilk başta çalışıyordu gece şarja taktım sabah kalktığımda redmi ekranı geliyor geri gidiyordu rom normalde mıuı12.7 idi ben 11.0.4 flaşlarım redmi ekranında biraz değişiklikler oluyor bilen bilir cihaz gene açılmadı sorun ne olabilir telefoncuya götürdüm masrafı çok çıkar sat...
telefonum 1.5 yıllık
bootloader kapalı(açıldı geri kapatıldı)
mıuı: 12.5.7
2 gün önce telefonumun şarjı su gibi çok hızlı bitmeye başladı sadece ınsatgramda gezmeme ramen 2 saat ekran açık süresi verdi yenden başlattım tekrar şarja taktım düzelmedi normalde şarj % 95 den sonra çok yavaş...
elimde 2 tane note 8 pro var ikiside yurt dışı biri repeirli diğeri repeirsiz repeirli olan 1 hafta önce kendi kendine kapandı recovery ektanında duruyodu sonra açtım açtığımda ise öncelikle youtube ve tüm kameralar çalışmıuodu ardan bi 20 dkka geçince youtube ve ana kamera çalışıyor diğer...
cihazımın kameralrı çalışmıyor telefoncuya götürdüm persis dosyası silinmiştir dedi ve 150 lira istedi kendim evde atarım dedim ben de ama bootloader kilidim kapalı sp flash tooldan twrp yükleyip öyle atabilirim persis.img yi ama nasıl yüklendiğini bilmiyorum sp flash tool üzerinden yardım...
arkadaşlar şimdi telefonum 1 hafta önce kendi kendine kapandı içindeki mıuı sürümünü silmiş sonra açabildim zar zor bu sefer de kameralarım çalışmıyor ana kameram çalışıyor ön makro geniş açı ve derilik algısı lenslerim çalışmıyor mıuı sürümünü değiştirdim 12.0.8 idi gece bi video çekimi yaptım...
2 gün önce kendi kendine sisitemi sildi ve redmi recoveryde takılı kaldım öyle böyle açtım ama şimdi de kamera hatası veriyo sadece ana kameya çalışıyor ön , geniş açı macro ve ön kameralarım çalışmıyor yazılımsal bişi yardım edin lütfen (cihazım global ve imeili ama bootloader kilidi kapalı...
telefomnum dün kendi kendine recovery ekranına girdi bir şekilde çıkamadım pc ye bağlıyorum gözükmüyor bootloader kilidi kapalı lütfen yardım edin This MIUI version can't be installed on this device altta bir yazı öyle diyo
Cihazıma overlock yaparken brick oldu önceden 4 defa olmuştu bu olay fastboot moduna alıp rom atıuodum düzeliyodu bu sefen oruç kafama vurdu clean all and lock işaretli kalmış telefon açıldı ama bl kilidi kapandı geri açmak için izin isteme bölümüne giriyorum olmuyor mi hesabını açıp kapadım...