Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam severek kullandığın bi rom idi ki bluetood kulaklık alana kadar taotronics sound liberty 53 pro kulaklığım ile bağlanmıyor kulaklıkta bi sorun yok geri mıuı a dönünce sorunsuz çalışıyor ama bu romda çalışmıyor sorunu nedir sizce
Şimdi normal yazılımla atmaya çalıştım ancak eng romu flashlamak için twrp gerekiyo ama cihaza uygun twrp şu an piyasada yok bende normal yazılımla atmak isterdim ama şuan tek yol ücretliler gibi duruyo
Bu sabah cihazda mıuı 13 rom vardı trtools ile imei atttım sonra mıuı 13 de ses kısılmıyodu çok sorunlu çalışıyodu sonra geri mıuı 12 dönmek istedim ama bootloopa düştü mi flah ile rom flaşlıyorum olmuyo biraz ilerliyo sonra boş süre işliyo sonra cmd ile rom atoyorum flash süper de kalıyo mi...
ahize yani telefonla konuşurken ses gelen yer eski telefonumda lg g4 bura ilke aşağıdaki hoparlör sekronize çalışıyodu çift hoparlör değil doğrusu sterio hoparlör
şimdi hallettim 2.defa yükledim şöyle twrpm farklıydı normal indi direk açıldı bana bi kurulum ekranı gelmedi kamera uygulaması çalışmıyodu ve hızlı şarj olmuyodu tekrardan kurulum yaptım şu an normal çalışıyor hata alırsam bildiririm ve rom cidden çok güzel beğendim
Her cihazda böyle sorunlar olmuyo kurcalamak da değil yaptığım ztn nvram ve data yedeklerini alıp yapacağım olmassa bi sorun çıkmassa böyle devam edeceğim eğer çıkarsa ozamn ücretli destek almayı planlıyorum bildiğiniz fastboot eng yazılımı var mı yada uyumlu twrp
Cihazım yurt dışı bu gün imei kapandı eng rom maui meta yoluyla imei atıcaktım fakat fastboot eng rom yok (tgz uzantılı) neyse dedim twrp yükleyim ordan atarım rom fakat cihaza uygun twrp yok forumda 1 tane var ancak çalışmıyo twrp erkranı gelmiyo bile sp flash tool ile denedim mtk 6833 işlemci...