ibrhmafsn kullanıcısının son içeriği

1. ibrhmafsn

Recovery Mi 11 TWRP 3.6.2 A12

Dostlar twrp nin 3.6.2 sürümü çıktı eu rom vb artık android 12 destekliyor kendim denedim sorun yok Burdan İndirebilirsiniz
  2. ibrhmafsn

Rom Miui 13 Çin Beta Çıktı

Şuanlik alan bazı modeller beta sürüm hepsi twrp ile kurulum yapabilirsiniz 小米Civi(mona) 21.12.27 https://hugeota.d.miui.com/21.12.27/miui_MONAPRE_21.12.27_a18dc78315_12.0.zip 小米11Pro(Ultra)(star) 21.12.27 http://hugeota.d.miui.com/21.12.27/miui_STARPRE_21.12.27_b9722d12a2_12.0.zip...
  3. ibrhmafsn

Rom Poco F3/Redmi K40 miui 13

Dostlar romu ben kurdum beta ilgilenen varsa indirip kurabilir twrp ile Rom Linki
  4. ibrhmafsn

Poco F3/Redmi K40 miui 13

Dostlar romu ben kurdum beta ilgilenen varsa indirip kurabilir twrp ile
  5. ibrhmafsn

Yardım miuipro bağış

dostlar miuipro bağış yapmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı
  6. ibrhmafsn

Rom Redmi K40

Selamlar arkadaşlar bende redmi k40 (poco f3) var kullanıyorum global romda bildiğimiz üzere google arama ve google mesajlar var şimdi ben hint romunda google aramada konuşma kaydetme var globalde yok hint romunda guncelleme yaptıktan sonra oda gidiyor bunun bir çözümü var mı teşekkür ederim
  7. ibrhmafsn

Satış Poco F3

selamlar cihaz yurt dışı 15 günlük unlock imei kaydı yok orjinal şarj silikon mevcut 6/128 gb rengi beyaz
  8. ibrhmafsn

Rom Çin Romunda Kamera

Selamlar dostlar baya baktım forumda bulamadım ben global,eu romlarında pek memnun olmadığım için çin beta romu kurdum mi 10t pro cihazıma sorunsuz çalışıyor fakat hangi beta romunu kurduysam çin olanı hepsinde kamera açılıyor resim cekme butonuna bastığımda ana ekrana atıyor acaba betadan mı...
  9. ibrhmafsn

Mod Mi10T Always On Display

Selamlar arkadaşlar ben mi10t cihazını yeni aldım kilit ekranındaki Always On Display kullanmayı seviyorum fakat bu telefonun ekranı lcd olduğu için yokmuş daha önce mi 9t pro kullanıyordum onda vardı buna da ekleme şansım var mı teşekkür ederim
  10. ibrhmafsn

Rom EU VS Mİ-GLOBE

Selamlar arkadaşlar ben eu rom kullanıyorum kafama takıldı mi-globe nasıl diye kurdum oda iyi fena değil fakat emin olamadım sizce hangisi iyi kullanan varmı veya bilgisi teşekkür ederim
  11. ibrhmafsn

Soru redmi note 8 pro fastboot

selamlar telefonun bootloader kilidi açık ama böyle bir hata alıyorum neden olabilir şimdiden teşekkür ederim...
  12. ibrhmafsn

Soru Global Rom Kamera

selamlar herkese ben eu rom kullanıyorum miui12 gayet guzel sonra global rom çıkınca ona geçtim ama kamerada eksiklikler var canlı resim gibi eu romdaki kamerayı global roma yuklemenin bir yolu varmı teşekkür ederim
  13. ibrhmafsn

Rom Redmi K30] Pixel Experience [AOSP][2020/03/29][Unofficial]

PixelExperience for Poco X2/Redmi K30 [phoenix] What is this? Pixel Experience is an AOSP based ROM, with Google apps included and all Pixel goodies (launcher, wallpapers, icons, fonts, bootanimation) Our mission is to offer the maximum possible stability and security, along with essential and...
  14. ibrhmafsn

Yardım Google arama ve mesajlar

Selamlar arkadaşlar ben Xiaomi eu rom kullaniyorum bu roma Google aramalar ve mesajları entegre etmek istiyorum trwp ile Miui kendi uygulamalarini kaldırmak teşekkür ederim
Üst Alt