Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Göz alışır diyip kabullencez o zaman. Peki e posta uygulamasının olmaması neden 3 Xiaomi kullandım hepsinde kurulumla beraber telefonda mevcuttu suan yok Google playdan e posta uygulaması indiriyorum reklam dolu
Xiaomi mi note 3den redmi note 7ye geçtim 1. Olarak kendi e posta uygulaması yok cihazda 2.si ekran çok soluk geliyo gözüme ve cansız en son açtıgım halde parlaklık iyi değil mi note3de çok daha iyiydi ne yapılabilir
Xiaomi mi note 3 kullanıyorum redmi note 7 ye geçiş yapcam kendi yedekleme menüsünden yedekledigimde mevcut uygulamalar notlar ayarlar vs aynı şekilde aktarılıyo fakat müzikler fotoğrafları kendim elle taşımam gerekiyo herşeyi bire bir yeni telefona nasıl aktarabilirim
Merhaba herkese Telefonun özelliklerini bilen bilir 11.05.2018 tarihinde internetten kvk garantili sıfır alındı(sırf kvk garantisi için 100 lira fazla verdim) garanti devam etmekte Aldığım günden beri kılıfsız ve cam filmsiz kullanmadım kullandığım eşyaları önemsediğim için yanında 4 adet kılıf...
Mikrofonun kirliliginden olmadıgına eminim çünkü temizledim jel tarzı bişeyle 2 3 farklı yöntem uyguladım bu yazılımsal diye düşünüyorum eskiden gürültü engelleme vs vardı o ayar nerede acaba ondan olabilir mi
Merhaba herkese 2 ay öncesine kadar herşey yolundayken 2 aydır mikrofon sorunu yaşıyorum normal konuşmada sıkıntım yok fakat sesi hoparlöre verip 30 35 santim uzaklaşınca sesim karşıya gitmiyo aynı şekilde görüntülü konuşma programlarında ve whatsap görüntülü konuşmada telefonu karşıma alıp...
Xiaomi mi note 3 cihazım için çinden tam kaplayan cam filmi aldım 15 adet (burdaki fiyatı 25-30 lira) tanesi 10 küsüre geldi fakat yan kalınlıgı 1 2 mm normale göre kalın ekrana taşıyo bende takıntı yaptım kullanmıyorum ihtiyacı olana 10 liradan verebilirim ankaradayım kargo ücreti hariç...
Uygulama yöneticisinden bildirim gerektirmeyen tüm uygulamaları kısıtla olarak seçin whatsap instagram hariç diğerleri zaten gerekli değil attıgın ekran süresi gayet normal Androidte zaman zaman hızlı düşüşler olabiliyo mi note 3 kullanıyorum batarya için tek tedbirim uygulamaları kısıtlamak...
Arkadaşlar elimde bu cam filminden 8 tane var çinden 12 liraya geldi tanesi fakat yan çerçeveler çok az kalın ekrana taşıyo 2 mm kadar sorun olmuyo ama takıntılıyım kullanmıyorum isteyene 10 liradan verebilirim internette 25 30 lira civarı
Xiaomi mi note 3 siyah tam kaplayan cam filmi elimde 7 8 tane kaldı internette 25-30 tlden aşagı yok tanesi 15 tlden ankara içi vereceğim diğer illere kargo yapabilirim
Tam kaplayan sert dayanıklı üründür elimde 8 tane kaldı internette 25-30 tlden aşagı yok tanesi 10 tl den ankara içi vereceğim diğer illere kargo yapabilirim ( filmin kenar kalınlıgı 1 2 mm normale göre kalın az bi ekrana taşıyor ben takıntılı oldugum için gözüme batıyo fotoğraftakinin aynısıdır...
Merhaba herkese. İnterneti paylaşmada sorun yaşıyorum internet paylaşımını açıp başka cihaz ile bağlanıyorum önce internet yok diye görünüyo sonra bağlandı diyo fakat internete girmiyo bağlantı yok diyo ap kimliğini değiştirdim olmuyo şifreyi kaldırdım yine yok erişim bandı 2.4 ve 5 ghz de...