Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar forumda bizim bölüm pek aktif görünmüyor boş kalmışken son zamanlarda denediğim romların linklerini paylaşıyım dedim saten yabancı grupları kullanan arkadaslarda linkler vardır ben kendi kullandığım denediğim pek bir hatası olmayan romları paylaşmak istedim verdiğim romların...
rom bir süredir betaydı dün kararlı sürüm yayınlandı global romdan gecis yaptım rom çok akıcı ve kullanımı kolay pil tüketimi miui 12.5 global ile aynı suan tek hatası kamera biraz kötü gcam ile idare ediyorum yeni camera paylaşımı olursa eklerim wipe -rom flash-kernel flash-format data seklinde...
1 seneden fazladır 9s kullanıyorum gerek sizin tavsiyeleriniz ile gerek telegram grupları ile sayısız rom denedim eu miui 11ve12 miuimix one os miui vn hindistan global miui mint ve bir kac aops romu bir cok sürümünü denedim ama batarya performansından ve arayüz hızından hic bir zaman memnun...
arkadaslar kusura bakmayın forumda sorunun cevabı var ama cihaz 9s olunca bi soruyum dedim cok fazla rom yüklediğim icin cihazın ekran süresi düstü biraz fasboot hindistan rom kuracam ama acaba imei gidermi? birde son sürümün fasboot versiyonu yayınlanmamıs bi önceki sürümü kurunca ota ile son...
arkadaslar bügün miuimix yüklü idi sürekli güncelleme bildirimi geldiği icin yeni sürümü indirdim kurdum orange fox ile sistem acılmıyo sürekli recovery modunda acılıyor teleofon farklı romlar denedim yine aynı twrp denedim yine aynı suan eu romun son sürümünü indirdim full wipe yaptım twrp ile...
bügün rom atarken bir forumda twrp 3.5.1 sürümüde denk geldim yeni sürüm diye kuruyum dedim ilk acılısta sifre sordu sifre felan girmeden cancel dedim cıktım ama düm dosyalarımı sifrelemis hepsinin adı karısık harf ve sayılardan olusuyo sifre yerine kilit ekranı sifremi felan hersyi dededim...
arkadaslar cihaz 1 haftalık yurt dısi note9s bugun ahizeden ses gelmemeye basladı miui12 global rom yüklü telefon darbe felan almadı basına gelen varmı bir kac defe reset attım bu arada
arkadaslar 5 senelik mi max 2 hikayem bügün bitti gecen ay orj ekranım kırırdı telefon birdaha düzen tutmadı dikkat etmediğimiz icin wifi antani koptu piyasadaki ekranlar cok dandik 15 gün anca dayandı 2000tlye redmi note 9s aldım gecen süre boyunda rom yazılım konusunda hepiniz yardım ettiniz...
arkadaslar yurt disi 9s aldım 4 senedir mi max 2 kullanıyorum miui arayüzünü seven biriyim ama 9s te miui uygulamaları eksik kisiler mesajlar tarayıci yok google uygulaması kullanmak istesem gm alirdım telefonda global rom kurulu max 2 deki gibi kisilerin felan miui olması icin hangi romu kurmam...
arkadaslar 4 5 aydır miroomdayım alısmıs kudurmustan beter diye bi laf vardır telefonda sapıtmalar basladı banada bahane oldu suan yedekleri alıyorum foruma yeni cok güzel romlar gelmis yorumlara felan baktımda biraz karısık ortalık özellikle miui 12 olan cok dikkatimi cekti suan hangi romu...
arkadaslar miroom 11.0.2 sürümünde bildiniz gibi karanlık mode yok bunun icin baska roma gecmistim ama kafama takıldı biraz kurcaladım customıuıze adlı play storede bulunan uygulama ile miui 11 de karanlık modun acıldını fark ettim bu konu baska yerde acıklandıysa silebilirim ama ben forumda...
selam arkadaslar 1 senedir mi globe rom kullanıyorum gecen gün gcamera ya ihtiyacım oldunu fark ettim ve bir turlu globe romda gcami calistiramadim saten takılmalarda baslamistı yeni bi roma gecmem lazım miui 11 cıkmıs galiba gecmeye değermı yoksa miui 10 damı kalıyım bilardo ve okey tavla tarzi...
skopi hocam daha önce tavsiye etmisti saten elim dememisti borsa uygulamalarını yeni roma aktarmak zaman alıyor felan hep erteledim bu aksama kısmet olacak
1551906541
hocam bir sorum daha var kusura bakmayın stock camera uygulamasının ısık ayarı hosuma gitmemeye basladı arkadaslardan biri konu...