ibrahimibo2 kullanıcısının son içeriği

1. I

Rom Güncel rom tavsiyeleri

malesef miuimix joyeuse için bir güncelleme yayınlamadı benim cihazımda curtana denediğim en sorunsuz miui 13 rom du o yüzden ekledim joyeuse cihazdada calısır büyük ihtimal ama nfc hata verebilir denemek lazım
  2. I

Rom Güncel rom tavsiyeleri

selam arkadaşlar forumda bizim bölüm pek aktif görünmüyor boş kalmışken son zamanlarda denediğim romların linklerini paylaşıyım dedim saten yabancı grupları kullanan arkadaslarda linkler vardır ben kendi kullandığım denediğim pek bir hatası olmayan romları paylaşmak istedim verdiğim romların...
  3. I

Rom MIUIv13/xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro_HMNote9S (curtana)_V13.0. yayınlandı...

kernel ayarlarim ortada benim için pilin bitmemesi önemli bataryamda pek sağlıklı deil o yüzden kerneli en düşük performans ayarlarında kullanıyorum suan çok akıcı diyemem ama kerneli kurunca hic kurcalamassan gayet akıcı yada custom kernel yuklediğin zaman franco kernel manager ile istediğin...
  4. I

kernel konusunda ufak bir bilgi veriyim https://www.pling.com/p/1729910/ suan en hatasız çalışan kernel bu oyun için performans isteyen son versiyonu kullansın ben expansion kullanıyorum pil konusunda daha iyi
  5. I

suan rahatsız eden bir kasma hissetmiyorum ama pil hoşuma gitmedi bir kac farklı kernel denemem lazım yüklerken twrp kullanma genelde o hata yapıyor sitesinden orengefox un son surumu u indir ve romu kurduktan sonra format data yap tabiki sorun devam ederse yardım ederim 1660316008 ben eu...
  6. I

rom miui 13 eu kullandığım temada oxygenos m 1660314188 telegramda miui themes kanalını takp et yeni bildirim paneline uygun temalarda var genelde iphone tarzı olduğu icin benim hoşuma gitmiyor
  7. I

kullandığım rom eu rom tema larda hata olduğunu söyleyen arkadaslar olmus eu romlarda temaların mtz dosyalarini miui thema editor ile yüklenmesi lazım tüm özellikleri kullanabilmek için
  8. I

ben 2 gündür test ediyorum eu 12 den geçtim suan bir sıkıntı yok benim için bir çok and 12 aops ve miui port romlari kullandim onlardaki saçma ısınma ve arayüz kasması suan yok bir süre daha kullanmayı düşünüyorum bir sorun çıkarsa yazarım kurulumda son versiyon orangefox kullandım flash oncesi...
  9. I

s pro poco m2 bu cihazların hepsi aynıdır miatoll bu cihazlarin yeni kod ismi kurabilirsiniz nfc ve 64m camera icin fix dosyalari bulmaniz lazim
  10. I

Haber Xiaomi 12 Serisinin Türkiye Fiyatı Açıklandı. Buyurun Bekleyen Arkadaşlar.

miui 4 den bu güne kadarki xiaomi arayüzünü ve telefonlarını severek kullandım favorim her zaman mi max 2 olacak suan redmi note9s kullanıyorum 1 belki 2 sene daha idare eder miui arayüzünü cok severim ama artık tıknadı miui 12 kullanımı benim icin cok kötü idi suan miui 13 arayüz ündeyim biraz...
  11. I

Yardım Curtana ekranda garip bir sorun

bu kadar kafaya takma cihaz tianma panel en sıkıntılı lcd ekran yani ghost screen benimde sık karsılastığım durum görmek istemiorsan miui rom kullanacaksın aops romların düzgü renk ayarı yok yada miui dev destekli aops kullancaksın ordan renk ayarlarını yapacaksın ekranın kendi kendine basmasıda...
  12. I

Soru Note 9S MİUİ 13 Rom var mı?

https://drive.google.com/file/d/1UXo-R6EYwik8dCbcVtP7lyMQ2up8Wmtp/view?usp=sharing
  13. I

Rom Redmi Note 9s İçin Overclock (Rom ya da Kernel)

gladiator os telegramdan kanalını bulabilirsin android 10 curtana icin yapılmıs en iyi oyun performansı miui romu ben oyun oynamadığım icin fazla kullanmadım ama 1 hafta kadar test ettim hatasız bir rom
  14. I

Soru MIUI Mint 13 kullanan var mı?

rom doğru joyeuse curtana excalibur gram aynı cihazlardır romları birbirinde calısır sadece miui rom kuracaksan curtana icin 48mp fix kurman lazım joyeuse de de nfc fix betadayken denedim kullanılacak bir rom deil ıvır zıvır cok hata var en son kamera ve wifi calısmayı bırakmıstı suan eu rom...
  15. I

Rom HydrogenOS 11.0.4.1 | PORT Miatool

saolasın rom miui dan daha kullanıslı ama and 12 deki batarya performasından dolayı gecemiyorum
Üst Alt