Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arama kaydetmeyi ayarlardan açıp ve 1-2 sefer kapatıp açtıktan sonra kullanabildim. Hemen pes etmeyin. Biraz sabır ve forumda ki arkadaşların ve eski konuların yardımıyla sorunsuz halloluyor. ekran görüntülerini ekliyorum.
1677480851
Merhaba, telefonum resmi faturalı telefon. Endonezya romuna geçmek istedim. Önce bootloder açtım. sonrasıda rom yüklerken FastBoot ekranında kaldım. Defalarca deneme rağmen olmadı Dün Cuma günü kendim halledemeyince H.kadioglu yardım istedim. Sağolsun yardımcı oldu. Bugün öğleyin ücretli destek...
Faturalı resmi olarak aldığım Poco x4 Pro 5g telefonuma endonezya ROM atmak istiyorum. Cihaza rom atarsam IMEI gider mi? Bu ROM telefon görüşmesi kaydı varmı? X3 Pro da vardı. Bunu bilmiyorum. Şimdiden teşekür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Poco X4 Pro aldım. Maalesef yerel yedek telefona özel. Olmuyor. 4 günlük mesajlarım hala yedekte. Gidip bir telefoncuda atım SuperBackup ile alacağım. Benzer durumda olan olursa son durum hakkında biligilendirmek istedim.
Poco X3 Pro telefon. Ayarlar -> Ek ayarlar -> Yedekleme ve Geri yükleme seçeneği ile aldığım ve bilgisayara aktardığım yedek için konuşursak.
iki ihtimali de ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim.
aynı marka model Poco X3 Pro alırsam tüm ayar ve bilgilerim gelir mi?
miui kullanan bir telefona...
Ayarlar -> Ek ayarlar -> Yedekleme ve Geri yükleme seçeneği ile yedek aldım. Miui dizini altındaki backup dizininden o tarihli yedeği bilgisayarıma kablo ile bağlanıp bilgisayarıma kopyaladım. Tekrardan aynı konuma (backup dizini altına) atınca ayarlardan "geri yükle" ile yükleyeceğim. ayarlar...
Merhaba arkadaşlar. poco telefonum kırıldı. elimde yedeğim var. poco yerine MIUI kullanan herhangi bir Xiaomi modele yükleyebilir miyiz? bilgi ve tecrübesi olan paylaşabilir mi?
Sorular ve Yardım Talepleri bölümüne yazdım ama cevaplayan olmadığı için buraya attım.
Merhaba arkadaşlar. poco telefonum kırıldı. elimde yedeğim var. poco yerine MIUI kullanan herhangi bir Xiaomi modele yükleyebilir miyiz? bilgi ve tecrübesi olan paylaşabilir mi?
üstünde gelen sürüm iyi değil diye miwifi_r4a_firmware_72d65_2.28.62 yükledim pek fsrketmedi. Anlatımınız sayesinde geri döndüm. Teşekür ederim. Windows üzerinden openwrt yükleme hakkında bilgi verir misiniz? linux üzerinde telnet aşamasını geçemedim. Bir türlü bağlanamadım. Farklı sürümler...