ibrahimbilmis kullanıcısının son içeriği

1. ibrahimbilmis

Soru Redmi note 9 pro pil süresi (ROM önerisi)

Merhaba arkadaşlar bir haftadır Redmi note 9 pro kullanıyorum repairli cihaz olduğu için mi rom yüzünden mi bilmiyorum pil süresi hoşuma gitmedi şuan üzerinde miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.2.0.QJZMIXM sürümü var tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler.
  2. ibrahimbilmis

Rehber Bilgisayarsız rom yükleme, sürüm düşürme, sürüm yükseltme.

miui_JOYEUSEGlobal_V12.5.7.0.RJZMIXM sürümünden miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.2.0.QJZMIXM sürümüne sorunsuz düşürülüyor denendi.
  3. ibrahimbilmis

Yardım İMEİ Kapanan Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır

dolar bu haldeyken bile o paraya yapılır o telefon
  4. ibrahimbilmis

Yardım Açılmayan Telefonun Bootloader Kilidini Kaldırma

Merhaba XiaMiTool buradan indirebilirsiniz. Uygulama gereken herşeyi kendisi size kolay bir şekilde kurulum yapabilmeniz için yönlendirecektir. Gerekli rom için kendisi belirleyip indiriyor.
  5. ibrahimbilmis

Redmi Note 9 Pro joyeuse bl kilitli
  6. ibrahimbilmis

Sorununuz çözüldü mü acaba Aynı sorunu başka bir cihazda yaşıyorum da
  7. ibrahimbilmis

Rehber Redmi Note 9 (Joyeuse) Driver-Root-Twrp-Rom-Fix Cihaza Ait Tüm Herşey Tek Konu

Hocam ücretli yapabilirim umt kredi ile işlem yapıyor. Tekrar tekrar ücret ödemek istemiyorum. Qcn şebeke vermiyordu yazılımdan önce
  8. ibrahimbilmis

Rehber Redmi Note 9 (Joyeuse) Driver-Root-Twrp-Rom-Fix Cihaza Ait Tüm Herşey Tek Konu

üstadım denedim malesef cihaz sadece fastboot bodunda açıldığı için ilk ekranda cihazı seçtikten sonra usb hata ayıklama yada adb modunda bağlamamı istiyor daha ileri gidemiyorum zaten. Eski sürümünde fastflash vardı cihaz malesef o da işe yaramadı
  9. ibrahimbilmis

Üstad yazılım yüklerken bl açıktı yazılım sonrası bootloop yapınca tekrar yazılım yüklerken kapandı, Forumda olan konu bl açık olan cihazlar için malesef
  10. ibrahimbilmis

sadece fastboot modunda açılıyor, recovery moduna geçmiyor. Bootloop filan yapmıyor. the system has been destroyed hatası veriyor normal olarak açtığımda.
  11. ibrahimbilmis

fastboot çalışıyor recovery ekranı gelmiyor reis bootloader kapalı.
  12. ibrahimbilmis

Hocam emeğiniz için teşekkürler. Brick için ücretsiz çözümler bulabildiniz mi.
  13. ibrahimbilmis

Ücretsiz Mi hesap yetkilendirme '' S-MI Tools V0.3.0 Beta 3 Released Redmi Note 9 | Redmi 10X 4G Redmi Note 9 Pro AUTH VPN

Kardeşim benim ben bunları burada paylaşarak para filan kazanmıyorum aynı benim gibi ilgilenen arkadaşlar görsün denesin fikir sahibi olsun diye üyeliğim olan sitelerde paylaştım ilk yaptığım işlemle alakalı ekran görüntüsü paylaştım. Yani güvenememişte şöyle böyle sizin gibi insanlar bu...
  14. ibrahimbilmis

Ücretsiz Mi hesap yetkilendirme '' S-MI Tools V0.3.0 Beta 3 Released Redmi Note 9 | Redmi 10X 4G Redmi Note 9 Pro AUTH VPN

Çalışıyor gibi Hocam gerekli ayarları yaptınız mı Vpn ayarlarını tam olarak yapın vpn de belirlediğiniz ülkenin saat dilimine bilgisayarınızı ayarlayın. Önce uygulama üzerinden hesabı açın giriş yaptıktan sonra uygulamada aut işlemini onaylayın. Sanırım her bilgisayar için 1 hak...
  15. ibrahimbilmis

S-MI Tools V0.3.0 Beta 3 Released | Free Download Tested, A tiny utility for Windows computers is S-MI Tools V0.2.0 Beta 2. It helps users to remove the FRP lock or bypass it, as well as remove the screen lock. You also have a one-click download of the firmware from this tool. This site will...
Üst Alt