Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bir haftadır Redmi note 9 pro kullanıyorum repairli cihaz olduğu için mi rom yüzünden mi bilmiyorum pil süresi hoşuma gitmedi şuan üzerinde miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.2.0.QJZMIXM sürümü var tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler.
Merhaba XiaMiTool buradan indirebilirsiniz.
Uygulama gereken herşeyi kendisi size kolay bir şekilde kurulum yapabilmeniz için yönlendirecektir.
Gerekli rom için kendisi belirleyip indiriyor.
üstadım denedim malesef cihaz sadece fastboot bodunda açıldığı için ilk ekranda cihazı seçtikten sonra usb hata ayıklama yada adb modunda bağlamamı istiyor daha ileri gidemiyorum zaten.
Eski sürümünde fastflash vardı cihaz malesef o da işe yaramadı
Üstad yazılım yüklerken bl açıktı yazılım sonrası bootloop yapınca tekrar yazılım yüklerken kapandı,
Forumda olan konu bl açık olan cihazlar için malesef
sadece fastboot modunda açılıyor, recovery moduna geçmiyor.
Bootloop filan yapmıyor.
the system has been destroyed hatası veriyor normal olarak açtığımda.
Kardeşim benim ben bunları burada paylaşarak para filan kazanmıyorum aynı benim gibi ilgilenen arkadaşlar görsün denesin fikir sahibi olsun diye üyeliğim olan sitelerde paylaştım ilk yaptığım işlemle alakalı ekran görüntüsü paylaştım.
Yani güvenememişte şöyle böyle sizin gibi insanlar bu...
Çalışıyor gibi
Hocam gerekli ayarları yaptınız mı
Vpn ayarlarını tam olarak yapın vpn de belirlediğiniz ülkenin saat dilimine bilgisayarınızı ayarlayın.
Önce uygulama üzerinden hesabı açın giriş yaptıktan sonra uygulamada aut işlemini onaylayın.
Sanırım her bilgisayar için 1 hak...
S-MI Tools V0.3.0 Beta 3 Released | Free Download Tested, A tiny utility for Windows computers is S-MI Tools V0.2.0 Beta 2. It helps users to remove the FRP lock or bypass it, as well as remove the screen lock. You also have a one-click download of the firmware from this tool. This site will...