ibrahimbilmis kullanıcısının son içeriği

1. ibrahimbilmis

Soru Redmi note 9 pro pil süresi (ROM önerisi)

Merhaba arkadaşlar bir haftadır Redmi note 9 pro kullanıyorum repairli cihaz olduğu için mi rom yüzünden mi bilmiyorum pil süresi hoşuma gitmedi şuan üzerinde miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.2.0.QJZMIXM sürümü var tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler.
  2. ibrahimbilmis

Ücretsiz Mi hesap yetkilendirme '' S-MI Tools V0.3.0 Beta 3 Released Redmi Note 9 | Redmi 10X 4G Redmi Note 9 Pro AUTH VPN

S-MI Tools V0.3.0 Beta 3 Released | Free Download Tested, A tiny utility for Windows computers is S-MI Tools V0.2.0 Beta 2. It helps users to remove the FRP lock or bypass it, as well as remove the screen lock. You also have a one-click download of the firmware from this tool. This site will...
  3. ibrahimbilmis

Xiaomi PC Tools *Aradığınız Tüm Özellikler Tek Uygulama*

Xiaomi PC Tools Bu uygulama Xiaomi kullanıcıları için geliştirilmiştir. Uygulama her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Şuan için bir çok manual olarak yapmanız gereken işlemi bu uygulama sayesinde kısa ve kolay yoldan yapabilirsiniz. Uygulama şuan da İngilizce, Fransızca, Chinisee, Almanca...
  4. ibrahimbilmis

Çözüldü Xiaomi Redmi Note 9 Pro ( joyuse ) BL Unlock Hardbirck

Merhaba, Öncelikle iyi forumlar. Twrp üzerinden sistem silinmiş halde gelen cihaza joyuse yerine curtana rom yüklendi bootloop yapıyor.Usb takıldığında port görmüyor test point ile edl moda alabiliyorum. Fastboot ve recovery defalarca denememe rağmen gelmiyor hatta bootloop sırasında fastboot...
  5. ibrahimbilmis

Alış 00

0
  6. ibrahimbilmis

Çözüldü Redmi note 8 ginkgo brick oldu

Merhaba, Ustalarım abiler kardeşler uzun bir zamandır bu cihazla uğraşıyorum lütfen mesajlarınızı eksik etmeyin. Cihaz bana kapalı olarak geldi.Cihaz nasıl bu hale geldiğini tam bilmemekle beraber imei işlemleri için twrp yapılmaya çalışılmış twrp ekranında hata alınca. Farklı şeyler denemiş...
Üst Alt