Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bir haftadır Redmi note 9 pro kullanıyorum repairli cihaz olduğu için mi rom yüzünden mi bilmiyorum pil süresi hoşuma gitmedi şuan üzerinde miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.2.0.QJZMIXM sürümü var tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler.
S-MI Tools V0.3.0 Beta 3 Released | Free Download Tested, A tiny utility for Windows computers is S-MI Tools V0.2.0 Beta 2. It helps users to remove the FRP lock or bypass it, as well as remove the screen lock. You also have a one-click download of the firmware from this tool. This site will...
Xiaomi PC Tools
Bu uygulama Xiaomi kullanıcıları için geliştirilmiştir.
Uygulama her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Şuan için bir çok manual olarak yapmanız gereken işlemi bu uygulama sayesinde kısa ve kolay yoldan yapabilirsiniz.
Uygulama şuan da İngilizce, Fransızca, Chinisee, Almanca...
Merhaba,
Öncelikle iyi forumlar.
Twrp üzerinden sistem silinmiş halde gelen cihaza joyuse yerine curtana rom yüklendi bootloop yapıyor.Usb takıldığında port görmüyor test point ile edl moda alabiliyorum.
Fastboot ve recovery defalarca denememe rağmen gelmiyor hatta bootloop sırasında fastboot...
Merhaba,
Ustalarım abiler kardeşler uzun bir zamandır bu cihazla uğraşıyorum lütfen mesajlarınızı eksik etmeyin.
Cihaz bana kapalı olarak geldi.Cihaz nasıl bu hale geldiğini tam bilmemekle beraber imei işlemleri için twrp yapılmaya çalışılmış twrp ekranında hata alınca. Farklı şeyler denemiş...