Ibrahim694 kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Custom ROM Yükleme Sorunu

EU ROM yükleyemiyorum kesinlikle. Result was 256 hatası alıyorum. Sistem boot etmiyor.
  2. I

Hocam teşekkür ederim. PB TWRP ile Pixel Experience kurdum ve telefonu bir köşeye attım. Hiç ellemedim bile :) Zaten evin boştaki telefonu olduğu için çok düşmedim üstüne. Boş bir zamanda EU ROM kurup çekmeceye bırakmayı düşünüyorum.
  3. I

Hybrid mi seçmem gerekiyor, Recovery mi?
  4. I

Sanırım Custom ROM kurmada sıkıntı yaşıyorum. EU ROM yüklemeyi denemek istedim. Siteden indirdim fakat RAR'ın içine girdiğim zaman .bat dosyaları var. Yanlış dosyayı indirmişim galiba. Doğru linki paylaşabilir misiniz?
  5. I

Denedim hocam. EEA Fastboot ROM'u Mi Flash ile yükledim. Ardından PitchBlack TWRP ile kurdum. Telefon açıldı, sıkıntı yok. Fakat TWRP'den ek bir şey flaşlamak istediğimde hala aynı hatayı alıyorum.
  6. I

Merhabalar. Joyeuse cihaza sahibim. Bugün BL kilidini açtım. Tek tuşla OrangeFox aracıyla Recovery yükledim. Ardından ise full wipe yapıp Crdroid yüklemeyi denedim. Yüklenme tamamlanınca "unable to mount storage" hatası alıyorum. Sistemi yeniden başlattığımda ise direkt OrangeFox'a atıyor...
  7. I

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (joyeuse) – Türkiye Kararlı V13.0.1.0.SJZTRXM

6/64 Joyeuse cihazıma MIUI 13 TR güncellemesi geldi. Sizce yapmalı mıyım?
  8. I

Soru En İyi Pil Ömrüne Sahip ROM

Hocam sınavlarım bitsin sonrasında fırsat bulursam deneyeceğim. Kısa bir inceleme yazısı yazarım deneme imkanım olursa.
  9. I

Tamamdır. Her ikisine de göz atacağım. Teşekkür ederim. BL kilidini açıp, TWRP yükledikten sonra ROM'u flaşlamak/wipe yapmak haricinde yapmam gereken bir şey yok değil mi?
  10. I

Merhabalar. Redmi Note 9 Pro 64 GB (joyeuse) kullanıcısıyım. Cihazımda TR ROM yüklü ve farklı ROM'lar denemek istiyorum. AOSP olup pili en iyi giden ROM hangisidir? Teşekkürler.
  11. I

Soru Garantiyi Delmeye Değer Mi ?

Maalesef öyle. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
  12. I

Başıma bela almaya gerek yok, öneriniz için teşekkürler giggle~~ Bu dördüncü telefonum, sadece ASUS'u ekran değişimi için göndermiştim. Onda da zaten ücretli yaptılar. Yani garantinin ülkemizde pek önemi yok aslında. İşte işimiz düşer mi diye düşünmekten de alamıyorum kendimi...
  13. I

Telefonu üniversite hediyesi olarak babam aldığı için mümkün değil maalesef. Eğer ki öyle bir imkanım olsaydı garantili almazdım zaten en baştam :D Servise işimiz düşerse BL kapatıp gönderirsek sıkıntı olur mu ?
  14. I

Merhabalar. 6 aydır Redmi Note 9 Pro 64 GB kullanıyorum. Cihaz TR ROM'lu. Önceki Note 6 Pro'mda EU ROM kullanıyordum fakat ben GCam için BL açmıştım. Ardından Viper4FX gibi bir mucizeyi keşfettikten sonra çok iyi müzik dinlemeye başlamıştım. Şu an cihaz Evofone garantili ve Viper4FX'i gerçekten...
  15. I

Yardım Endonezya rom mu? EU rom mu?

Tamamdır teşekkür ederim
Üst Alt