Yardım Custom ROM Yükleme Sorunu

Ibrahim694

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ibrahim
Cihazım
RN 6 Pro
Konular
3
Merhabalar. Joyeuse cihaza sahibim. Bugün BL kilidini açtım. Tek tuşla OrangeFox aracıyla Recovery yükledim. Ardından ise full wipe yapıp Crdroid yüklemeyi denedim. Yüklenme tamamlanınca "unable to mount storage" hatası alıyorum. Sistemi yeniden başlattığımda ise direkt OrangeFox'a atıyor. Ardından Project Elixir indirdim. Onu yüklemeye çalıştım. Yeniden başlattığımda ise Bootloop oluyor ve açılmıyor. Nerede yanlış yapıyorum? Teşekkürler.

tozmen130

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Note 10S
Konular
20
Merhabalar. Joyeuse cihaza sahibim. Bugün BL kilidini açtım. Tek tuşla OrangeFox aracıyla Recovery yükledim. Ardından ise full wipe yapıp Crdroid yüklemeyi denedim. Yüklenme tamamlanınca "unable to mount storage" hatası alıyorum. Sistemi yeniden başlattığımda ise direkt OrangeFox'a atıyor. Ardından Project Elixir indirdim. Onu yüklemeye çalıştım. Yeniden başlattığımda ise Bootloop oluyor ve açılmıyor. Nerede yanlış yapıyorum? Teşekkürler.
önce fastboot rom indirip flash all yapıp kurun daha sonra ofoxtan custom rom yükleyin kendi telefonumda boyle cozmustum

Ibrahim694

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ibrahim
Cihazım
RN 6 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önce fastboot rom indirip flash all yapıp kurun daha sonra ofoxtan custom rom yükleyin kendi telefonumda boyle cozmustum
Denedim hocam. EEA Fastboot ROM'u Mi Flash ile yükledim. Ardından PitchBlack TWRP ile kurdum. Telefon açıldı, sıkıntı yok. Fakat TWRP'den ek bir şey flaşlamak istediğimde hala aynı hatayı alıyorum.

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
7
custom romu bununla yüklemeyi deneyin

Ibrahim694

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ibrahim
Cihazım
RN 6 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
custom romu bununla yüklemeyi deneyin
Sanırım Custom ROM kurmada sıkıntı yaşıyorum. EU ROM yüklemeyi denemek istedim. Siteden indirdim fakat RAR'ın içine girdiğim zaman .bat dosyaları var. Yanlış dosyayı indirmişim galiba. Doğru linki paylaşabilir misiniz?

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
7
seç beğen yükle

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
7
istediğin sürüme göre seç, hybrid hem recovery hem de fastboot ta çalışıyor

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
14
Twrp olarak Orange Fox kullanın. Ve twrp'nin sürümleri var fbve1 ve fbve2 olarak. Orange Fox'un kendi sitesinden her iki versiyonun da son sürümlerini indirin. Roma göre farkı twrp kullanmanız gerekiyor çünkü. Örneğin crDroid fbve2 alt yapısı kullanıyor.
Twrp'yi şu an kullandığınız twrp üzerinden flashlayın. Ardından son sürüm rom dosyasını flashlayın (crDroid kesinlikle tavsiyemdir. En stabil custom rom benim fikrime göre)
crDroid kurarsanız, hemen ardından GApps flahlamanız gerekecek Google servislerini kullanabilmek için. Nikgapps öneririm. Basic versiyonunu kurabilirsiniz en sade ve telefonu ağırlaştırmayan versiyonlardan biridir. İsteğe göre sonrasında root kullanmak istiyorsanız Magisk flashlayabilirsiniz. Bunun için de Magisk Delta'yı öneririm.
Tüm flashlamaları yaptıktan sonra twrp üzerinden format data yapın ve sistemi yeniden başlatın. Romun sorunsuz bir şekilde açılması gerekiyor.
İyi forumlar 👋🏻

Ibrahim694

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ibrahim
Cihazım
RN 6 Pro
Konular
3
Twrp olarak Orange Fox kullanın. Ve twrp'nin sürümleri var fbve1 ve fbve2 olarak. Orange Fox'un kendi sitesinden her iki versiyonun da son sürümlerini indirin. Roma göre farkı twrp kullanmanız gerekiyor çünkü. Örneğin crDroid fbve2 alt yapısı kullanıyor.
Twrp'yi şu an kullandığınız twrp üzerinden flashlayın. Ardından son sürüm rom dosyasını flashlayın (crDroid kesinlikle tavsiyemdir. En stabil custom rom benim fikrime göre)
crDroid kurarsanız, hemen ardından GApps flahlamanız gerekecek Google servislerini kullanabilmek için. Nikgapps öneririm. Basic versiyonunu kurabilirsiniz en sade ve telefonu ağırlaştırmayan versiyonlardan biridir. İsteğe göre sonrasında root kullanmak istiyorsanız Magisk flashlayabilirsiniz. Bunun için de Magisk Delta'yı öneririm.
Tüm flashlamaları yaptıktan sonra twrp üzerinden format data yapın ve sistemi yeniden başlatın. Romun sorunsuz bir şekilde açılması gerekiyor.
İyi forumlar 👋🏻
Hocam teşekkür ederim. PB TWRP ile Pixel Experience kurdum ve telefonu bir köşeye attım. Hiç ellemedim bile :) Zaten evin boştaki telefonu olduğu için çok düşmedim üstüne. Boş bir zamanda EU ROM kurup çekmeceye bırakmayı düşünüyorum.

Üst Alt