İbrahim474 kullanıcısının son içeriği

1. İbrahim474

Soru Redmi Note 13 Pro Plus direnç ile kayıt

sadece eng preloader ile işlem yapılmış olsaydı cihazın sıfırlanmasına gerek yoktu hocam ve kayıt işlemi DFT pro programı ile olduktan sonra cihaz fake rom da olsa bile güncelleme almaya başlıyor
  2. İbrahim474

Rehber Redmi Note 13 Pro Plus (Zircon) Ücretsiz Yetkili Hesap

Dirençli cihaz ise evet ama cihazda direnç yoksa DFT şart
  3. İbrahim474

HyperOS HyperOS 2

Model 5G mi yoksa 4G mi
  4. İbrahim474

Soru Mİ 14U çin cihaz Bl kilidi

Hyperos ile çıkmış çin cihazların bootloader kilidini açmanın tek yolu server üzerinden açmak Fakat server 2 aydır kapalı
  5. İbrahim474

Yardım K60 Pro Şebeke Gidip Gelme Sorunu

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_SOCRATES_OS2.0.3.0.VMKCNXM_15.zip/download Hyperos 2 ye güncelleme yapıp dener misiniz?
  6. İbrahim474

Yardım Note 12 Pro 5g sürekli yeniden başlıyor!

Sorun donanımsal bir problem Donanımsal olduğu için uzaktan neyden kaynaklanıyor bilemeyiz
  7. İbrahim474

Yardım Bootloader kilidi açılmıyor

Bypass yöntemini deneyebilirsiniz;
  8. İbrahim474

Yardım XiaomiNote8Pro durmadan açılıp kapanıp duruyor

Farklı bir cihaza ait twrp indirmiş olabilirsiniz veya twrp de sıkıntı olabilir https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-9-10-11-icin-twrp-root-backup-restore.70823/ Bunu deneyin
  9. İbrahim474

HyperOS bl kildi açma

Hocam cihazınız çinse mi topluluktan izin alsanız bile kilidi açamazsınız
  10. İbrahim474

Soru Server kayıt xiaomide nasıl oluyor? Rom değiştirebilirmiyim?

rom kurma da cihaz açılmaz Nvdata hatasına düşer maalesef Nvdataya düşerse Cihazın açılması için tekrardan kayıt yapılması gerekir
  11. İbrahim474

Soru Poco X6 Pro BL Kilidi Açmak Ve EEA Stable Roma Geçmek?

Poco X6 pro ya Global olarak beta geldiyse ayarlardan bölge değiştirip güncellemeleri kontrol edebilirsiniz Eea için ise; Kilidi açtıktan sonra mi Flash uygulamasından eea romunu yükleyebilirsiniz Bootloader konusunda ise; Mi topluluk uygulamasından izin almanız gerekiyor ama bu son...
  12. İbrahim474

Soru Server kayıt xiaomide nasıl oluyor? Rom değiştirebilirmiyim?

Ya direnç ya da yazılımsal olarak yapılmış Cihaz dirençli olup olmadığını ise; Ayarlar - Telefon hakkında - çekirdek sürümüne 4-5 defa tıklayın ardından check Info deyin Hardware version: MP yazıyor ise direnç yoktur
  13. İbrahim474

Soru Poco X6 Pro BL Kilidi Açmak Ve EEA Stable Roma Geçmek?

Beta sürümünü doğrudan yükleyemezsiniz. Kilit açıldıktan sonra Öncelikle EEA romu kurun ardından mi topluluktan Beta başvurusu yapın Hyperos 2 size OTA olarak gelir
  14. İbrahim474

HyperOS bl kildi açma

Cihazınız çin versiyon ise normal yollarla Bootloader kilidini açamazsımız Rom olayına gelirsek OTA destekli Convert rom yüklenmesi gerekiyor
  15. İbrahim474

Yardım Couldn't initialize user 0 hatası

Fabrika ayarlarına sıfırlarsanız düzelir Veya hyperos 2.0 Sürümünün Fastboot romunu indirin Ve vbmetayı flaşlayın düzelir 1735323866 Yine de düzelmezse mi flashtan Yazılım atabilirsiniz
Üst Alt