İbrahim üzrek kullanıcısının son içeriği

1. İbrahim üzrek

Soru Yeni Bir Mİ Hesabı Açıp Onunla Bootloader Süresini Kısaltabilir miyim

Abi hiç bir şey anlamadım ne yapmam gerek 20 gün sonra üniversite açılacak telefonun 20 gün sonra imeili bitiyor öğrenciyim yeni telefon alacak param yok yardım lütfen
  2. İbrahim üzrek

Çözüldü Bootloader süresi 636 saati 636 saat sonra tekrar denedim tekrar aynı şey yazıyor

Hocam 20 gün sonra imeil bitiyor nasıl yapacam bilmiyorum eğer telefonu sıfırlayıp yeni mi hesabı açıp o hesaptan başvuru yapıp telefona 8 gün dokunmasam süre kısalır mi lütfen yardım edin 20 gün sonra bende üniversiteye gidecem telefonsuz gitmek istemiyorum 1630780479 Hocam yeni hesap açsam...
  3. İbrahim üzrek

Soru Yeni Bir Mİ Hesabı Açıp Onunla Bootloader Süresini Kısaltabilir miyim

Bootloader kılıdini açmak için başvurdum herşeyi harfiyen yaptım 648 saat verdi ve 648 saat sonra tekrar girdim daha 648 saat var dedi ve 20 gün sonra imeil bitiyor nasıl yapacam bilmiyorum eğer yeni mi hesabı açıp o hesaptan başvuru yapıp telefona 8 gün dokunmasam süre kısalır mi
  4. İbrahim üzrek

Çözüldü Bootloader süresi 636 saati 636 saat sonra tekrar denedim tekrar aynı şey yazıyor

Hocam ben mi hesap ekleme yerinde sorun yaşadım orda da hesap doğrulanmadı dedi ondan tekrar denedim
  5. İbrahim üzrek

Yardım REDMİ NOTE 8 bootloader süresini uzatma

Hocam benim de 20 gün sonra imeil gidiyor ve bootloader kilidinin süresi 27 gün hep uzuyor ne yapmalıyım
  6. İbrahim üzrek

Çözüldü Bootloader süresi

Bunları yaptım ben uzadı süresi 1 ay sonra imeil süresi bitiyor ben daha bootloader acamadim
  7. İbrahim üzrek

Redmi note 9 pro imeil atma işlemi için bootloader açacaktım 2 ay önce başvurdum hesap ekle dediğimde doguralanamdi diyordu bende giriş çıkış yaptım sonra işlemi yaptım sonra 27 gün süre verdi bende 20 gün sonra tekrar denediğimde mi hesap durumu yine doğrulanmadı dedi çıktım hesaptan girdim...
Üst Alt