Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben yazı yazdım ayarlarda ki geribildirimden attım. Yazıda bu kopyalayın şarj ve batarya sorununu seçip gönderin ara ara. Hergün atın.
My device is xiaomi mi 5x (tiffany) device miuı 10 beta (8.11.1). My phone came with oreo and 8.11.15 (android 8.1) update. I have updated it. I was using...
Hocam halledilecektir. Yeni güncellemelerde. Beta nın ayrıcalıkları dan faydalanırken illaki dezavantajı da olur. Siz cihazı yeniden başlatmamaya çalışın. İyi günler diliyorum. İnşallah ileriki güncellemede bu hata düzelir ve night side özelliği de gelir. Bekliyorum [emoji23][emoji106]
MI 5X...
Tamam sıkıntı yok. Önemli değil. Telefonu yeniden başlayınca şarj gidiyor mu böle 10 veya 8 şarj. Onu dener misin. Çünkü oreo yapanlar. Hep şarj hızı yavaşladı ve resette şarj gidiyor dediler. Dener misiniz? Yeniden başlayınca şarj gidiyor mu? Bide şarj hızı yavaşladı mı?
MI 5X cihazımdan...
Hocam facebook adınız ne bana söyleyin. Ben hem detaylı anlatım postuna sizi etiketliyim orada link vs. Herşey var. Benim Facebook hesabım= İbrahim Halil Çiçek
Xiaomi türkiye grubundayım zaten. Profil fotosunda futbolcu var. [emoji23]
MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce twrp sürümünü güncellemeniz gerekiyor. Detaylı anlatım rehberi var. Facebook xiaomi grubunda bana ulaşırsan ss ini atabilirim yada direk etiketlerim.
Facebook hesabım = İbrahim Halil Çiçek (profil fotosu =Mario gomez) bana ulaşabilirsin. Xiaomi türkiye grubunda abi var o hallettirdi ama nasıl yaptılar bilmiyorum. Her türlü sorunu sorabilirsin abiye. Bana yazarsan zaten söylerim.
Ben wipe fln yapmadım kurdum. Böyle olan 1 kaç arkadaş var onlarınki çözüldü bir arkadaş var ona yönlendirebilirim isterseniz.
Hocam ısınma kasma fln yok. Bende optimizasyon bugu var te düşünüyorum. Şuan batarya tek tek normal düşüyor. Sıkıntı yok. Sadece resette oluyor. Haftayaki güncelleme ile düzelir diye düşünüyorum. 97 den 80 e wifi açık parlaklık yüzde 30 ve 1saat 47 dk verdi. Batarya iyide resette şaşırtıyor...
Mi 5x e bu 8.11.15 i kurdum hem oreo oldu. Ama batarya şarj kötü oldu reset attığımda 10 şarj filan gidiyor. Yeni güncellemede düzelir mi?
Cihazım xiaomi mi 5x (tiffany) cihaz miuı 10 beta (8.11.1). Telefonum oreo ve 8.11.15 (android 8.1) güncellemesiyle geldi. Onu güncelledim. Onu normal bir şekilde kullanıyordum. Ama telefonu yeniden başlattığımda şarjın düştüğünü fark ettim. Ve başladığımda yine düşüyordu. Ve açıldığında şarj...
Cihazım xiaomi mi 5x (tiffany) cihaz miuı 10 beta (8.11.1). Telefonum oreo ve 8.11.15 (android 8.1) güncellemesiyle geldi. Onu güncelledim. Onu normal bir şekilde kullanıyordum. Ama telefonu yeniden başlattığımda şarjın düştüğünü fark ettim. Ve başladığımda yine düşüyordu. Ve açıldığında şarj...