Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla ben 12.1 kullandım bir süre. MIUI'ya göre daha akıcı bana göre ve daha iyi batarya süresi alıyordum. Kamerayı da uygun Google Cam modülü bulursanız bütün kameralar kullanılıyor ki ANX yükleyince stock miui kamera yüklenmiş oluyor. Şu anda 12.5.6 bilmemney miui romunu deniyorum stok...
Ya bunu ilk çıktığında daha bu foruma bile düşmemişti denedim ama birkaç hata görmüştüm şu an hatırlamıyorum. O nedenle kaldırdım. Şu anda OcataviaOS 3.0 Androdi 12 indirdim onu kuruyorum.
Pixel Experience kullanmıştım. Güzeldi aslında ama arayüz sıkıcı gelmeye başladı ve EU'ya geçtim. Sevmedim EU ile Poco X3'ü. Pixel Experience A11 daha iyiydi. Şimdi A12'ler gelmeye başladı. Ufaktan denemeye başlayacağım.
Merhaba, 3 yılldır severek kullandığım Mi6 telefonum dün ekranı karardı. Komple gitti yani. Görüntü gelmiyor. Telefon açık, hatta telefon ile arayınca çalıyor, bildirim ışığı yanıyor ama görüntü sıfır.
Gece zifiri karanlıkta bakınca hafif bir ekran aydınlatması var sadece.
Bu durum neden...
Hocam, Mi Flash Tool ile fastboot rom flashlarken yarıda kesildi. Reboot edip duruyor. Fastboot'a giriyorum ama bu defa da bilgisayar görmüyor. Bootloader kilidi açık cihaz. Ne tür adımlar izlemeliyim?
Şu an twrp yükledim ve bilgisayarda dosya yöneticisinde mi5 içine girebiliyorum. Dosya yükleyip resim alabiliyorım. Ama ekran ve ışığı ve tuş ışı ile bildirim ışığı dahil dahil yanmıyor.
Ekran gelse gerisini hallederim de ekran yok komple. Tamir konusunda başka bir mi5 bulup onda deneyeceğim anakartı. Umarım ekranda da anakartta da sorun yoktur. Yoksa ayvayı yedi. Tamirci olmasam da elim yatkın bu işlere. Daha önce çok telefon bilgisayar laptop ve diğer elektronik ürün...
Şarj bildirim ışığı, tuş ışıkları da yanmıyor ve telefon açıldığına dair bir belirti yok. Dediğim gibi sadece bilgisayardan görebiliyorum. Olay olduğunda Pixel Experience 9.0 yüklüydü.
Merhaba, telefonda şarj varken ekran kapandı ve bir daha da açılmadı. Yan tuş kombinasyonları ile fastboot moda girebiliyorum. Lakin ekran görünmüyor hiçbir şekilde. Fastboot moda girip miui 8 fastboot rom attım cihazı kilitlemeden ve halen düzelmedi. TWRP tekrar yükledim ve twrp'ye...
Vaayy Trabzonlu hocam. Motorola Razr gitti Mi6'ya geçmişiz. Uzun süredir sizi göremiyordum diğer forumlarda. 3-4 yıl olmuş hatta :D
Eski kullanıcı adım "anticor" XDA ve motomodtr'de... Selamlar.. :D