Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, 3 yılldır severek kullandığım Mi6 telefonum dün ekranı karardı. Komple gitti yani. Görüntü gelmiyor. Telefon açık, hatta telefon ile arayınca çalıyor, bildirim ışığı yanıyor ama görüntü sıfır.
Gece zifiri karanlıkta bakınca hafif bir ekran aydınlatması var sadece.
Bu durum neden...
Şu an twrp yükledim ve bilgisayarda dosya yöneticisinde mi5 içine girebiliyorum. Dosya yükleyip resim alabiliyorım. Ama ekran ve ışığı ve tuş ışı ile bildirim ışığı dahil dahil yanmıyor.
Ekran gelse gerisini hallederim de ekran yok komple. Tamir konusunda başka bir mi5 bulup onda deneyeceğim anakartı. Umarım ekranda da anakartta da sorun yoktur. Yoksa ayvayı yedi. Tamirci olmasam da elim yatkın bu işlere. Daha önce çok telefon bilgisayar laptop ve diğer elektronik ürün...
Şarj bildirim ışığı, tuş ışıkları da yanmıyor ve telefon açıldığına dair bir belirti yok. Dediğim gibi sadece bilgisayardan görebiliyorum. Olay olduğunda Pixel Experience 9.0 yüklüydü.
Merhaba, telefonda şarj varken ekran kapandı ve bir daha da açılmadı. Yan tuş kombinasyonları ile fastboot moda girebiliyorum. Lakin ekran görünmüyor hiçbir şekilde. Fastboot moda girip miui 8 fastboot rom attım cihazı kilitlemeden ve halen düzelmedi. TWRP tekrar yükledim ve twrp'ye...
Vaayy Trabzonlu hocam. Motorola Razr gitti Mi6'ya geçmişiz. Uzun süredir sizi göremiyordum diğer forumlarda. 3-4 yıl olmuş hatta :D
Eski kullanıcı adım "anticor" XDA ve motomodtr'de... Selamlar.. :D
Var görünüyor da ben bir türlü bağlaamadım. Evde Philips TV var ve GMD cihazım ile ekranı kolayca TV'ye aktarabiliyordum kablosuz olarak ama Mi5 geldi denedim bağlanıyor diyor sonra bağlanmıyor. Bir türlü de çözemedim sorunu.
Ben de şu anda buradan indiriyorum bilgisayara : MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Telefona atıp oradan güncelleyebilirsiniz. Telefon dhaa gelmedi ama şimdiden indireyim dedim :D
Kargo getirir inşallah bugün. Bulunduğum ile geldi sabah ama hala ses seda yok...