HyrllhDgn kullanıcısının son içeriği

1. HyrllhDgn

Araçlar Windows Debloater

emeğinize sağlık.
  2. HyrllhDgn

Madalya Şampiyon Beşiktaş [ Madalya Ödülü ]

Çok şükür bu zor sezonu kupayla taçlandırdık.
  3. HyrllhDgn

Rom Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU V11.0.8.0.QFNMIXM Stabil Rom (Video)

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10.zip/download Stoya konuyu güncelleyebilirsiniz hocam
  4. HyrllhDgn

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Şanlı Zafer Bayramı'mız kutlu olsun
  5. HyrllhDgn

Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

Parlaklık 80-100 arasında , uyuduğum 6saat haricinde mobil veri kullandım. Genelde aldığım süre 2gun bekleme , 8 saat ekran süresi. Oldukça memnunum ben Eu 11.0.8
  6. HyrllhDgn

Duyuru MIUI 12 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

Yakın bir zamanda geleceğini düşünüyorum. Kesinleşen bir tarih yok elimizde
  7. HyrllhDgn

Yardım Mi note 10 lite Batarya

1597511015 ben çıkmaz demiyorum zaten. Konuyu açan arkadaşın değerlerinin normale oranla tutarsizligini söyledim. yoksa herşeyi kapat parlaklığı kıs 5 gün gidiyor de. Amacım bu değil. *Eu Stabil 11.0.8 (root yok)
  8. HyrllhDgn

Yardım Mi note 10 lite Batarya

Bir sorun olmalı. ben telefonu aldığımda ilk 3gun şarj dahı etmedim. Sunan bire 2,5 günde bır takıyorum. Tabıı ki oyun oynamıyorum.
  9. HyrllhDgn

Çok sabırsız bir milletiz vesselam. Evet güzel ozellikler , güzel animasyon vs gelecek ama hayatımız değişmeyecek be. Nedir yani 1 ay sonra gelse ne 2 ay sonra gelse ne ? Gelecek demiş işte Xiaomi
  10. HyrllhDgn

Rom Mi.Note 10 Lite için Rom çıkar mı?

Ben de eu stabil 11 0 8deyim. Uygulamalar Xiaomi. Konuşma esnasında sorun yaşamadım
  11. HyrllhDgn

Rica etsem ben de linki alabilir miyim
  12. HyrllhDgn

Dün bl kilidini açıp forumdaki twrp yi kurdum. Format data /wipe lerden sonra eu stabil bi kurdum. Root da yapmadım. Sorun yaşamadım
  13. HyrllhDgn

Eu kurayım diyorum ben de ama 2 farklı sürüm var 11.0.8 de biri fastboot zip diğeri normal zip. Farkı nedir bunun 1596386895 Mi room kalaydi çok güzel olacakti ama mahrum kaldık ondan kötü oldu
Üst Alt