HyrllhDgn kullanıcısının son içeriği

1. HyrllhDgn

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

64bit vista kurulu bir laptop buldum. twrp işlemini halledeyim diyorum ancak driverlarda sıkıntı çıkıyor galiba tek tık aracında başarısız oluyorum. önerisi olan var mı fastboot exe iç ya da dış komut ... diye bir hata alıyorum Düzeltme: Vista yüklü sistem ile çözemedim. Windows 7 yüklü bir...
  2. HyrllhDgn

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Bilgisayarım yok , bilgisayarsız twrp atabılır miyiz? Bence bu forum bunu başarır Bl açık. global stabıl kurulu
  3. HyrllhDgn

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Saygı , sevgi ve minnetle ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 'ü bugün birkez daha andık.
  4. HyrllhDgn

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Global Rom dan vazgeçmek gerekiyor bunun için. Ben de aynı sorundan muzdaribim
  5. HyrllhDgn

Tema Classic Time (MiUI 5) Tema

Emeğinize sağlık
  6. HyrllhDgn

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Hangi uygulamadan bildirim almak istiyorsanız ayarlardan o uygulamanın ayarlarına gidip , Kilit ekranında göster seçeneğini aktif etmeniz gerekmekte
  7. HyrllhDgn

Mod [Magisk] Hi-Fi Audio ™

Miui dışında aosp romlarda test edeniniz var mı?
  8. HyrllhDgn

Mod MIUI 11 Uygulamaları ve teması

Paylasiminiz için teşekkürler Ayrıca aynı tema paylaşılmış olsa dahi güzel bir dille ikaz etmek daha hoş olabilir.
  9. HyrllhDgn

Tema Miui11 MilanPro Yazı Tipi

Teşekkürler , çok güzel gözüküyor. Deneyin derim.
  10. HyrllhDgn

Tema Aypon Lite Beta Tema

Paylaşımınız için teşekkürler
  11. HyrllhDgn

Haber MIUI 11 Yeni Ekran Görüntüleri

İster tema olsun ister miui11 in gerçek görselleri. Ben bunu baya beğendim
  12. HyrllhDgn

Rehber Mi 8 Se Miui Tüm Sürümlerin Rom Testleri (neredeyse)

Yeni kullanıcılar için güzel rehber olmuş, elinize sağlık
  13. HyrllhDgn

Rom [ROM] [OFFİCİAL] [9.0] Pixel Experience ( 27 Ağustos )

Teşekkür ederim yardımınız için , geri yükleyip deneyeceğim.
  14. HyrllhDgn

Rom [ROM] [OFFİCİAL] [9.0] Pixel Experience ( 27 Ağustos )

An itibari ile cihazıma kurali 1 saati geçti. Oldukça yoğun kullandım bu sürede. Oldukça akıcı oldukça tepkisel. Ancak Tam Ekran Hareketleri özelliğini bulamadım her yere bakmama rağmen. Bu nedenle tekrar mi room a donecegim. Tam ekran olsaydı kesinlikle kalabilirdim.
Üst Alt