hyper_jam kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Instagram'da dm mesajda kopyalama sorunu

Merhaba arkadaşlar Xiaomi redmi note 9 pro kullanıyorum. Yıllardır olmayan anında olan Instagram'da dm mesajda kopyalama sorununu günlerdir çözemiyorum. Bir Instagram hesabında Özelden gelen bir mesajı kopyalama menüsü çıkmıyor ama başka bir hesaba geçtiğim zaman orada ki özelden gelen mesajı...
  2. H

Yardım Resimleri indirme sorunu

Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro kullanıyorum sorun şu web, WhatsApp, Viber ,vk ve benzeri uygulamalardan indirdiğim resimleri galeride downloads klasörüne attığı zaman ben her uygulamadan resim gönderme yapabiliyorum ama indirilenler klasörüne attığı zaman resimleri göremiyorum yani demek...
  3. H

Yardım mi5 çöktü açılmıyor

bence değmez parçalarını satabilirsem satarım..
  4. H

cihaz açılsada geçebilsem açılmıyor ki... 1547648128 ölçü aleti ile ölçüyorum bazı kondanstörler sorunlu + kısa devre olan diyot lar var
  5. H

Çözüldü mi 5 açılmama sorunu

entegreler değişti.. çekmecelik oldu...
  6. H

denedim hiç bir etkisi olmadı
  7. H

Bak kardeşim bu hiç de aklıma gelmemişti macunum var + termal ped ile birlikte deneyeceğim... eywallah kardeş fikrin için..
  8. H

kardeşim cihaz şimdide 2 gün çalışıyor kapanıyor 1-2 saat sonra 1 gün sonra içini açıp güzelce tinerle temizliyorum şak geri açılıyor bunlarda başka bir sorun daha var bence..
  9. H

arkadaşlar aynı sorunu 2 ay önce bizzat yaşadım power ic entegresini aliexpress den aldım değişimi yapıldı. cihaz şimdide 2 gün çalışıyor kapanıyor 1-2 saat sonra 1 gün sonra veya içini açıp elektronikçi olduğum için güzelce tinerle temizliyorum şak geri açılıyor bunlarda başka bir sorun daha...
  10. H

Soner Kardeşim Sorunu %70 çözdüm nasıl diyeceksin ben elektrik elektronik işi yaptığım için alet edevat ölçüm cihazı sıcak hava makinası vs vs .. her şey mevcut bu cihazın ic power entegresi arızalı entegrenin üstüne sıvı lehim döküp hava tabancası ile biraz gezdirdim bataryayı taktım şak...
  11. H

merhaba arkadaşlar 1,5 yıldır son yazılım yüklü Mi5 kullanıyorum birden telefon kapandı şarj almadı bende bataryayı değiştirdim yine şarj almadı yazılım yüklemeye çalışıyorum cihazı bilgisayar hiç bir şekilde görmüyor her türlü yöntemi denedim bataryayı çıkarıp 2 pin i değdirip + usb kablo...
  12. H

Yardım Redmi 3 Yazılım sorunu

64 bit bir bilgisayar bulup deneyim abey tşkr ederim..
  13. H

dediğin gibi uzman abilerimizin yardımlarını bekliyorum..
  14. H

evet cihaz da bootloader kilidi var. açmak için biraz uğraşacağız desene..
  15. H

cevap yazan yok?
Üst Alt