hyper_jam kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Telefonu nasıl kurtarabilirim?

kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum medya dosylarını kurtarmam lazım. sen ne yaptın halledebildin mi?
  2. H

Çözüldü Rom yüklemiyor

üstad acil fikrine ihtiyacım var benim redmi note 11 pro'da aynı main menü problemi var. bl açık cihazın. benim için en önemli şey içindeki resimleri kurtarabilmek. nasıl yapabilirim yardım edeersen sevinirim
  3. H

Yardım Main Menu problemi

aynen son seçenek
  4. H

maleseff kardeşim 3 gündür buna uğraşıyorum. içindekileri alabilsem telefon umrumda değil
  5. H

yan tuşlarda değişti yine aynı üstad. amacım sadece resimleri kurtarmak
  6. H

evet kardeşim üç nokta gidip geliyor ama main menü ye geri dönüyor
  7. H

harbiden şaşırtıcı bir durum
  8. H

dediğin gibi tuşlar çalışıyor zor basma gibi bir şey de yok
  9. H

merhaba arkadaşlar redmi note 11 pro kullanıyorum telefon kendiliğinden kapandı ve main menü den bir türlü çıkmıyor. wipe all data hariç her şeyi denedim yine olmadı. amacım içindeki sadece resimleri kurtarmak. cihazın bootloader kilidi açık . sizden yardım bekliyorum..
  10. H

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

Kardeşim numarayı aldıysan bana da özelden atar mısın
  11. H

Mod Modlu Zepp/Zepp Life - All in One (Android)

redmi note 9 pro ve amazfit verge kullanıyorum 2 yıldır hiçbir sorun yoktu 15 gündür bir türlü çözemedim bağlantı kopuyor zepp i açtığımda çalışıyor önceden böyle bir şey yoktu defalarca zeep in farklı versiyonlarını saati fabrika ayarları vs vs çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum
  12. H

Yardım Instagram'da dm mesajda kopyalama sorunu

Sanırım bu sorunu kimse yaşamadı
  13. H

Yardım Instagram'da dm mesajda kopyalama sorunu

Merhaba arkadaşlar Xiaomi redmi note 9 pro kullanıyorum. Yıllardır olmayan anında olan Instagram'da dm mesajda kopyalama sorununu günlerdir çözemiyorum. Bir Instagram hesabında Özelden gelen bir mesajı kopyalama menüsü çıkmıyor ama başka bir hesaba geçtiğim zaman orada ki özelden gelen mesajı...
  14. H

Yardım Resimleri indirme sorunu

Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro kullanıyorum sorun şu web, WhatsApp, Viber ,vk ve benzeri uygulamalardan indirdiğim resimleri galeride downloads klasörüne attığı zaman ben her uygulamadan resim gönderme yapabiliyorum ama indirilenler klasörüne attığı zaman resimleri göremiyorum yani demek...
  15. H

Yardım mi5 çöktü açılmıyor

bence değmez parçalarını satabilirsem satarım..
Üst Alt