HYDR06 kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro(Hindistan/Curtana)- Hindistan Kararlı Rom V12.0.2.0.QJWINXM İndirme Bağlantıları

teknik servislik olduk arka kapak açılıp edl mi ne değişik bir mod ile yetkili hesaptan rom atıldı. Ama denemeden yapmadan böyle kon açıp paylaşmak çok yalnış hala aramalarda note 9 pro yazınca bu konu çıkıyor sanki tuzak gibi
  2. H

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro(Hindistan/Curtana)- Hindistan Kararlı Rom V12.0.2.0.QJWINXM İndirme Bağlantıları

arama kısmına note 9 pro hindistan yazdım twrp romu indirdim note 9 proya yükledim telefon redmi yazısı geliyor geri gidiyor ne twrp girebiliyorum ne fastboot a şarja takıncada aynı redmi gelip gidiyor sonra konunun bulunduğu ana başlığa bakıyorum redmi note 9s.... şimdi ben ne yapacağım alah...
  3. H

Yardım Google camera

twrp den flashlanacak Camera2Api linki Camera_2API.zip Çalışan Google Kamera Linki MGC_6.1.021_BSG&Arnova-based_v.1.3c_TlnNeunokey.apk MGC_6.1.021_BSG_Arnova_1.2_Finalll.apk
  4. H

Yardım Google camera

Camera_2API.zip bu linkde camera2API var onu indirin ve twrp den yükleyin sonrasında aşağıdaki linklerdeki google cam lerin apk larını deneyin hayırlı günler. GCam_Pixel3Mod_1.1_build.6.1.013 okey.apk MGC_6.1.021_BSG_Arnova_TlnNeun_1.2_Final.apk
  5. H

Haber Xiaomi Mi Box 3 Pro (3S)

Hocam bendeki cihaz mdz 16-aa olarak geçiyor youtube sayfasındaki adımları izleyerek oradaki romu kurdum uzun uğraşları sonunda şu an için çok beklentim yoktu yokda zaten kodi vs kurulu ama kullanmayı pek bilmiyorum. youtube felan güzel çalışıyor play store android tv odaklı uygulamalar mevcut...
  6. H

Haber Xiaomi Mi Box 3 Pro (3S)

Hocam ingilizce dili yapabildim ancak global romu nasıl yüklediniz bi tarif ederseniz çok sevinirimç
Üst Alt