huseyinekrem kullanıcısının son içeriği

1. huseyinekrem

Soru Kazık mı Yedim? YD 2. El 13 Ultra

Sorma ya yıllardır Turuncu - Siyah kılıf arıyorum her kullandığım telefona ama bulamıyordum. En son Galaxy S2 de vardı. Bunun rengi direk aradığım kılıf gibi olunca, başka yerinde de bir sorun göremeyince aklıma gelmedi hiç :D
  2. huseyinekrem

Dümdüz :D Doğru.
  3. huseyinekrem

Arkadaşlar herkese selamlar, Yakın zamanda yurt dışı ikinci el bir Mi 13 Ultra aldım, Turuncu 16/512 modeli. Telefondan genel olarak memnunum ancak sormak istediğim şeyler var. Bütün forumu taradım ama tam aradığım cevabı bulamadım ve ya güncel bir sonuç çıkmadı haliyle. Galiba kazık yedim ama...
  4. huseyinekrem

Yardım Bootloader kilitli, "the system has been destroyed" hatası veriyor. Mi hesabı uçtu?

İyi günler, Telefonu satmayı düşündüğüm için bootloader kilidini kapatıp Xiaomi hesabından logout oldum. Önce logout oldum, sonra fastboot oem lock komutuyla kilitleme işlemini yaptım. Sorun şu ki bunu yapınca cihaz fastboot hariç hiç bir yere girmez oldu. "the system has been destroyed"...
  5. huseyinekrem

Soru Miui'dan Google uygulamalarını komple silip onun yerine Gapps Pico kurabilir miyim?

İyi günler. Miui EU Rom 12.0.6 sürümündeyim. Sadece Google Play kullandığım halde telefondaki gereksiz uygulamalar canımı sıkıyor. Böyle temiz bir şekilde formatlamadan bu işi çözebilir miyiz? Yoksa tek tek dondurmam falan mı gerekiyor?
  6. huseyinekrem

Yardım Redmi Note 9s | Wifi 5GHz Kopma Sorunu

Miui 11.0.4.0 | Stable Telefon canı sıkılınca 5GHz wifi bağlantısını kesiyor. 2.4GHz bandı düzgün çalışıyor ama BT kulaklıkla çakıştığı için her zaman kullanamıyorum. Güncellemek çözer mi, neler yapabilirim?
Üst Alt