Huseyin4291 kullanıcısının son içeriği

1. Huseyin4291

Çözüldü Mi Note 10 lite bildirim paneli

Cihazı bugün aldım 11.0.4.0 sürümü yüklü bildirim panelindeki kısayolları yerlerini değiştiremiyorum örneğin wifi ve mobil veri simgelerinin yerleri değişmiyor panelde düzenle bölümü yok bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
  2. Huseyin4291

Çözüldü Xiaomi Mi 8 Kendi kendine brick oldu (güncelleme)

Xiaomi Mi8 128 gb cihazım önce dondu kapandı açtığımda mi logosunda kaldı durduk yere. Hiçbir şekilde açılmaınca wipe data yaptım açıldı kurulumunu yaptım fakat yeniden başlatmak istedim bu kez mi logosu geliyor android yazısı ve yükleme ekranı çıkıyor cihaz kesinlikle açılmıyor bir süre sonra...
  3. Huseyin4291

İpucu Xiaomi Mi 8 Turkcell voLTE ve voWIFI aktif etmek

Herkese selamlar forum ailesi yıllar sonra Turkcell Mi 8'i nasıl olduysa voLTE ve voWIFI uyumlu cihazlar listesine almış öncelikli olarak Turkcell Dijital Operatör uygulamasına girip üstteki arama yerine HD Ses yazıyoruz Arama sonucu gelen ilgili bölüme giriyoruz Hemen al diyoruz e posta...
  4. Huseyin4291

Yardım Mi Band 4 Hava Durumu

Herkese selamlar çeşitli programlarda mi band 4 için hava durumu gösteren arayüzler var bunları uygulayınca göstermiyor sadece hilal ay simgesi çıkıyor herhangi bir tepki vermiyor bunu herhangi bir ayarı varmıdır şimdiden teşekkür ederim
  5. Huseyin4291

Yardım Xiaomi Mi 8 YouTube sorunu

Sanırım yok yeni güncellemeyi beklemek lazım bende aynı sorunları yaşıyorum kimi zaman WiFi kötü kimi zaman mobil
  6. Huseyin4291

Yardım Whatsapp Sorunsalı

Miui 11 güncellemesinden sonra bi haller oldu bende de youtube sorunu vardı şimdi giriyor arada girmiyor kafasına göre
  7. Huseyin4291

Canına yandığımın global sürümü sorunsuz çıkmayacak her seferinde ayrı sıkıntı sorun kendi kendine düzeldi bu arada yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim
  8. Huseyin4291

Sürüm aynı değil mi 11.0.6.0
  9. Huseyin4291

Hocam youtube vanced indirdim mobilde biraz iyi gibi oldu ama WiFi yine aynı Sadece mobil veri diye bi seçenek var WiFi yok malesef mobil verideki tiki kaldırınca hiç girmiyor girmesi için bunun seçili olması lazım
  10. Huseyin4291

Herkese selamlar. Cihazım Mi 8 128gb miui 11.0.6.0 global sürüm yüklü aldığımdan beri sadece global sürümde kullandım. Miui 11 güncellemesinden sonra cihaz youtube girmiyor uzunca bekleyip bağlantı yok diyor mobilde de WiFide de aynı sorun var. Farklı cihazları mobil veri paylaşımı yaparak ve...
  11. Huseyin4291

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Önceden de vardı ama senin dediğin gibi açılmıyordu game turbodan Manuel olarak açıyorduk
  12. Huseyin4291

Ben bekliyorum twrp falan sevmiyorum o işlere pek aklım ermez normal yollardan gelene kadar yüklemem haha--
  13. Huseyin4291

Zip dosyasını yüklemek isteyince beta olarak algılıyor authorized hesap istiyor sanırım güncelleme geri çekildiği için buna benzer bişey (yanlış hatırlamıyorsam10.3.3.0 global sürümdü) önceki sürümlerden birisinde de olmuştu güncelleme geri çekilmişti sonra tekrar yayınlandı bu kez o sürümdeki...
  14. Huseyin4291

Yardım Mi 8 Android sistemi bildirimleri silinmiyor

Hocam program kullanılamıyor donate istiyor sanırım
Üst Alt