MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Zip dosyasını yüklemek isteyince beta olarak algılıyor authorized hesap istiyor sanırım güncelleme geri çekildiği için buna benzer bişey (yanlış hatırlamıyorsam10.3.3.0 global sürümdü) önceki sürümlerden birisinde de olmuştu güncelleme geri çekilmişti sonra tekrar yayınlandı bu kez o sürümdeki kadar şanslı değilim bekliyorum

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Güncellemeyi geri bile çekseler yine yayınlamak zorundalar saçma sapan bir şey

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Romu twrp ile kurdum. İlk izlenimlerim olumlu ancak bölge otomatik çin ayarlı ve değiştiremiyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam sorunu çözmen için mi flaş ile romu flaşlaman lazım geçmişte aynı sorunu yaşamıştım

lozu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nusret
Cihazım
mi 8
Konular
1
Recovery rom nasıl flashlanacak ki? Fastboot dosyası lazım değlil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de TWRP ile kurulumu salağa anlatır gibi anlatabilecek kimse var mı ? :)

Son düzenleme:

cyrux

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Zip dosyasını yüklemek isteyince beta olarak algılıyor authorized hesap istiyor sanırım güncelleme geri çekildiği için buna benzer bişey (yanlış hatırlamıyorsam10.3.3.0 global sürümdü) önceki sürümlerden birisinde de olmuştu güncelleme geri çekilmişti sonra tekrar yayınlandı bu kez o sürümdeki kadar şanslı değilim bekliyorum
Aynı durum bende de var. Yükleyemiyorum, beta olarak algılıyor. Tek çözümü beklemek sanırım ?

lozu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nusret
Cihazım
mi 8
Konular
1
selam arkadaşlar, beklemek istemeyenler için kurulum yöntemi anlatıcam. twrp ile yapılıyo ve işlem sonunda herşey silinecek (resim, müzik vs ne varsa yedek alın) cihaz açıldığından twrp de dahi siliniyo daha sora yine twrpyi yüklersiniz. romu pcye indirin twrp ye girin
WİPE / ADVANCED WİPE burada dalvik/ ART cache , data , internal storage, cache, system, bunları şeçip sewipe to wipe sürüklüyoruz. ben her ihtimale karşı format data yapıp yes yazıp sildim. daha sora geriye gelip reboot / recovery yapıp telefonun kapanıp tekrar açılmasını bekliyoruz daha sora pc ye bağlayıp TWRP klasörüne romu atıp telefondan install bölümünden seçip flashlayıp arkamıza yaslanıp bekliyoruz. kurulumdan sora cihaz açılıyo... ha ben diğer yöntemleride denedim mesela romu telefona atıp dalvik/ ART cache ve cache silip yükledim mi logosunda kaldı, sora format data yapıp yes yazıp advanced wipe kısmından system me kadar ki yerleri seçip sildim yine olmadı. en sonunda advanced wipe kısmından system'ide seçip sildikten sora romu flashladım kabul etti bunlar 1 saat içinde yaşandı sizde dikkatli olun hayırlı cumalar :)
İNSTALL kısmına geldikten sonra boot.img seçtikten sonra neyi seçmemiz gerekiyor? recovery/ boot/system image/vendor image ?

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Aynı durum bende de var. Yükleyemiyorum, beta olarak algılıyor. Tek çözümü beklemek sanırım ?

Ben bekliyorum twrp falan sevmiyorum o işlere pek aklım ermez normal yollardan gelene kadar yüklemem haha--

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
İNSTALL kısmına geldikten sonra boot.img seçtikten sonra neyi seçmemiz gerekiyor? recovery/ boot/system image/vendor image ?
Hoca asagidaki swipe to yazan kisim var onu surukluyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefonu temizledikten sora reboota girip ordan recovery secin telefon bi kere kapanip twrp modunda acilacak daha sora pc yye bağlatin ekrana telefonun twrp klasoru gelicek romu icine atin daha sora telefondan instal kismina gelip twrp klasorune girip romu secerek asağidan swipe to yazidi var onu surukleyeceksiniz

Son düzenleme:

sputnik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Sigortacı
Konular
6
Aynen global bugün öğle saatlerinde OTA dan aldım..baktım da ben şanslıyım henüz gelmeyenlerde var sanırım hatta aldığımdaki şarj %88 imiş en son ekran süresi 5 saat 30 dk baktım şimdi

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bölgen neresi? Benimki Azerbaycan ayarlı. Dünden beri bekliyorum.

Üst Alt