hüseyin acar kullanıcısının son içeriği

1. hüseyin acar

HyperOS yeni telefona eski mi hesabı

Merhaba hali hazırda telefonumun bootloader kilidi açık orjinal imei ile gün sayıyor mesela ben birkaçgüne redmi note 13 pro 5g yada redmi note 13 pro plus almayı düşünüyorum sorum şu şekilde hazırda kullandığım bl kilidi açmak için başvuru yapıp bl kilidi açtığım mi hesabımla yeni alacağım...
  2. hüseyin acar

HyperOS galeri uygulaması sürüm düşürme

arkadaşlar galeri uygulamam sürüm: 3,6,0,15 ben bunu 3,6,0,12 ye düşürmek istiyorum indirdiğim apk galeri uygulaması kurulmuyor yüklü olan galeri uygulamasındada sil yada güncellemeleri kaldır diye bir ibarede yok nasıl yapabilirim?
  3. hüseyin acar

HyperOS hyperos resme tıklama hakkında

Arkadaşlar merhaba hyperos ile gelen yeniliklerde youtubede izlediğim kadarıyla galerideki bir fotoğrafa yada bir resme basılı tuutuğumuzda resim veya fotoğraftaki insanı kopyalama başka yere yapıştırma gibi bir özellik gelmiş diye anlatılıyor fakat bana gelen hyperosda o özellik olmuyor...
  4. hüseyin acar

Yardım note 12 pro 5g hyperos global

Arkadaşlar hyperos global rom kurdum fakat bu hyperos özelliklerinden olan ana ekran değişmedi eskisi gibi kaldı birde resimlerdeki basılı tutunca sedece resmi kopyalama olmuyor
  5. hüseyin acar

Yardım miui den hyperosa geçiş

Arkadaşlar merhaba cihazım redmi note 12 pro 5g android 13 endonezya rom kurulu mıuı sürümü 14 bootloader kilidi açık imei atılmadı cihaza gün sayıyar daha sorum şu bu cihaza global android 14 hyperos romunu fastboot indirip miflash ile kursam clean all yaparak kuracağım sanırım ne gibi bi...
  6. hüseyin acar

HyperOS hyperos rom hakkında

arkadaşlar merhaba çin veyahut globale fastboot grldikten sonra diğer romlara örn. endonezya romuna tr romuna yada rusya romuna ne zaman hyperos gelir ortalama bir günü varmı bu işin şimdiden teşekkürler
  7. hüseyin acar

Yardım huawei y9 prime 2019

Arkadaşlar merhaba huawei y9 prime 2019 telefon var birtane imei atılabiliyormu yardımcı olabilecek kimse varmı şimdiden teşekkürler
  8. hüseyin acar

Soru botloader hyperos

Arkadaşlar botloader kilidi açık olup telefonuna otomatik bir şekilde hyperos güncellemesi gelen varmı?
  9. hüseyin acar

Soru redmi note 12 pro 5g

Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce botloader kilidini açıp endonezya rom kurdum sorum şu şekilde bu hyperos denen güncelleme:) botloader kilidi açık cihazlara verilmeyecek gibi birşey duydum napmam gerekiyor
  10. hüseyin acar

Soru botloader kapatma hakkında

Arkadaşlar mrb telefonumun botloader kilidi açıldı bugün bende endonezya room kurdum sorum şu şekilde botloader kilidi geri kapatılırmı xiaomi botloader kilidi açık olan cihazlara güncelleme gelmicek gibi bişe demiş sanırım o yüzden nasıl bir yol izlemem gerekli telefonda orjinal yurtdışı imei...
  11. hüseyin acar

Yardım note 12 pro 5g 12 gb modeli

Arkadaşlar ustalarım öncelikle merhaba 1 hafta önce note 12 pro 5g 12 gb modeli satın aldım cihazda SMOMİXN ROOM yüklü araştırma yaptım en iyi room olarak endonezya room yüklemem gerektiği hakkında görüş bildirdiler sorm şu şekilde olacak cihazım aldığım gibi üstündeki imei ile kullanıyorum imei...
Üst Alt