hunter07 kullanıcısının son içeriği

1. hunter07

Soru MIUI (mi.eu)

resimde görüldüğü gibi mi 8ee telefonumda mi.eu tarafından yayınlanmış olan miui11 kullanıyorum, yeni bir güncelleme geldi bunu telefonu tekrar yedekleyip twrp ile tertemiz kurmam mı gerekir, yoksa direk yükle seçeneği ile kurulum yapsak yeterli mi?
  2. hunter07

Yardım xiaomi.eu kararlı rom sıkıntı var

hocam muhtemelen aynı rom'u kullanıyoruz ama rica etsem ROM'un linkini bırakabilir misin? birde kurarken program kullandın mı veya hangi twrp ile kurdun? Teşekkürler
  3. hunter07

hocam teşekkürler açtım telefonu fakat kaşınmaya devam ediyorum telefon yine ingilizce- çince SourceForge.net güvenilir site midir? Xiaomi.eu romlarının orijinalini nereden indirebiliriz? Xiaomi mi 8 EE'sine benden başka (xiaomi.eu_multi_MI8Explorer_V11.0.2.0.PEHCNXM_v11-9 ) kurup sorunla...
  4. hunter07

hocam bu program zaten var kullandığım bir program ama sorun şu ki telefon açılmıyor ve bu program telefona fastboot modda rom atamıyor ve telofonu açıp hata ayıklama modunu açmak gerekiyor. Kurtarmak için dendedim bunuda
  5. hunter07

hocam fastboot ve recovery moda giriyorum fastboottan nasıl rom kurabilirim biraz daha bahseder misin?
  6. hunter07

Merhabalar MI 8 Explorer Edition kullanıcısıyım. telefonumda resmi çin MIUI 11 karalı rom vardı sıkıntı yoktu. Bugün sourceforge sitesinden rom indirdim TWRP üzerinden (daha öncede kullandığım forumda geçen mi 8 ee için twrp ursa) -----xiaomi.eu_multi_MI8Explorer_V11.0.2.0.PEHCNXM_v11-9-----...
  7. hunter07

Rom MI 8 EE'de MI 8 PRO rom kullanan var mı?

Merhabalar mi 8 EE telefonumda xiaomi.eu sitesinden orjinal rom üstüne yazılmış Türkçe dil paketini kullanıyorum. Sürüm: CHANGELOG V10.3.5.0.PEHCNXM güncelleme denetlediğim zaman yeni güncelleme gözüküyor fakat sunucu hatası vb hatalar veriyor otamatik güncelleme yapamıyorum. Telefonum uzun...
  8. hunter07

Soru Mi 8 EE'de Mi 8 Pro Global ROM kullanan var mı?

Herkese merhabalar Mi 8 Explorer Edition kullanıyorum. Orijinal Çin stabil ROM var. Explorer Edition'da global Mi 8 Pro ROM'u kullanan var mı? 3D face data dışında bir eksiği, problemi veya sıkıntısı var mı?
  9. hunter07

Yardım Mi 8 Explorer Edition Global Rom Nasıl Yüklenir

Hocam iyi güzel diyorsunuz ama malum telefonların çoğu çinden geldi daha doğrusu getirttik bahsettiğin türkçe rom resmi değil onu kullanacağım diye de inatlaşmıyorum ama bana resmi olmayan romu kullanmaktansa zaten kullanmadığım 3d yüz tanımadan fedakarlık yapmak daha mantıklı geliyor
  10. hunter07

Diğer Sosyal medya kamerası ve kamera sıkıntısı

Herkese merhabalar Xiaomi mi 8 explorer edition kullanıcısıyım. 1. Snapchat ve instagram uygulamaları başta olmak üzere hikaye çekeceğim zaman Wide kamera değil Tele kamerayı açıyor uygulama, wide lensi nasıl açabiliriz 2. Telefonun kendi kamera arayüzünde fps mi düşük diyeyim kasıyor mu diyeyim...
  11. hunter07

Yardım Mi 8 Explorer Edition Global Rom Nasıl Yüklenir

Kardeşim bana Forum adminlerinden birisi mi 8 pro romu uyumlu değil demişti senin gibi 3d tarayıcı önemli değil kullanmıyorum demiştim ama, diğer adminlere sesleniyorum mi 8 pro romu, explorer edition da çalışır mı 3d face scanner önemli değil veya explorer edition eu rom resmi midir Türkçe dil...
Üst Alt