Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimde görüldüğü gibi mi 8ee telefonumda mi.eu tarafından yayınlanmış olan miui11 kullanıyorum, yeni bir güncelleme geldi bunu telefonu tekrar yedekleyip twrp ile tertemiz kurmam mı gerekir, yoksa direk yükle seçeneği ile kurulum yapsak yeterli mi?
hocam muhtemelen aynı rom'u kullanıyoruz ama rica etsem ROM'un linkini bırakabilir misin? birde kurarken program kullandın mı veya hangi twrp ile kurdun? Teşekkürler
hocam teşekkürler açtım telefonu fakat kaşınmaya devam ediyorum telefon yine ingilizce- çince SourceForge.net güvenilir site midir? Xiaomi.eu romlarının orijinalini nereden indirebiliriz? Xiaomi mi 8 EE'sine benden başka (xiaomi.eu_multi_MI8Explorer_V11.0.2.0.PEHCNXM_v11-9 ) kurup sorunla...
hocam bu program zaten var kullandığım bir program ama sorun şu ki telefon açılmıyor ve bu program telefona fastboot modda rom atamıyor ve telofonu açıp hata ayıklama modunu açmak gerekiyor. Kurtarmak için dendedim bunuda
Merhabalar MI 8 Explorer Edition kullanıcısıyım. telefonumda resmi çin MIUI 11 karalı rom vardı sıkıntı yoktu. Bugün sourceforge sitesinden rom indirdim TWRP üzerinden (daha öncede kullandığım forumda geçen mi 8 ee için twrp ursa) -----xiaomi.eu_multi_MI8Explorer_V11.0.2.0.PEHCNXM_v11-9-----...
Merhabalar mi 8 EE telefonumda xiaomi.eu sitesinden orjinal rom üstüne yazılmış Türkçe dil paketini kullanıyorum. Sürüm: CHANGELOG V10.3.5.0.PEHCNXM güncelleme denetlediğim zaman yeni güncelleme gözüküyor fakat sunucu hatası vb hatalar veriyor otamatik güncelleme yapamıyorum. Telefonum uzun...
Herkese merhabalar
Mi 8 Explorer Edition kullanıyorum. Orijinal Çin stabil ROM var. Explorer Edition'da global Mi 8 Pro ROM'u kullanan var mı? 3D face data dışında bir eksiği, problemi veya sıkıntısı var mı?
Hocam iyi güzel diyorsunuz ama malum telefonların çoğu çinden geldi daha doğrusu getirttik bahsettiğin türkçe rom resmi değil onu kullanacağım diye de inatlaşmıyorum ama bana resmi olmayan romu kullanmaktansa zaten kullanmadığım 3d yüz tanımadan fedakarlık yapmak daha mantıklı geliyor
Herkese merhabalar
Xiaomi mi 8 explorer edition kullanıcısıyım.
1. Snapchat ve instagram uygulamaları başta olmak üzere hikaye çekeceğim zaman Wide kamera değil Tele kamerayı açıyor uygulama, wide lensi nasıl açabiliriz
2. Telefonun kendi kamera arayüzünde fps mi düşük diyeyim kasıyor mu diyeyim...
Kardeşim bana Forum adminlerinden birisi mi 8 pro romu uyumlu değil demişti senin gibi 3d tarayıcı önemli değil kullanmıyorum demiştim ama, diğer adminlere sesleniyorum mi 8 pro romu, explorer edition da çalışır mı 3d face scanner önemli değil veya explorer edition eu rom resmi midir Türkçe dil...