Huffington kullanıcısının son içeriği

1. Huffington

MIUI 12 Redmi K30 / Poco X2 - Hindistan Kararlı Rom V12.1.3.0.RGHINXM İndirme Bağlantıları

Deneyen olursa yorum yazabilirse sevinirim, Chinese 12.1.3.0'da butun Google servisleri calismayi durdurmustu, bunda da oyle bir sorun var mi acaba?
  2. Huffington

MIUI 12 Redmi K30 / Poco X2 - Hindistan Kararlı Rom V12.1.2.0.RGHINXM İndirme Bağlantıları

Rica ederim, biraz daha buralardayim, bi sorun olursa DM'den de ulasabilirsin. 120Hz'ye cok alistiysan 60 cok kotu gelecektir, epey fark ediyor. ama bataryanin bu kadar cabuk tukenmesinin nedeni ekran yenilemesi degil, tamamen ROM'un optimizasyonu ile alakali ne yazik ki. 12.5'de baya duzenleme...
  3. Huffington

MIUI 12 Redmi K30 / Poco X2 - Hindistan Kararlı Rom V12.1.2.0.RGHINXM İndirme Bağlantıları

Evet, bu ROM'u kullaniyorum, oncesinde 12.2.3'u de denedim onceki Hindistan romlarini da denedim China ve Eurpe'da denedim, su an'a kadar en stabili bu ROM diyebilirim, app'ler notification'lar hersey cok sorunsuz. 12.1.3'e kesinlikle update etmeyin, Google Servisleri calismiyor.
  4. Huffington

fastboot yuklemesi yapsaniz? ilk denememde bende de o sekildeydi, sonrasinda fastboot ile denedim sorunsuz oldu. sanirim sorun phoenixin'leri phoenix yaptigimiz ama crc'leri duzenlemedigimiz icin meydana geliyor TWRP'de fastboot ile yaparken daha once yazdigim mesajdaki gibi ilgili satirlari...
  5. Huffington

Yardım Mİ9T "Update sparse crc list failed" hatası alıyorum

Bu ekli dosyadaki hatayi alirsaniz da onemli degil, bekleyin cihaziniz acilacaktir. 1613914394 Forum'da bulamayinca kendi cozumumu yazayim dedim, tabi silerek de olur- silinince onceki postta gonderdigim hata da alinmaz islem bittikten sonra
  6. Huffington

Yardım Mİ9T "Update sparse crc list failed" hatası alıyorum

flash_all.bat dosyasini notepad ile ya da notepad++ ile acip fastboot %* flash crclist %~dp0images\crclist.txt || @echo "Flash crclist error" && exit /B 1 fastboot %* flash sparsecrclist %~dp0images\sparsecrclist.txt || @echo "Flash sparsecrclist error" && exit /B 1 su iki satiri REM...
  7. Huffington

Rehber Redmi K30 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

su 168 saat bekleme olayina bir cozum yok mu hocam?
  8. Huffington

Rom Redmi K30] Pixel Experience [AOSP][2020/03/29][Unofficial]

Aynen hocam eksik yazmisim telefona sinirimden :( 1 haftadir Chinese rom'un OTA update'i yuzunden Google servisleri calismiyordu, dun gece komple temizlik yaparken yazdigimi sanmisim :) Pixel gorunumlu Android 11 yeni ROM yapmislar. deneme sansim olmadi ama deneyip bi konu acmayi planliyorum...
  9. Huffington

Yardiminiz icin tesekkur ederim, sonunda hallettim ama lock-bootloarder'i tiklamisim yanlislikla 168 saat bekleyip unlock edip custom rom flasliycam ustune :)
  10. Huffington

İpucu MIUI 12.1.3 - Redmi K30 - Google Apps Probleminin Çözümü

Selamlar, Hindistan ROM'undan Chinese ROM'una gectigimden beri bir suru sorun yasiyorum, en son OTA update'i ile birlikte (12.1.3) Google tamamen calismaz hale geldi. Bu sorunu tek yasayan ben olmadigimi ama herkesin de basina gelmedigini farkettim bir sure sonra, forum'a faydali olabilmek...
  11. Huffington

Mismatching device and image hatasi veriyor, K30 Fastboot ROM'u oldugundan eminmiyiz?
Üst Alt