Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rica ederim, biraz daha buralardayim, bi sorun olursa DM'den de ulasabilirsin.
120Hz'ye cok alistiysan 60 cok kotu gelecektir, epey fark ediyor. ama bataryanin bu kadar cabuk tukenmesinin nedeni ekran yenilemesi degil, tamamen ROM'un optimizasyonu ile alakali ne yazik ki. 12.5'de baya duzenleme...
Evet, bu ROM'u kullaniyorum, oncesinde 12.2.3'u de denedim onceki Hindistan romlarini da denedim China ve Eurpe'da denedim, su an'a kadar en stabili bu ROM diyebilirim, app'ler notification'lar hersey cok sorunsuz.
12.1.3'e kesinlikle update etmeyin, Google Servisleri calismiyor.
fastboot yuklemesi yapsaniz? ilk denememde bende de o sekildeydi, sonrasinda fastboot ile denedim sorunsuz oldu. sanirim sorun phoenixin'leri phoenix yaptigimiz ama crc'leri duzenlemedigimiz icin meydana geliyor TWRP'de fastboot ile yaparken daha once yazdigim mesajdaki gibi ilgili satirlari...
Bu ekli dosyadaki hatayi alirsaniz da onemli degil, bekleyin cihaziniz acilacaktir.
1613914394
Forum'da bulamayinca kendi cozumumu yazayim dedim, tabi silerek de olur- silinince onceki postta gonderdigim hata da alinmaz islem bittikten sonra
Aynen hocam eksik yazmisim telefona sinirimden :( 1 haftadir Chinese rom'un OTA update'i yuzunden Google servisleri calismiyordu, dun gece komple temizlik yaparken yazdigimi sanmisim :)
Pixel gorunumlu Android 11 yeni ROM yapmislar. deneme sansim olmadi ama deneyip bi konu acmayi planliyorum...
Yardiminiz icin tesekkur ederim, sonunda hallettim ama lock-bootloarder'i tiklamisim yanlislikla 168 saat bekleyip unlock edip custom rom flasliycam ustune :)
Selamlar,
Hindistan ROM'undan Chinese ROM'una gectigimden beri bir suru sorun yasiyorum, en son OTA update'i ile birlikte (12.1.3) Google tamamen calismaz hale geldi. Bu sorunu tek yasayan ben olmadigimi ama herkesin de basina gelmedigini farkettim bir sure sonra, forum'a faydali olabilmek...