Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar problem lanet bi uygulama yuzunden hepinize yardimlariniz icin teşekkür ederim programi sildikten sonra sorun cozuldu programda qrkod okuma programi indirdim o idi bilmeyen kisilerin dikkatli olmasini onerir hepinize yardimlariniz icin teşekkür ederim
reklamin gosterdigi uygulama siyah resim dumduz oyle bir uygulama yok ne kadar ise yarar bilmem ama malwarebytes indirip taratma yaptim yine bisey cikmadi sanırım telefonu sifirlamak zorunda kalicam ozaman reklam cikmazsa demekdirki bir program vs. dir diye düşünüyorum ama sifirlamakta istemiyorum
arkadaslar babama mi a2 lite aldik ilk aldigimizda böyle bir sorun yoktu aldiktan 2 3 ay sonra full ekran reklamlar gelmeye basladi kilit ekranini aciyoruz reklam cikiyo random full ekran reklamlar çıkıyor bunlari cikmasini engellemenin yolu yok mu çok sinir bozucu bir sey birde 2 tane kilit...