Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar mı 11T cihazım MIUI 14.0.6 da fakat hyperOS güncellemesi gelmedi ne yapmalıyım PC den güncelleyebilirsin diyen arkadaşlar şuanda bilgisayarım yok üzgünüm :(
arkadaşlar iyi forumlar
mi 10 t cihazımın uzun vida arızası vardı tamir için tamirciye verdim fakat miktar yüksek gelince geri almaya gittim. sonra şebekemin olmadığını farkettim twrp den gözlemlediğim kadarıyla metadata 0 mb gösteriyordu. ve sorun şu ki cihazıma imei yazmaya çalıştığımda diag...
Herkese selamlar mi 10 T cihazımda IMEI alınamıyor hatası alıyorum IMEI yi orjinaline döndürmek istedim fakat bir türlü halledemedim yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar herkese iyi forumlar mi 10t cihazıma bir türlü aradığım romu bulamadım Android 13 tabanlı romlar verimli değil ve pil konusunda acayip kötü sizce Android 11'e dönmeli miyim vehangi custom rom'u kullanmalıyım ?
Cihazımı temizlemek amacıyla söktüm fakat uzun vida attığım için kameralar çalışmıyor tahmini ne kadar masraf gider
LE2123 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepinize selam dostlar ;
Magisk ile reklam engelleme denince aklımıza sadece internet reklamları (Chrome vs.) için mevcuttu.
Yeni bir modül keşfettim
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)
Uygulama içi reklamları da kaldırıyor bu arada iyi forumlar :)
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar diliyorum
Daha önce mi 10 t pro kullandım ve sonra iOS a döndüm şuan iPhone 11 kullanıyorum y.d şebeke olayından dolayı mi 10 t pro ya tekrar geçicem sizce ne yapmalıyım ?
Öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim.
Redmi Note 9 Pro cihazımda kendi kendine dokunma ve ekran yenileme sorunu var aosp ve miui romlar denedim fakat çözüm bulamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler 😄
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar redmi note 6 pro cihazım aşırı derecede kasma yapıyor önceden aynı cihazla oyun oynayabiiyorken şimdi arayüzde bile doğru düzgün gezemiyorum ne yapmalıyım ?