Hknmktv kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Mi 9 mu Mi 8 Devammı

Hocam siz olsanız mi 9 ya da mix 3 e geçer misiniz? Mix 2 kullanan biri olarak soruyorum memnun musunuz şuan ki performansından?
  2. H

İpucu Chrome menü çubuğunu aşağıya alma

Kiwi Browserıda tavsiye ederim chrome üzerine özelleştirme yapabileceğiniz güzel bir tarayıcı kendisi
  3. H

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

SD 835li cihazlarda o problem var imei tamiri olan mix 2mde de volte çalışmıyor.
  4. H

Yardım Magisk güncelledim açılmıyor

18.1 indirip kurun düzelecektir.
  5. H

Sohbet Bu fiyatlar nereye gidiyor böyle?

Tam olarak beni yansıtıyor. Özel sektör insanı sömürüyor. Çarşı pazar desen adımını attın mı cepten 200 lira buhar. Hiç bir şey paralelinde gitmiyor. Eskiden bir söz vardı '' İran mı olacak ülke '' diye şimdi keşke İran olsa diye iç geçiriyoruz. Bu gidiş bizi Venezuela'ya götürücek kimsenin...
  6. H

Yardım Yeni güncelleme ile telefon şarj olmuyor

Hocam, yeniden başlatınca şarj alıyor diyor. Dediğiniz gibi bir sorun olsa yeniden başlatıncada akım almamaya devam etmez mi?
  7. H

Yardım NFC Kapanmıyor

Nfc simge bug'ı vardı. Ayarlarda kapalı ise kapalıdır. Bildirim sekmesinde açık gösteren bug var. Betalarda düzeltildi.
  8. H

Yardım Mi5s Cihazima Yanlış rom atıldı.

Yanlış rom atılmamıştır. Atılsa telefon hiç açılmaz ya da atarken hata verir. Atılan rom sorunlu olabilir.
  9. H

Satış Mix 2 6/256gb

Haziran'da aldım. Başlıkta belirttim. Kutusu var hocam.
  10. H

Haber Oppo Türkiye'de

Xiaomi ile tanışmama vesile olan bir markadır oppo, fiyat politikası iyi olursa geçmeyi düşünürüm.
  11. H

Xiaomi TikTok ile İş Birliği Yapacak! | Kimin Telefonu Buuu?

Keşke 4 ay önceden Nisan 1 yaptık deseler...
  12. H

Sohbet (Çözüldü)-Oyundayken birinin araması

Rahatsız etme modu var oyun hızlandırıcı ayarında oradan engel olabilirsiniz
  13. H

Satış Mix 2 6/256gb

Sefa Hocamdan aldığım Mi mix 2 cihazımı cihaz yükseltmek istediğim için satıyorum. Makul tekliflere açığım. Ayrıca root, rom vs işlerden anlayan kişiler önceliklidir. Alt kısımda boya atması mevcuttur. Kılıf ile kullanılmıştır. 1546273394
  14. H

Soru Mi 8 ekran parlama sorunu

Always on display yüzünden muhtamelen kaynaklanıyor. Onu kapatın bence çözülecek.
Üst Alt