hizan kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Redmi note 15 pro 5g

Çok teşekkür ederim saolun
  2. H

boot 23:59 yazıyor
  3. H

Maalesef olmadı
  4. H

Çok teşekkür ederim saolun bu gece deneyeceğim
  5. H

Xiaomi topluluğunda denedim 00:00 yazıyor olmadı bir sonraki güne atıyor 1780510222 Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için saolun
  6. H

Bunun bir ücreti varmı var ise olmaz teşekkür ederim 1780509952 değil ve nasıl açılır bilmiyorum 1780509982 Bunun bir ücreti varmı var ise olmaz teşekkür ederim
  7. H

Slm yeni telefon aldım redmi note 15 pro 5g türkiye cihazı sıfır. bu telefona tayvan yada rusya yazılımı nasıl yüklenir. memeos proğramından yazılım indiriyorum, pc den miflash proğramı ile yüklenmiyor, ne yapmak lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  8. H

Yardım Xiaomi 13 cihazında şebeke sorunu

Rom değiştirmen lazım
  9. H

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

Orjinal uygulama zaten
  10. H

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

whatsaap sesli mesaj transkriptleri nasıl türkçe yapabiliriz türkçe dili yok
  11. H

Mod Redmi note 10 pro hyperos

Redmi note 10 pro hyperos portlanmış yazılımını yükledim çok fazla değişiklik yok
  12. H

Yardım Redmi Note 10 Pro 5g Pubg Mobil Oyun içind Ses Yok

Redmi Note 10 Pro 5g Pubg Mobil Oyun İçinde Takım Arkadaşlara Ses Çok Derinden Ve Kötü Gidiyor Zor Anlaşılıyormuş Ses Ayarları Tamam Neden dir Acaba?
  13. H

Sohbet redmi note 12 pro

Evet arkadaşlar 08.07.2023 tarihi ile redmi note 12 pro ya geçmiş bulunmaktayım
  14. H

Sohbet sayfa yanıt vermiyor

Arkadaşlar sadece bu siteye girdiğimde 1 dakikada 1 sayfa yanıt vermiyor hatası alıyorum bunun nedeni nedir çözümü nedir bilen varmı google yi kaldırıp yaniden yükledim sorun devam ediyor
Üst Alt