Hoşgeldiniz. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah. PRO 4G mi yoksa 5 mi?Evet arkadaşlar 08.07.2023 tarihi ile redmi note 12 pro ya geçmiş bulunmaktayım
aynı telefon hangi romu kullanıyosun hocamPro plus 5g geçtim. Ele yatkınlık hissi çok iyi
Şuan içinde gelen rom globaldi. 14.6 global. Sende NFC var miaynı telefon hangi romu kullanıyosun hocam
Bende şuan SMOMİXM 14.0.3.0 var bundan önce SMOMİXM 14.0.6.0 kullaniyodum isinma problemi vardi şuanki sürümdede var gibi görünüyor neyse ben içinde gelen SMOMİXN 14.0.3.0 sürümünü ariyorum o rom çok stabildi ama hiçbir yerde bulamiyorum sürümün sonunda M yerine N vardı.Şuan içinde gelen rom globaldi. 14.6 global. Sende NFC var mi
Bende de ug yazıyor, ama NFC sorun çıkarıyor. İmeiden kontrol ettiğimde sonu c ile bitiyor. AnlamadımBende şuan SMOMİXM 14.0.3.0 var bundan önce SMOMİXM 14.0.6.0 kullaniyodum isinma problemi vardi şuanki sürümdede var gibi görünüyor neyse ben içinde gelen SMOMİXN 14.0.3.0 sürümünü ariyorum o rom çok stabildi ama hiçbir yerde bulamiyorum sürümün sonunda M yerine N vardı.
Kullandığım her sürümde nfc vardı model numaram 22101316UG
Üretici: Beijing Xiaomi Electronics Co Ltd, Pazar Adı: 22101316UCP, Marka:Redmi, Model Bilgileri: 22101316UCPBende de ug yazıyor, ama NFC sorun çıkarıyor. İmeiden kontrol ettiğimde sonu c ile bitiyor. Anlamadım