hiromen35 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Resmi note 9 3 GB ram

Teşekkür ederim hocam. Peki başka bir çözümu varmı
  2. H

Bu rom yüklemek için pc lazimmi. Telefondan hallederim miyim
  3. H

Telefonu sifirlayinca yağ gibi akıyor. Uygulama yüklüyor iki gün kullanınca tekrar kasıyor
  4. H

Arkadaşlar cihazım resmi note 9 64 GB hafızalı 3 GB ram modeli. Bütçem yoktu aldık pişman olduk. Kamera da çok takılma normal arayüz çok takılma herşey kapalı yüzde ,70 ram tüketimi, zaten pubg tüm ayarları yapmama rağmen oynatmıyor kasmadan. Oyunu geçtim normal arayüz kasmasini nasıl...
  5. H

Yardım Bildirim geç gelme sorunu

Yokmu kimse ya ? Instagram da dahil mesajlar geç geliyor. Tuş kilitliyken gelmiyor elime alıp açıyorum mesaj düşüyor Xiaomi Ler de varmış böyle bildirim geç gelme sorunu ??
  6. H

Yokmu kimse ya ? Instagram da dahil mesajlar geç geliyor. Tuş kilitliyken gelmiyor elime alıp açıyorum mesaj düşüyor Xiaomi Ler de varmış böyle bildirim geç gelme sorunu ??
  7. H

Tema Bu yazı tipini bilen var mı

Adı ne
  8. H

Arkadaşlar redmi note 9 cihazim mesenger ve Gmail bildirimleri geç geliyor mesaj geldiği an gelmiyor. Daha önce bu sorun Instagram da vardı otomatik başlatma ile düzelttim. Mesenger ve gmail nasıl düzeltebilirim hatta Xiaomi geçtigimden beri uygulama bildirim sorunları yaşıyorum geç geliyor hep ?
  9. H

Soru MIUI 12.5 Redmi note 9

Arkadaşlar cihazın redmi note 9 bu cihazıma MIUI 12.5 nasıl yüklerim sorunsuz Türkçe şekilde ?. Yükleme mi önerir misiniz şu anki sürümüm 12.0.6 global. Bu sürümle cihazım bayağı hızlandı 3 GB RAM ram olduğu için cihazım yavaştı. Takı 12.0.6 gelene kadar. Acaba 12.5 yüklesem gene hızlanır mi.
  10. H

Yardım Çift Sim Rehber Sorunu

numara yazarken başını + 9 yazma alınmış yazmammis. Normal 05 ile yazınca düzeldi
  11. H

Tema değişince duzeliyor deniyor konuda fakat orjinal tema kullanıyordum gene değiştirdim ama olmadı.Fakat birşey dikkatimi çekti fakat arama kaydını da dikkatimi çeken şey +90537***** diye görünüyor. Fakat rehberimde kayıtlı olmayan numara aradığında normal görünüyor yeşil turuncu ile sildigim...
  12. H

Soru Gelen aramalarda isim gözükmüyor

Aynı sorun bendede var normal tema kullanıyorum temayimi degiseyim
  13. H

Yardım Rehber yardımı. Allah rizasi için bakın

Arkadaşlar cihazım redmi note 9 rehberim Google kayıtlı fakat ikinci hattı taktığımda rehberimdeki kişiler kayıt olmasına rağmen aradığında ismi çıkmıyor arama kaydındada aynı öyle. ikinci taktığım hatta çıkarmama rağmen sorun düzelmedi lütfen yardım edermisiniz
  14. H

Nasıl arama yapmam lazim acaba?
Üst Alt