Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihazım resmi note 9 64 GB hafızalı 3 GB ram modeli. Bütçem yoktu aldık pişman olduk. Kamera da çok takılma normal arayüz çok takılma herşey kapalı yüzde ,70 ram tüketimi, zaten pubg tüm ayarları yapmama rağmen oynatmıyor kasmadan. Oyunu geçtim normal arayüz kasmasini nasıl...
Arkadaşlar redmi note 9 cihazim mesenger ve Gmail bildirimleri geç geliyor mesaj geldiği an gelmiyor. Daha önce bu sorun Instagram da vardı otomatik başlatma ile düzelttim. Mesenger ve gmail nasıl düzeltebilirim hatta Xiaomi geçtigimden beri uygulama bildirim sorunları yaşıyorum geç geliyor hep ?
Arkadaşlar cihazın redmi note 9 bu cihazıma MIUI 12.5 nasıl yüklerim sorunsuz Türkçe şekilde ?. Yükleme mi önerir misiniz şu anki sürümüm 12.0.6 global. Bu sürümle cihazım bayağı hızlandı 3 GB RAM ram olduğu için cihazım yavaştı. Takı 12.0.6 gelene kadar. Acaba 12.5 yüklesem gene hızlanır mi.
Arkadaşlar cihazım redmi note 9 rehberim Google kayıtlı fakat ikinci hattı taktığımda rehberimdeki kişiler kayıt olmasına rağmen aradığında ismi çıkmıyor arama kaydındada aynı öyle. ikinci taktığım hatta çıkarmama rağmen sorun düzelmedi lütfen yardım edermisiniz
Arkadaşlar redmi note9 cihazıma sıfır hat alıp taktım. Hiçbir sorun yok tek sorun, yeni hattımı arayanlar numara çıkıyor rehberimde kayıtlı değil gibiymis gibi. Ama eski hattımi arayan mesela babam diye kayıtlı çıkarken sıfır hattımı arayan babamin kayıtsız numarası çıkıyor.
Arkadaşlar cihazım redmi note 9
Google Kamera yüklemek istiyorum.forumda ve nette birçok APK bulup indirdim fakat hepsi sorunlu. Kameralar donuyor, resim çekince de uygulama çöküyor. Note 9 için link verir misiniz
Selam aleyküm arkadaşlar yıllardır iPhone kullanicisi olarak Xiaomi redmi note 9 64/3gb ram modeline geçiş yaptim. Bazı sorularım var umarım yardımcı olursunuz.
1) Mobile legends bangbang oynuyorum oyun içerisinde mesajlaşma basınca küçük kayan klavye çıkıyor tam ekran çıkmıyor çözümü varmıdır...