Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihazım resmi note 9 64 GB hafızalı 3 GB ram modeli. Bütçem yoktu aldık pişman olduk. Kamera da çok takılma normal arayüz çok takılma herşey kapalı yüzde ,70 ram tüketimi, zaten pubg tüm ayarları yapmama rağmen oynatmıyor kasmadan. Oyunu geçtim normal arayüz kasmasini nasıl...
Yokmu kimse ya ?
Instagram da dahil mesajlar geç geliyor. Tuş kilitliyken gelmiyor elime alıp açıyorum mesaj düşüyor Xiaomi Ler de varmış böyle bildirim geç gelme sorunu ??
Yokmu kimse ya ?
Instagram da dahil mesajlar geç geliyor. Tuş kilitliyken gelmiyor elime alıp açıyorum mesaj düşüyor Xiaomi Ler de varmış böyle bildirim geç gelme sorunu ??
Arkadaşlar redmi note 9 cihazim mesenger ve Gmail bildirimleri geç geliyor mesaj geldiği an gelmiyor. Daha önce bu sorun Instagram da vardı otomatik başlatma ile düzelttim. Mesenger ve gmail nasıl düzeltebilirim hatta Xiaomi geçtigimden beri uygulama bildirim sorunları yaşıyorum geç geliyor hep ?
Arkadaşlar cihazın redmi note 9 bu cihazıma MIUI 12.5 nasıl yüklerim sorunsuz Türkçe şekilde ?. Yükleme mi önerir misiniz şu anki sürümüm 12.0.6 global. Bu sürümle cihazım bayağı hızlandı 3 GB RAM ram olduğu için cihazım yavaştı. Takı 12.0.6 gelene kadar. Acaba 12.5 yüklesem gene hızlanır mi.
Tema değişince duzeliyor deniyor konuda fakat orjinal tema kullanıyordum gene değiştirdim ama olmadı.Fakat birşey dikkatimi çekti fakat arama kaydını da dikkatimi çeken şey +90537***** diye görünüyor. Fakat rehberimde kayıtlı olmayan numara aradığında normal görünüyor yeşil turuncu ile sildigim...
Arkadaşlar cihazım redmi note 9 rehberim Google kayıtlı fakat ikinci hattı taktığımda rehberimdeki kişiler kayıt olmasına rağmen aradığında ismi çıkmıyor arama kaydındada aynı öyle. ikinci taktığım hatta çıkarmama rağmen sorun düzelmedi lütfen yardım edermisiniz