Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi hocam başlığın açılma sebebi xiaomi cihazların fiyatlarının pahalılığı. Cihazların pahalılığının nedenini zenex hocam çok iyi bir şekilde anlatmış zaten benim bununla ilgili bir sorunum yok. Benim sorunum konu içerisinde bir satıcı arkadaşın pazarlık yapana ölücü cingen gibi ithamlarda...
sefa hocam size değildi sözlerim. Kimsenin ekmeğinde gözüm yok herkes daha çok kazansın. Kızdığım mesaj pazarlık yapanı aşağılayan mesajdı. Sonra Koray hocamın mesajını gördüm
Koray hocam bende öğrenciyim telefon almak için 1 sene para biriktiriyorum. Alacağım zamanda satıcıya soruyorum...
Ayrıca satıcı arkadaşlar gerçekten iyi niyetli mi ? Örneğin zaten insanlar pazarlık yapıyorlar pazarlık payı da koyalım demeden olabilecek en iyi fiyattan mı konuyor ? Satıcı arkadaşların açıkçası saygısızlık yaptıklarını düşünüyorum hepsi için söylemiyorum. Kimse bedava getirin demiyor zaten...
Ben telefonu aldığımda gearbest fiyatı ile arasında 350 lira fark vardı.Telefonu 950 lira dendi pazarlıkla 930 liraya aldım öğrenciyim ve çalışmıyorum pazarlık yaptığımda cingen mi oluyorum ? Sanal veya gerçek dükkan masrafı olmayan garanti vermeyen satıcılar da çok fazla kar koyuyorlar...
Burak Bey'e 01.06.2016 tarihinde havale yaptım 02.06.2016 tarihinde Redmi Note 3pro cihazım İmei tamiri yapılmış ve global rom yüklenmiş şekilde bana ulaştı. Cihazda şimdilk bir sorun sıkıntı yok olacağınıda sanmıyorum. Güzel bir alışveriş oldu hocam sağolun :)
Öncelikle herkese selamlar. 22 yaşında psikolojik danışman adayı bir kardeşinizim :) Uzun süredir forumu stalklıyorum :) Daha önce Sony hayranlığım vardı kulaklık mp3 telefon hep Sony tercih etmiştim. Son zamanlarda özellikle telefonla ilgili yaşadığım sorunlar ve garanti servisi tutumları...