hilal52 kullanıcısının son içeriği

1. hilal52

Çözüldü updater process ended with error 1 hatası

merhabalar mi10t pro cihazıma twrp ile rom kurmak istiyorum fakat updater process ended with error 1 bu hatayı veriyor çözümünü bilen varmı acaba teşekkürler 1649601986 romu yeniden indirdim yükledim sorun çözüldü tşkler
  2. hilal52

Yardım mi 10t pro grafik sürücüsü

merhaba forum ailesi bir konuda yardımınıza ihtiyacım var vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim geliştirici seçeneklerinden pubg mobile için resimde seçeneklerden hangisini seçmem gerekiyor
  3. hilal52

Yardım lcd panelde karanlık mod mu ışık modumu.?

merhaba herkese hayırlı forumlar merak ettim karanlık mod lcd ekranda daha çok mu şarj tüketir yoksa ışık modumu.?
  4. hilal52

Çözüldü galeri sorunu

merhaba ne zaman galeriye girsem görseldeki uyarı geliyor bu nedir arkadaşlar.?
  5. hilal52

Uygulama mi 10t pro rootsuz modülsüz 120 hz yenileme hızını aktifleştirme

merhaba arkadaşlar telegram grubunda gördüm ve sizinle paylaşmak istedim rootsuz modülsüz ekranı 120 hz yapabiliyoruz kendim denedim sorunsuz çalışıyor. ilk önce cihazın kendi ayarlarından ekranı 144 hz seçiyoruz sonra apk yi kurup kurulan programdan 120 hz seçiyoruz ekranımız 120 hz çalışıyor
  6. hilal52

Yardım Rom atma hatası

Cihaza temiz global rom yüklerken böyle hata aldım ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
  7. hilal52

Yardım Modlu instagram ve modlu whatsapp hakkında

Merhabalar cihazımda modlu intagram ve modlu whatsapp yüklü şarjı sanki çok harcıyor gibi geldi bana bu uygulamalar cok şarj götürüyormu bilgi verirmisiniz teşekkürler
  8. hilal52

Yardım Mi 10t pro Pil tüketen uygulamalar hakkında

Merhabalar ne zaman pil bölümüne girsem sorun görünüyor ve resimdeki uygulamalar açıkmış gibi gösteriyor bunu nasıl önleyebilirim .?
  9. hilal52

Yardım Google play store hakkında

Merhabalar cihazım play storeye bağlanmıyor ekteki görseldeki hatayı veriyor yardımcı olurmusunuz.?
  10. hilal52

Yardım M 10 t pro nfc sorunu

Mi 10 t pro cihazımda endonezya global sürüm yüklü imeili cihaz nfc kendiliğinden ara sıra açılıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.?
  11. hilal52

Çözüldü mi 10t pro root

merhabalar mi 10 t pro cihazımda twrp yüklü global endonezya rom mevcut cihaza root yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz .?
  12. hilal52

Yardım Mi 10 t pro şarj hakkında

Merhabalar cihazımda pil kullanımına bakıyorum ve resimde görünen diğer bölümü şarjı cok hızlı bitiriyor bu nedir yardımcı olurmusunuz.?
  13. hilal52

Yardım Sürüm düşürme hakkında

Merhabalar cihazım mi 10 t pro miui 12.5.5 eu rom kullanıyorum fakat şarj konusunda hiç memnun değilim miui 11 e düşmek istiyorum cihazımda twrp yüklü nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz.?
Üst Alt