Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 10 Pro için Aosp rom arıyorum. Crdroid ve lineage os yükledim ama ikisinde de düşük ses problemi vardı. Cihazın Hoparlöründen MIUI romlara göre daha az ses çıkıyor. MIUI romu kullanmak isterdim ama MIUI 14 ile beraber çok fazla pil harcıyor. Normal şartlarda 8-9 saat ekran süresi...
Redmi note 10 pro (sweet) imei repairli cihazımda MIUI 13 ve 14 yüksek pil tükettiği için MIUI 12.5'e geçtim ama forumda bulunan bütün modemleri denediğim halde bluetooth MIUI 12.5 te çalışmıyor. Kulaklık kullanamıyorum bluetooth çalışmadığından dolayı. MIUI 13 ve 14 te böyle bir sorun yok. MIUI...
Arkadaşlar şu anda cihazımda Miui 14 Xiaomi EU romu kullanıyorum. Bu cihaz için gerek pil gerek stabilite anlamında kullanabileceğim iyi bir rom arıyorum. Sizlerinde deneyimlediğiniz güzel bir rom var mı acaba? Miui veya aosp önerebilirsiniz.