hgumus1903 kullanıcısının son içeriği

1. hgumus1903

Yardım Google uygulamaları tam koyu değil

Merhaba arkadaşlar, Redmi note 10 pro kullanıyorum. Google telefon, mesaj gibi uygulamalar tam koyu değil, göz zevkini bozan bir renk oldu. Çözümünü bilen varmı acaba.
  2. hgumus1903

Soru Redmi Note 10 pro MIUI 14 güncellemesi hakkında

Redmi Note 10 pro kullanıyorum. MIUI 14 güncellemesi Türkiye için henüz yayınlanmadı, fakat bölgeyi değiştirip Hollanda yapınca indirilebilir görülüyor. İndirip yüklesem bir sorun olurmu acaba?
  3. hgumus1903

Yardım Türk Telekom Volte açma

Merhaba arkadaşlar Redmi note 10 pro kullanıyorum hattım Türk Telekom Volteyi aktifleştirmek istiyorum fakat cihazınız desteklemiyor diye uyarı geliyor cihazda volte desteği mevcut bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  4. hgumus1903

Yardım Redmi note 6 pro wifi sorunu

Merhaba son 2 aydır Redmi note 6 pro da wifi bağlantı sorunu yaşıyorum wifi çok zor bağlanıyor defalarca ağı unut dedim yine değişmedi. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  5. hgumus1903

Yardım Rehber sorunu

Merhaba bir yakınım Redmi 7A kullanıyor rehberindeki numaralar birbirine karışıyor mesala benim numaram başkasının isminde görünüyor onun numarası bende çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun
  6. hgumus1903

Yardım vowifi Redmi Note 6 Pro'da sık sık kesiliyor

Redmi Note 6 Pro kullanıyorum. Bulunduğum yerde Turkcell hattım çekmesinden dolayı mi forumda paylaşılan vowifi programını telefonuma kurmuştum. MIUI 11 kullanırken arada kesilse de sorunsuz kullanabiliyordum. Fakat MIUI 12'ye geçiş yaptıktan sonra telefon görüşmelerim esnasında sık sık...
  7. hgumus1903

Haber Redmi Note 6 Pro MIUI 12 güncellemesi yayınlandı

MIUI 12 Güncellemesi Redmi Note 6 Pro için yayınlanmıştır
  8. hgumus1903

Soru Redmi Note 6 Pro MIUI 12 Güncellemesi hk..

Note 6 Pro için MİUİ 12 güncellemesini ne zaman alır diye xiaomi twitter sayfasına mesaj yazdım verdikleri cevap şu şekilde. Merhaba, güncellemelerimiz Google Güvenlik yamaları ve yapılacak olan geliştirmelere istinaden çıkmaktadır. Ayarlar menüsünden “cihazım hakkında” kısımından “sistem...
  9. hgumus1903

Yardım Redmi note 6 pro için MIUI 12 ne zaman yayınlanacak?

MIUI 12 güncelleme programının nasıl ilerlediğine dair bilgisi olan var mı acaba. Redmi note 6 pro için ne zaman yayınlanacak acaba?
  10. hgumus1903

Soru Redmi note 6 pro MIUI 12 güncellemesi

Miui 12 güncelleme programının nasıl ilerlediğine dair bilgisi olan var mı acaba. Redmi note 6 pro için ne zaman piyasaya sürülecek?
  11. hgumus1903

Yardım Ekran ışığı kendi kendine yanması

Merhaba arkadaşlar Redmi note 6 pro kullanıyorum ekran kilitliyken herhangi bir temas da bulunmama rağmen ekran kendiliğinden açılıyor bu sorun 2 gündür var yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  12. hgumus1903

Yardım Mi tv box türkçe klavye sorunu

Merhaba mi box android tv kullanıyorum daha rahat kullanabilmek için logitech k400 plus tv klavye aldım fakat türkçe karakterleri kullanamıyorum örneğin Ş harfine bastığımda ; simgesi çıkıyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba lütfen yardımlarınızı bekliyorum
  13. hgumus1903

Yardım Google asistan

Redmi note 6 pro kullanıyorum Google asistan sesli komutla çalışmıyor sebebini bilen varmı
  14. hgumus1903

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

1574195406 Tarayıcı kaynaklı olabilir geçmişi temizleyip varsa güncelleme yaparak deneyebilirsiniz
  15. hgumus1903

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Redmi note 6 pro ya güncelleme vermeyi unuttular galiba Xiaomi Türkiye twitter hesabına mesaj gönderdim mıuı 11 güncellemesi ne zaman gelir diye haberleri yokmuş verdikleri cevap şu şekilde
Üst Alt