Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıfırdan kurulum yapmadım cihaza. Normalde Global ROM kullanırken zaten miui arama ve mesajlaşma kullanıyordum ama EEA'ya geçince o uygulamalar açılmamaya başladı bende silip Google uygulamalarına dönmek zorunda kaldım.
O kişilerde EEA ROM kullanıyor. Şuan Global ROM için çıkış yapmadı. Dikkat ederseniz güncelleme alanlarda WNLEUXM yazıyor yani EEA ROM. Eğer Global ROM için çıkış yapsaydı WNLMIXM yazması gerekirdi.
Google'ın telefon uygulaması olduğu için o ekran hala aynı duruyor. Normalde Global ROM kullanırken Xiaomi telefon ve mesajlar uygulamasını kullanıyordum ama EEA'ya geçince kendi kendine silindiler o yüzden Google telefon ve mesajları geri yükledim.
Yeniden adlandırma yöntemini kullanarak Global ROM'dan EEA ROM'a geçtim bugün. Biraz deneyimledim ama normal kullanıcı için çok büyük değişikliği yok gibi.