HeNiX kullanıcısının son içeriği

1. HeNiX

HyperOS Poco X6 Pro Hyperos 3.0 ne zaman gelecek

Şarkı sorunu için uygulamanın pil tasarrufunu kısıtlama yok yapınca düzeliyor.
  2. HeNiX

EEA ROM'da MIUI arama ve mesajlaşma olmuyor. Global ROM'dayken bende MIUI arama ve mesajlaşma vardı ama EEA'ya geçince kullanılamaz oldular.
  3. HeNiX

Cihazını brick yaparsın. Sakın öyle bir şey deneme.
  4. HeNiX

Benim cihazım server kayıtlı. Ben yeniden adlandırma yöntemiyle Globalden EEA'ya geçtim.
  5. HeNiX

Sıfırdan kurulum yapmadım cihaza. Normalde Global ROM kullanırken zaten miui arama ve mesajlaşma kullanıyordum ama EEA'ya geçince o uygulamalar açılmamaya başladı bende silip Google uygulamalarına dönmek zorunda kaldım.
  6. HeNiX

O kişilerde EEA ROM kullanıyor. Şuan Global ROM için çıkış yapmadı. Dikkat ederseniz güncelleme alanlarda WNLEUXM yazıyor yani EEA ROM. Eğer Global ROM için çıkış yapsaydı WNLMIXM yazması gerekirdi.
  7. HeNiX

Google'ın telefon uygulaması olduğu için o ekran hala aynı duruyor. Normalde Global ROM kullanırken Xiaomi telefon ve mesajlar uygulamasını kullanıyordum ama EEA'ya geçince kendi kendine silindiler o yüzden Google telefon ve mesajları geri yükledim.
  8. HeNiX

Yeniden adlandırma yöntemini kullanarak Global ROM'dan EEA ROM'a geçtim bugün. Biraz deneyimledim ama normal kullanıcı için çok büyük değişikliği yok gibi.
  9. HeNiX

EEA ROM için HyperOS 3 çıkış yapmış. Yakında Global için de çıkış yapar.
  10. HeNiX

Büyük ihtimalle Ocak sonu, Şubat ayına kaldı.
Üst Alt