Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba yurtdışı bl kilidi açılarak imei kayıtlı cihazım var.
Ekte yüklediğim sürüm yüklü. Cihazda twrp ve root da var.
Cihaz bu sıra çok yavaşladı ve bildirim sorunları yaşamaya başladım.
Sıfırlamak istiyorum ancak sormak istediğim bir şey var. Normal ayarlardan fabrika ayarlarına mı...
Merhaba redmi note 10 pro cihazımı yeni aldım. Yazılım ile imei atıldı ve global rom yüklendi. Ama eski telefonuma göre bildirim problemi yaşıyorum. Bildirimlerin içeriği gözükmüyor ve üstten inen bildirimin de yarısı gözükmüyor. Sizce rom kaynaklı bir sorun mu?
İkincii olarak bu cihaza...
Arkadaşlar merhaba. Migrosta çalışıyorum kullanmamız gereken bir uygulama var. Market dışı yükleniyor.
Kuruyorum ama hata veriyor, uygulamanın hiçbir fonksiyonunu kullanamıyorum. Gerekli gereksiz tüm izinleri verdim yine sonu aynı.
Android diğer marka cihaz kullanan arkadaşlar sorunsuz şekilde...
Merhaba, kullandığım roma Android9'dan yeni geçtim fakat wifi problemleri başladı.
Yüklemeyi direkt olarak yaptım, herhangi bir sıfırlama falan yapmamıştım yedek almadığım için.
Galiba bundan kaynaklanıyor.
Instagramda bile donmadan bir şey izleyemiyorum. Fotoğraflar bile çok geç yükleniyor. Ne...
Çorap söküğü gibi geliyor bakın hatayı söyleyince.
Xiaomitool ile developer roma geçin stabil romda olduğunuz için o hatayı veriyor.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunu nasıl yapacağım peki çok uzun mu işlem? teamwiever ile yardımcı olabilir misiniz?
Okursanız geliştirici seçeneklerdrn hesabı cihaza eklemenizi istiyor. O işlemi yapın sonra denediğinizde 72 saat beklemenizi isteyecek
ona bastığımda '' 86006: ve çince birşeyler yazıyor '' bu hatayı alıyorum.
99 da takılıyo demişsiniz, ne hatası veriyor ne yazıyor hiçbir şey paylaşmamışsınız.
Kanıt yok-Hata yok
buyrun hata bu.
herkese tekrar merhaba. win 8.1 pc de denedim ve bu sefer unlock programı telefonu gördü. ancak bu sefer de kilit açma işlemi %99 da kaldı.
bunun sebebi global rom da olduğum için mi acaba?
arkadaşlar merhaba, miui9 a güncelledim xiaomi designer da kayıtlı olmama rağmen temalarda üçüncü parti hatası alıyorum. yazı tipi değiştirmek istiyorum ifontla denedim onunla da sonuç alamadım. çözümü bilen var mı?
3-4 defa kaldırıp yeniden yükledim onu ama değişen hiçbir şey yok. adb olayı mı olmadı acaba? benden yüklerken izin falan istemedi çünkü.
maalesef elimde tek pc var. bununla halletmek durumundayım. adb yüklenirken benden bi izin falan istemedi bununla mı ilgili acaba.
ilginiz için teşekkürler çok naziksiniz.
konumuza gelecek olursak daha önce note 3 pro telefonum için bu işlemleri yaptığım için zaten onu devre dışı bırakmıştım.
çok garip şekilde cihazı ne mi pc suite ne de unlock tools görüyor. ne yapabilirim sizce?
öncelikle yanıtınız için teşekkürler.
cihazı bağlıyorum açık şekilde mi pc suite görmüyor. geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama modu açık bu arada.
sonrasında benim eski note 3 pro yu açtığım unlock programıyla yapayım dedim cihazı fastboot modunda gördü fakat eski sürüm unlock tools...
Yukarıda bir şey sordum bana cevap bile gelmedi, alttaki arkadaşın dediğine uzun uzun 2 tane cevap atmışsınız. Ben anlamıyorum yani burası forum değil mi? Adamına göre mi yardım ediyorsunuz ilk kez burada görüyorum böyle bir şeyi.