hed-pe kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Redmi note 10 pro sıfırlama

İmei ve diğer önemli modem dosyaları falan silinmez di mi içerisinde son yüklü rom açılır tekrar.
  2. H

Twrp girdikten sonra hangi adımları izlemem gerekiyor?
  3. H

Herkese merhaba yurtdışı bl kilidi açılarak imei kayıtlı cihazım var. Ekte yüklediğim sürüm yüklü. Cihazda twrp ve root da var. Cihaz bu sıra çok yavaşladı ve bildirim sorunları yaşamaya başladım. Sıfırlamak istiyorum ancak sormak istediğim bir şey var. Normal ayarlardan fabrika ayarlarına mı...
  4. H

Sohbet Redmi Note 10 Pro (Global) Ekran Süresi Paylaşımı

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım imei ve root işlemi yapıldı telefonuma fakat bildirim problemi yaşıyorum global romda. bana önerebileceğiniz bir rom var mı? önceki telefonlarımda eu rom kullanıyordum genelde sıkıntı olmuyordu pek. twrp den yüklenir mi eu rom?
  5. H

Yardım Bildirim sorunu

Denedim ama malesef çözüm olmadı. Rom kaynaklı bir problem var diye düşünüyorum. Twrp yükleyip eu rom atmayı denesem imei silinir mi acaba?
  6. H

Yardım Bildirim sorunu

Merhaba redmi note 10 pro cihazımı yeni aldım. Yazılım ile imei atıldı ve global rom yüklendi. Ama eski telefonuma göre bildirim problemi yaşıyorum. Bildirimlerin içeriği gözükmüyor ve üstten inen bildirimin de yarısı gözükmüyor. Sizce rom kaynaklı bir sorun mu? İkincii olarak bu cihaza...
  7. H

Recovery Redmi Note 10 Pro/Max Android 12 Otomatik Twrp Yükleyici İndirme Bağlantıları

Merhaba cihazım note 10 pro. android 12 miui 13 kurulu. Buradaki işlemi yaptıktan sonra plaka silinir mi? ayrıca ben root da yapmak istiyorum onun için nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler.
  8. H

Rehber Redmi K20 / Mi 9T - Magisk ile Root

magisk konusundaki twrp install ile yapılabilen son sürüm olan Magisk v21.4 ile sorunsuzca twrp den install edebildim mi logosunda kalmadı cihaz sonunda sıkıntıyı çözdüm. ilginiz için çok teşekkür ederim :)
  9. H

bence magisk den dolayı böyle bir problem oluyor sizce hangi sürümü flaşlamaya çalışmalıyım? https://forum.miuiturkiye.net/konu/magisk-tum-surumler-indirme-baglantisi.82345/ şu konuda belli bir sürüm üzeri magisk apk olarak yüklenebilir diyor sizce o şekilde yüklesem olur mu? yoksa her türlü...
  10. H

Öncelikle hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Söylediklerinizi yaptım ve evet recovery modda başlatınca pc telefon hafızasını gördü ve verdiğiniz dosyayı install ettim, sonrasında root için magisk dosyasını da install ettim tekrar başlat dedim ama malesef mi logosunda kalıyor cihaz tekrar en...
  11. H

Arkadaşlar selam herkese. Türkiye cihazı 9t var elimde. Miui 12.1.1 global kurulu tek tuş yükleme ile twrp yüklüyorum ama cihazda herhangi bir parola, pin vs. olmadığı halde install ekranında dosya isimleri ''awdwagrkhjse'' gibi karışık şifreli şekilde gözüküyor. Dolayısıyla ben magisk dosyasını...
  12. H

Yardım Market Dışı Kurulan Uygulama Çalışmıyor

uygulama bu ama giriş için kullanıcı adı şifre istiyor. özelden giriş bilgilerini paylaşabilirim sizinle denemeniz için.
  13. H

öncelikle yanıtınız için teşekkürler. ben de ondan şüphelendim ama diğer android son sürüm cihazlarda çalıştı. sadece xiaomi markalarda çalışmaması garip geldi bana. bir ayar mı yapmak gerekiyor acaba?
  14. H

Arkadaşlar merhaba. Migrosta çalışıyorum kullanmamız gereken bir uygulama var. Market dışı yükleniyor. Kuruyorum ama hata veriyor, uygulamanın hiçbir fonksiyonunu kullanamıyorum. Gerekli gereksiz tüm izinleri verdim yine sonu aynı. Android diğer marka cihaz kullanan arkadaşlar sorunsuz şekilde...
  15. H

Yardım IMEI 2'yi IMEI1 slotuna taşımak mümkün mü?

selamlar elinizde bir adet daha mevcut mu acaba? ücreti mukabilinde almak isterim.
Üst Alt