hburak kullanıcısının son içeriği

1. hburak

Yardım Görüntülü Aramalarda Veya başka uygulamalarda ön kamera sorunu

Arkadaşlar selamın aleyküm. Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazımda beni rahatsız eden bişey var. Diğer modellerde var mı bilmiyorum ama kendi kamera programında sorun yok fakat WhatsApp görüntülü konuşurken, Snapchat, Azar vs gibi uygulamalarda ön kamera berbat. Özellikle Azar da aşırı Bulanık. Bunu...
  2. hburak

Çözüldü Redmi Note 8 Pro da karşılaştığım sorunlar

miui 11 sürümü ile Spotify düzeldi. Görüntülü konuşmalarda kamerası berbat Instagram WhatsApp azar vs. aux sorunu hala devam ediyor.
  3. hburak

dediklerinizi yaptım 3 noktaya tıkladığımda halen donup kapanıyor
  4. hburak

Bluetooth da sorun yok aux problemli 1574069312 O yüzden konu açtım. Google Play'de Spotify yorumlarına baktığımda ise aynı sorunu alan çoğu Note 8 Pro kullanıcısının olduğunu gördüm. Fabrika ayarlarına dönsem 10.4.2 mi olur önceki sürüm mü
  5. hburak

Merhaba arkadaşlar 2 hafta öncesinde telefonu aldım. Açtığım zaman güncelleme vardı zaten güncelledim sürümü şuan 10.4.2 Fakat ufak ama sinir bozucu bazı hataları keşfettim sürümden dolayı mı telefondan dolayı mı bilmiyorum. Örneğin arkadaşımın arabasında aux a bağlı iken sürekli kendiliğinden...
  6. hburak

Yardım Note 8 Pro Kullananlar Tavsiye Ediyor Mu?

Sadece yazılımsal bi kaç hatası var MIUI 11 de düzeleceğini düşünüyorum onun haricinde süper.
Üst Alt