hazar01 kullanıcısının son içeriği

1. hazar01

Yardım Mi 9T Miui 12 Hatası

MI 9T ye miui 12 yüklerken böyle oluyor sağ üst noktadan paket güncelleden indirdiğimi denedim Rom - Mi 9T/Redmi K20 Global Kararlı V12.0.3.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı şuradakini böyle hata verdi youtubeden farklı indirip denedim onda ise Güncelleme doğrulanamıyor ( Other Reasons) diyor sebebi...
  2. hazar01

Soru Pil süresi

Android cok fazla kullanmıyor mu sizce ? Miui global 11.0.4 kararlı
  3. hazar01

Çözüldü Orjinal mi sahte mi

Çarşıda gezerken gördüm 120 TL dendi aşırı uygun tek sorun orjinal mi değil mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim orjinal ise kaçırmadan almayı düşünüyorum 1 e 1 orjinal dendi
  4. hazar01

Soru Mİ 9T Bootloader

Telefonum mi 9T garantili sizce Bootloader açmalımıyım delta servis olduğu için garanti dışı kalmıyor şuan kendim açmayı düşünüyorum sizce sakıncası varmı (Mod - Mi 9T/Redmi K20 MIUI 10 Mimoji Kamera) bunu kullanmak istiyorum Şuanki rom global 11 kararlı
  5. hazar01

Yardım Mi 9T Garanti

Telefonum Mi 9T delta servis garantisi altında boorloader kilidi ise kapalı ben bunu açarsam custom romlar ve rootlu kullanım için garanti kapsamı dışında kalır mı?
  6. hazar01

Yardım Mi 9T

Telefonum Mi 9T delta servis garantisi altında boorloader kilidi ise kapalı ben bunu açarsam custom romlar ve rootlu kullanım için garanti kapsamı dışında kalır mı?
  7. hazar01

Yardım Instagram Hikaye\Fotoğraf

Instagram storye video yada fotoğraf atarken otomatik zoomlanıyor ve kalitesi düşüyor varmı çözümü
  8. hazar01

Yardım Ortam ekranı (aod) bildirim gözukmeme sorunu

Birşey sorucam günlük kullanımda % kaç gidiyor AoD İçin
  9. hazar01

Soru AoD Ortam Ekranı

Mi 9T De %100 oranındaki şarjın %'de kaçı AoD a gidiyor bilgisi olan varmı paylaşırsa sevinirim fazla gider diye düşündüğümden kullanmıyordum arkadaşım %2 gibi gidiyor şeklinde bilgi verdi öyle ise kullanmayı düşünüyorum
  10. hazar01

Soru Pil ömrü

Genel olarak cod oynuyorum full ayarlarda dün istisna olarak uyumuşum
  11. hazar01

Soru Pil ömrü

Ekranın pil kullanımı neden böyle genellikle Geceden geceye şarja takıyorum 1haftslık cihaz gece şarj sabah 6 da çekiyorum okul öğlen 4 de çıkıyorum geri geceye kadar kullanım ekran verisi böyle sebebi ne olabilir cok fazla geliyor bana (Bugün akşam uyumuşum şarj ondan fazla normalde bu saate 20...
Üst Alt