HayLo kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Note 9 Pro Arka Kapak

Merhaba hocalarım kolay gelsin, telefonumun arka kapağı bırakmış sadece üst kamera tarafı ayrılmamış. Ve aradan gördüğüm kadarıyla kirlenmiş ben bu kapağı komple çıkarsam ıslak mendil ile temizleyip 404 ile yapıştırsam bir sorun olur mu ?
  2. H

Yardım Twrp ile Rom Yüklyemiyorum

Merhaba kolay gelsin, başlıkta dediğim gibi önceden yüklüyordum sorun yoktu ama son zamanlarda twrp (orangefox son sürüm kullanıyorum ) rom yüklemeye çalşınca installi normal şekilde yapıyor gözüme çarpan yükleme esnasında dosyların adı .... block/bootdevice.. diye yazılıyor daha önceden böyle...
  3. H

Rom Redmi Note 9 Pro (joyeuse) – Endonezya Kararlı Beta V14.0.1.0.SJZIDXM

Evet arkadaşlar birçoğumuzun beklediği Endonezya Rom ( Recovery ) ile karşımızda hayırlı olsun... Kurulum Ve İndirme Bağlantısı ⬇️ Aygıt: Redmi Note 9 Pro Endonezya Kod adı: Joyeuse Sürüm: V14.0.1.0.SJZIDXM Dal: Kararlı Beta Tür: Recovery Yayın Tarihi: 2023-03-31 Paket ismi...
  4. H

Soru NFC Çalışan V12 Sürümlü Rom Hangisi

Merhaba arkadaşlar V12 Sürümlerinden hangisinde NFC çalışıyor acaba ? V12 Yüklüyorum NFC İbaresi Yukardaki çentikte yok ama V13 Yüklediğimde var Telefon Redmi Note 9 Pro 6 / 128
  5. H

Soru Bu Rom Aralarındaki Fark Nedir

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler eu da note 9 pro nun adı geçen 2 rom var 1. rom ( burda sadece note 9 pro yazıyor ) xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V13.0.1.0.SJZMIXM_v13-12-fastboot.zip 2. rom ( burda ise note 9 pro ve note 9 s yazıyor)...
  6. H

Yardım EU Romdaki Müzik Playeri Kaldırmak

Merhaba arkadaşlar bu eu romdaki bildirim panelini aşağı kaydırınca sabit duran müzik playeri nerden kaldırıyoruz ? Görüntü kirliliği gibi olmuş o
  7. H

Yardım Eksiksiz Rom Kurulumu Hk.

Merhabalar Şuan EU 13.1 / A12 Romunu İndiriyorum Telefona Kuracağım Bunun Yanında Kurmam Gereken Başka Dosyalar Var Mı Acaba ? Varsa Sırasıyla Yazar Mısınız Rica etsem ka.tır rom değiştiriyorum her nedense sanki birşeyler eksik düşüncesine kapılıyorum. Cihaz ; Redmi Note 9 Pro 6 / 128
  8. H

Yardım Kısık Ses Sorunu

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, bu telefon delirtti beni ya. IMEI atmadan önce hem şarjı süper gidiyordu hem de hiçbir sorun yoktu. IMEI attıktan sonra telefon görüşmelerde ses kısık geliyor duyamıyorum duymak için hoparlörlere alıyorum telefonu. Şarjı ise 2 / 3 rom attım yine IMEI atmadan...
  9. H

Yardım Bilinmeyen içi boş klasörler

Merhaba hocalarım kolay gelsin, az önce orangefoxa girip cache yapmak istedim ama gözüme çarpan 7 / 8 tane klasör isimleri rakam ve harflerden oluşan içi boş klasörler oldu bunların neyin nesi neyse cache yapayım dedim temizlensin cache de key hatası veriyor kırmızı yazılı ama altında da cache...
  10. H

Yardım Orangefox Key Hatasi

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar diliyorum. Sonunda telefonu faatboot ile eu13 e taşıdım uygulamaları kurdum falan sonra wipe cache dalvik falan yapıp kalıntılar varsa temizlensin dedim . Yapmaya çalıştığında ise kırmızı yazıyla Fox key hatasi ile ilgili bir yazi çıkıyor temizleme işlemleri...
  11. H

Soru Telefon kopyalama

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlarınız olsun. Resmi note 9 Pro 6 / 128 kullanıcısıyım. Endonezya 13.4 u yükledim şarjı hızlı gittiği için 12.5 i yüklemeyi düşünüyorum. Ama uygulamaları tekrar tekrar yükleyerek gına geldi. Bu telefon kopyalama seçeneğini kullanırsak herhangi bir açık veya tehdit...
  12. H

Soru Note 11 pro Imeı gitmeden sıfırlama

Merhaba arkadaşlar redmi note 11 pro 8 / 128 cift IMEI atılmış cihaza IMEI gitmeden sıfırlamak istiyoruz nasıl yapabiliriz
  13. H

Yardım Telefon Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro 6 / 128 gb var güncelleme gelmişti bende boşluğuma denk geldi yeniden başlata tıkladım orangefoxa attı açılınca otomatik kendiliğinden update ye girdi biraz devam etti ve bir hata verdi galiba sonra yuklemeden atıp cihaz yeniden başladı redmi yazısı geliyor ve...
  14. H

Yardım Efs yedeği alamıyorum

Merhaba hocalarım twrp den efs yedeği almaya çalıştığımda bu hatayı veriyor
  15. H

Yardım Yanlış Yazılım Atılmış

Merhaba hocalarım iyi akşamlar dilerim. İlk konu bir hata varsa kusura bakmayın.. Redmi note 9 pro 6 / 128 GB kullanıyorum telefoncuya verdim IMEI atması için biraz sorunlarda yaşasak IMEI atıp verdi twrp moduna girince 9s diye yazıyor. Ama benim telefon 9 pro ve ımuı 12.5 var android 11 ben...
Üst Alt