HayLo kullanıcısının son içeriği

1. H

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

Hocam merhabalar kolay gelsin, Resmi note 13 pro 5g ( iki yuvanın da kullanım süresi bitti ) IMEI atabiliyor musunuz ve fiyatı ne olur. Ek olarak resmi note 14 4g için ( iki yuva da aktif şuan ) ikisi toplam ne olur ? Ve ımei kalıcı mı sıfırlama sürüm yükseltme falan yapınca gider mi gitmez mi...
  2. H

Soru Redmi Note 14 4G için HyperOS 2 Güncellemesi Hâlâ Gelmedi

Bende Almanya'dan alma var hyperos2 geldi coktan. Konudan bağımsız olcak belki ama bl kilidini açmak için Xiaomi topluluğunda 30 günü doldurmayı beklemek zorunda mıyız bilen var mı
  3. H

Yardım Redmi Note 14 Bootloader Açma

Merhabalar Cihaz : Redmi Note 14 4G 256 GB ( Almanya'dan alındı ) Rom : HyperOs 2 Bootloader aktif etmek için yardımlarınızı bekliyorum lütfen varsa direk anlatım linkini atarsanız sevinirim teşekkürler
  4. H

Yardım Redmi Note 14 4G IMEI Atma

Arkadaşlar aklım karıştı şimdi hyperos kullanıcıları için bootlader konusu var bide normal anlatım var hangisini yapmam lazım. Telefonum Redmi Note 14 4g 256 GB Almanya'dan alındı. Ustunde hyperos 2.0 var şuan.
  5. H

Teşekkürler 1756481216 H.kadioglu hocam baktım da sim kartınız takılı olsun mobil veriden işlem yapınız tabiri var, aklıma şu soru geldi sadece sim kartın takılı olduğu yuva mı aktif olur ? İki yuvayı da aktif edebilir miyiz IMEI atarken
  6. H

Merhaba hocam , rica edersem bootloader kilidini nasıl açacağım bir anlatımınız falan var mı
  7. H

Merhaba arkadaşlar yurtdışından yeni geldim cihazım redmi note 14 4g 256 GB model IMEI için ne yapmamız gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam eski cihazım için IMEI atmak isterken adam şunu demişti keşke mi sitesine mi ( tam hatırlamıyorum) kayıt etseydin IMEI cihaza fiziksel işlem yapmadan PC den...
  8. H

Yardım Sadece Ayarları Sıfırlamak

Merhabalar, telefonu sıfırlamadan sadece ayarları sıfırlayabilir miyisz acaba Cihaz: Redmi note 14 4g 256 gb
  9. H

Yardım Burdaki uygulamalardan hangisi fazla ?

Şuan bildirim almalarda sıkıntı yaşamaya başladım kilit ekranına dusmemeye basladı ve örnegin youtube de video izlerkn ekrana dusmuyo ayarlardan baktım bildirimler aktif ama gelmiyor acaba burda gerekli bir uygulamayı mı çıkardım
  10. H

Yardım Note 14 Pro+ HK

İyi telefon bence, ben de redmi note 14 4g düz olanını aldım gayet iyi yani. Redmiler de ya en üst modeli alacaksın ya da ilk modeli orta modellere para vermeye gerek yok diye dusunuyorum. Redmi note 14 pro + 5g dediğiniz telefon ise eğer cebinizi acıtmayacaksa alınır. Acıtacaksa benim gibi düz...
  11. H

Yardım Burdaki uygulamalardan hangisi fazla ?

Merhaba arkadaşlar, redmi note 14 4g kullanıyorum. Mi fitness uygulamasına izin vermem gerekiyordu önce yanlış anlayıp bir kaç uygulamaya da izin verdim ama hangileri olduğunu hatırlamıyorum bazılarını kaldırdım ama bunlar kaldı bunların hangisi kaldırmam gerekiyor veya durmalarında bi sakınca...
  12. H

Yardım Giden Dosyaları Geri Getime

Merhabalar , ben bir dalgınlıkla zip uzantılı dosyalarımı yedeklemeden malesef cihaza rom attım. Onları geri getirme ihtimalim var mıdır ?
  13. H

Yardım Mi müzik uygulaması Hk.

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, redmi note 9 pro cihazım mi müziğin bir versiyonunda çevrimci sekmesinden müzik açarken arkaya attığımız da bile devam ediyordu o sürümü bilen orjinal APK atabilir mi ? 6.8.3 diye gördüm bir kaç yerde ama güvenemediğim için indiremedim APK yi
  14. H

Yardım Note 9 Pro Arka Kapak

Teşekkür ederim
  15. H

Yardım Note 9 Pro Arka Kapak

Merhaba hocalarım kolay gelsin, telefonumun arka kapağı bırakmış sadece üst kamera tarafı ayrılmamış. Ve aradan gördüğüm kadarıyla kirlenmiş ben bu kapağı komple çıkarsam ıslak mendil ile temizleyip 404 ile yapıştırsam bir sorun olur mu ?
Üst Alt