Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hocalarım kolay gelsin, telefonumun arka kapağı bırakmış sadece üst kamera tarafı ayrılmamış. Ve aradan gördüğüm kadarıyla kirlenmiş ben bu kapağı komple çıkarsam ıslak mendil ile temizleyip 404 ile yapıştırsam bir sorun olur mu ?
Merhaba kolay gelsin, başlıkta dediğim gibi önceden yüklüyordum sorun yoktu ama son zamanlarda twrp (orangefox son sürüm kullanıyorum ) rom yüklemeye çalşınca installi normal şekilde yapıyor gözüme çarpan yükleme esnasında dosyların adı .... block/bootdevice.. diye yazılıyor daha önceden böyle...
Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler eu da note 9 pro nun adı geçen 2 rom var
1. rom ( burda sadece note 9 pro yazıyor )
xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V13.0.1.0.SJZMIXM_v13-12-fastboot.zip
2. rom ( burda ise note 9 pro ve note 9 s yazıyor)...
Merhabalar Şuan EU 13.1 / A12 Romunu İndiriyorum Telefona Kuracağım Bunun Yanında Kurmam Gereken Başka Dosyalar Var Mı Acaba ? Varsa Sırasıyla Yazar Mısınız Rica etsem ka.tır rom değiştiriyorum her nedense sanki birşeyler eksik düşüncesine kapılıyorum.
Cihaz ; Redmi Note 9 Pro 6 / 128
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, bu telefon delirtti beni ya. IMEI atmadan önce hem şarjı süper gidiyordu hem de hiçbir sorun yoktu. IMEI attıktan sonra telefon görüşmelerde ses kısık geliyor duyamıyorum duymak için hoparlörlere alıyorum telefonu. Şarjı ise 2 / 3 rom attım yine IMEI atmadan...
Merhaba hocalarım kolay gelsin, az önce orangefoxa girip cache yapmak istedim ama gözüme çarpan 7 / 8 tane klasör isimleri rakam ve harflerden oluşan içi boş klasörler oldu bunların neyin nesi neyse cache yapayım dedim temizlensin cache de key hatası veriyor kırmızı yazılı ama altında da cache...
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar diliyorum. Sonunda telefonu faatboot ile eu13 e taşıdım uygulamaları kurdum falan sonra wipe cache dalvik falan yapıp kalıntılar varsa temizlensin dedim . Yapmaya çalıştığında ise kırmızı yazıyla Fox key hatasi ile ilgili bir yazi çıkıyor temizleme işlemleri...
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlarınız olsun. Resmi note 9 Pro 6 / 128 kullanıcısıyım. Endonezya 13.4 u yükledim şarjı hızlı gittiği için 12.5 i yüklemeyi düşünüyorum. Ama uygulamaları tekrar tekrar yükleyerek gına geldi. Bu telefon kopyalama seçeneğini kullanırsak herhangi bir açık veya tehdit...
Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro 6 / 128 gb var güncelleme gelmişti bende boşluğuma denk geldi yeniden başlata tıkladım orangefoxa attı açılınca otomatik kendiliğinden update ye girdi biraz devam etti ve bir hata verdi galiba sonra yuklemeden atıp cihaz yeniden başladı redmi yazısı geliyor ve...
Merhaba hocalarım iyi akşamlar dilerim. İlk konu bir hata varsa kusura bakmayın..
Redmi note 9 pro 6 / 128 GB kullanıyorum telefoncuya verdim IMEI atması için biraz sorunlarda yaşasak IMEI atıp verdi twrp moduna girince 9s diye yazıyor. Ama benim telefon 9 pro ve ımuı 12.5 var android 11 ben...