Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam merhabalar kolay gelsin, Resmi note 13 pro 5g ( iki yuvanın da kullanım süresi bitti ) IMEI atabiliyor musunuz ve fiyatı ne olur. Ek olarak resmi note 14 4g için ( iki yuva da aktif şuan ) ikisi toplam ne olur ? Ve ımei kalıcı mı sıfırlama sürüm yükseltme falan yapınca gider mi gitmez mi...
Bende Almanya'dan alma var hyperos2 geldi coktan. Konudan bağımsız olcak belki ama bl kilidini açmak için Xiaomi topluluğunda 30 günü doldurmayı beklemek zorunda mıyız bilen var mı
Arkadaşlar aklım karıştı şimdi hyperos kullanıcıları için bootlader konusu var bide normal anlatım var hangisini yapmam lazım. Telefonum Redmi Note 14 4g 256 GB Almanya'dan alındı. Ustunde hyperos 2.0 var şuan.
Teşekkürler
1756481216
H.kadioglu hocam baktım da sim kartınız takılı olsun mobil veriden işlem yapınız tabiri var, aklıma şu soru geldi sadece sim kartın takılı olduğu yuva mı aktif olur ? İki yuvayı da aktif edebilir miyiz IMEI atarken
Merhaba arkadaşlar yurtdışından yeni geldim cihazım redmi note 14 4g 256 GB model IMEI için ne yapmamız gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam eski cihazım için IMEI atmak isterken adam şunu demişti keşke mi sitesine mi ( tam hatırlamıyorum) kayıt etseydin IMEI cihaza fiziksel işlem yapmadan PC den...
Şuan bildirim almalarda sıkıntı yaşamaya başladım kilit ekranına dusmemeye basladı ve örnegin youtube de video izlerkn ekrana dusmuyo ayarlardan baktım bildirimler aktif ama gelmiyor acaba burda gerekli bir uygulamayı mı çıkardım
İyi telefon bence, ben de redmi note 14 4g düz olanını aldım gayet iyi yani. Redmiler de ya en üst modeli alacaksın ya da ilk modeli orta modellere para vermeye gerek yok diye dusunuyorum. Redmi note 14 pro + 5g dediğiniz telefon ise eğer cebinizi acıtmayacaksa alınır. Acıtacaksa benim gibi düz...
Merhaba arkadaşlar, redmi note 14 4g kullanıyorum. Mi fitness uygulamasına izin vermem gerekiyordu önce yanlış anlayıp bir kaç uygulamaya da izin verdim ama hangileri olduğunu hatırlamıyorum bazılarını kaldırdım ama bunlar kaldı bunların hangisi kaldırmam gerekiyor veya durmalarında bi sakınca...
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, redmi note 9 pro cihazım mi müziğin bir versiyonunda çevrimci sekmesinden müzik açarken arkaya attığımız da bile devam ediyordu o sürümü bilen orjinal APK atabilir mi ? 6.8.3 diye gördüm bir kaç yerde ama güvenemediğim için indiremedim APK yi
Merhaba hocalarım kolay gelsin, telefonumun arka kapağı bırakmış sadece üst kamera tarafı ayrılmamış. Ve aradan gördüğüm kadarıyla kirlenmiş ben bu kapağı komple çıkarsam ıslak mendil ile temizleyip 404 ile yapıştırsam bir sorun olur mu ?