Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan bildirim almalarda sıkıntı yaşamaya başladım kilit ekranına dusmemeye basladı ve örnegin youtube de video izlerkn ekrana dusmuyo ayarlardan baktım bildirimler aktif ama gelmiyor acaba burda gerekli bir uygulamayı mı çıkardım
İyi telefon bence, ben de redmi note 14 4g düz olanını aldım gayet iyi yani. Redmiler de ya en üst modeli alacaksın ya da ilk modeli orta modellere para vermeye gerek yok diye dusunuyorum. Redmi note 14 pro + 5g dediğiniz telefon ise eğer cebinizi acıtmayacaksa alınır. Acıtacaksa benim gibi düz...
Merhaba arkadaşlar, redmi note 14 4g kullanıyorum. Mi fitness uygulamasına izin vermem gerekiyordu önce yanlış anlayıp bir kaç uygulamaya da izin verdim ama hangileri olduğunu hatırlamıyorum bazılarını kaldırdım ama bunlar kaldı bunların hangisi kaldırmam gerekiyor veya durmalarında bi sakınca...
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, redmi note 9 pro cihazım mi müziğin bir versiyonunda çevrimci sekmesinden müzik açarken arkaya attığımız da bile devam ediyordu o sürümü bilen orjinal APK atabilir mi ? 6.8.3 diye gördüm bir kaç yerde ama güvenemediğim için indiremedim APK yi
Merhaba hocalarım kolay gelsin, telefonumun arka kapağı bırakmış sadece üst kamera tarafı ayrılmamış. Ve aradan gördüğüm kadarıyla kirlenmiş ben bu kapağı komple çıkarsam ıslak mendil ile temizleyip 404 ile yapıştırsam bir sorun olur mu ?
Hocam eu rom ve Endonezya rom kullanıyorum genellikle daha önce böyle bir sorun yoktu neden nasıl oldu hiç anlam veremedim. Farklı yaptığım birşeyde yok standart rom flashlama..🤦