haylas55 kullanıcısının son içeriği

1. haylas55

Yardım Bootloader kilit açma sorunu.

eyvallah sayenizde çözdüm :D 30 dk dır ugrasıyodum yapmaya
  2. haylas55

Yardım Mi Max Root

Cihazda hiç bi işlem yapmadım :) cepporttan aldıgım gibi kullanıyorum bootloader kilidi acıkmıdır ki acaba ?
  3. haylas55

Yardım Mi Max Root

Arkadaşlar mi max cihazıma nasıl root atabilirim acaba
  4. haylas55

Mi max alayım mı?

ben dün cepporttan sipariş verdim :)
  5. haylas55

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Umarım Bizede Verirler :)
  6. haylas55

Duyuru MIUI Türkiye Telefon Satışları Başlamıştır

Mi max stoklarda yok ne zaman gelir General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. haylas55

Yarın veya sonraki gün mı max alacağım stokta varmı yokmu nasıl ogrenebilirim General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. haylas55

Yardım AliExpress takipsiz kargo

Valla 27 sinde kulaklık aldım hala kargolanmadi :) General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. haylas55

Soru Mi Max almayı düşünüyorum

Hocam ben fazla anlamıyorum forum işlerinden siz düzeltebilir mısınız müsait iseniz ? General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. haylas55

Soru Cepport dan alışveriş yapanlar bakabilirmi?

Cepport magazası gittigidiyor üzerinden satıs yapıyor sadece benim bildiğim bide resmi miui satıcısı o galiba
  11. haylas55

Madalya YouTube Kanalımızı Takip Edin Madalya Kazanın

Buyrun hocam takipteyiz :)
  12. haylas55

Yardım Mi Max Almayı Planlıyorum

bu 64 32 gb versiyonları arasında bi fark yok dimi hafıza haricinde işlemci vs ?
  13. haylas55

Çözüldü Mi max

Bende alacagim insallah baya guzel kullanan iki kisi var asiri tavsiye ediyorlar o fiyat bandinda 6.4 inch telefon bulamassin baska 3 gb ram var bence iyi sadece islemcisi 652 eski diyorlar ama onun hakkimda bi fikrim yok acikcasi General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. haylas55

Bende merak ediyorum bunu acikcasi General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. haylas55

Kota sorun degilde en azindan cihaz 600 desteklemesi lazim benim icin :) operator 200 anca verir ilerleyen zamanlarda veririler ama o hizi illaki General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt