Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurulum (ROOT GEREKİR):
1- Magisk ayarlardan sistemsiz host kısmını seçin
2- Magisk üzerinden busybox modülünü kurun
3- Atmış olduğum energized modlünü kurun telefonu yeniden başlatın
4- Play store veya fDroid mağazasından Termux adlı uygulamayı indirin
5- Sırasıyla ''su'', ''energized''...
Merhaba dostlar lineage 17.1 resmi sürümlü cihaza predator kernel kurmak istedim fakat newcam mı oldcam mı kurmam gerektiğini Çözemedim romun açıklamasında da birşey yazamıyor öneriniz var mı daha öncesinde hem newcam hem de oldcam kurdum ikisinde de flaş yanmıyordu
Merhaba arkadaşlar uzun bir sure sonra forumda tekrar aktif oldum sizlere sorum şu custom romlarda google camera videoyu çok kalitesiz çekiyor bu sorunu miui yüklemeden nasıl çözebilirim
Herkese iyi aksamlar iki hafta sonra yurtdisindan akrabalarım gelicek gelirken bilgisayar almarini istedim ancak vergi olayı sonradan aklıma geldi cihazi kutusuz bir sekilde getirirse vergiden muaf olur muyuz ?
Redmi note 7 ye stabil ubuntu touch sürümü yayınlanmış daha önce kullanan oldu mu, kurulumunda dikkat etmem gereken yerler var mi, tavsiye eder misiniz ?
Herkese hayırlı günler dilerim redmi note 7 için aosp tabanli romlarda kullanabileceğim bir miui kamera modulu var mı biraz araştırdım anx kamera kurdum ama çalışmadı
Merhaba arkadaslar herkese iyi akşamlar biliyorum soru biraz saçma ama merakımdan dolayı soruyorum redmi note 7, android 9 ile geldi ve guvenlik nedeni ile bazi proglamlari kullanamıyorum andorid 8 veya altı gsi rom yuklemeye çalışsam ne olur
Herkese iyi akşamlar telefonumu 1.5 sene önce aldım, mobil veri yaklasik 200-300 mbps hız alıyordum gün geçtikçe internetimin yavaşladığını farkettim şuan pandemi nedeniyle internetim neredeyse berbat oldu çok yavaşladı ne yapmalıyım (hattım vodafone)
Google hizmetler son günlerde çok fazla ram kullanmaya başladı kullandığım romdan kaynaklı olabilir, rom değiştirmeden sistem üzerinden root erişimine sahip dosya yoneticisi ile kaldırmak istiyorum sıkıntı çıkar mı
1.5 senedir severek kullandığım telefonumu yakın zamanda ghost screen olduğu için servise göndermek zorunda kaldım shenchao panel takmışlar always on display kullansam hayalet ekran olur mu ?
Merhaba redmi note 7 cihazıma root ve rom attım orijinal yazılımına geri dönmem gerek ama mi flashtan stock yazılımı flashlayınca bağlantı kesiliyor refresh diyorum görüyor flasha basinca tekrar bağlantı kesiliyor ve fastboot a alınca press any key to shutdown diyor