Hasqi kullanıcısının son içeriği

1. Hasqi

Uygulama Energized Protection Reklam Engelleyici Magisk Modülü

Kurulum (ROOT GEREKİR): 1- Magisk ayarlardan sistemsiz host kısmını seçin 2- Magisk üzerinden busybox modülünü kurun 3- Atmış olduğum energized modlünü kurun telefonu yeniden başlatın 4- Play store veya fDroid mağazasından Termux adlı uygulamayı indirin 5- Sırasıyla ''su'', ''energized''...
  2. Hasqi

Soru Newcam mı oldcam mı kurmalıyım

Merhaba dostlar lineage 17.1 resmi sürümlü cihaza predator kernel kurmak istedim fakat newcam mı oldcam mı kurmam gerektiğini Çözemedim romun açıklamasında da birşey yazamıyor öneriniz var mı daha öncesinde hem newcam hem de oldcam kurdum ikisinde de flaş yanmıyordu
  3. Hasqi

Soru Custom romda video sorunu

Merhaba arkadaşlar uzun bir sure sonra forumda tekrar aktif oldum sizlere sorum şu custom romlarda google camera videoyu çok kalitesiz çekiyor bu sorunu miui yüklemeden nasıl çözebilirim
  4. Hasqi

Soru Yurtdışından gelen ürünler icin vergi

Herkese iyi aksamlar iki hafta sonra yurtdisindan akrabalarım gelicek gelirken bilgisayar almarini istedim ancak vergi olayı sonradan aklıma geldi cihazi kutusuz bir sekilde getirirse vergiden muaf olur muyuz ?
  5. Hasqi

Tavsiye 6000 TL civarı laptop tavsiyesi

Butcem 6bin tl harici ekran kartlı f/p bir laptop onerir misiniz ?
  6. Hasqi

Soru Kernel ismini nasıl değistirebilirim

Telefon, cihaz hakkinda bolumundeki kernel adini pc olmadan nasil degistirebilirim
  7. Hasqi

Soru Ubuntu touch

Redmi note 7 ye stabil ubuntu touch sürümü yayınlanmış daha önce kullanan oldu mu, kurulumunda dikkat etmem gereken yerler var mi, tavsiye eder misiniz ?
  8. Hasqi

Soru Aosp romlarda miui kamera

Herkese hayırlı günler dilerim redmi note 7 için aosp tabanli romlarda kullanabileceğim bir miui kamera modulu var mı biraz araştırdım anx kamera kurdum ama çalışmadı
  9. Hasqi

Soru Android sürümü düşürmek

Merhaba arkadaslar herkese iyi akşamlar biliyorum soru biraz saçma ama merakımdan dolayı soruyorum redmi note 7, android 9 ile geldi ve guvenlik nedeni ile bazi proglamlari kullanamıyorum andorid 8 veya altı gsi rom yuklemeye çalışsam ne olur
  10. Hasqi

Yardım Mobil veri hız kaybı

Herkese iyi akşamlar telefonumu 1.5 sene önce aldım, mobil veri yaklasik 200-300 mbps hız alıyordum gün geçtikçe internetimin yavaşladığını farkettim şuan pandemi nedeniyle internetim neredeyse berbat oldu çok yavaşladı ne yapmalıyım (hattım vodafone)
  11. Hasqi

Soru Google hizmetleri silersek ne olur ?

Google hizmetler son günlerde çok fazla ram kullanmaya başladı kullandığım romdan kaynaklı olabilir, rom değiştirmeden sistem üzerinden root erişimine sahip dosya yoneticisi ile kaldırmak istiyorum sıkıntı çıkar mı
  12. Hasqi

Soru Uygulama geçişlerinde kırmızı pixel ler

Youtube de tam ekrandan çıkarken ekrana kırmızı pixeller çıkıp kayboluyor çözümü varmı acaba
  13. Hasqi

Soru Redmi note 7 shenchao panel ghost screen olur mu ?

1.5 senedir severek kullandığım telefonumu yakın zamanda ghost screen olduğu için servise göndermek zorunda kaldım shenchao panel takmışlar always on display kullansam hayalet ekran olur mu ?
  14. Hasqi

Yardım Eski sürüme dönersek arb yermi

Merhaba rn7 cihazima custom rom atmadan önce miui sürümü 10.3.4 du miflash tan ayni sürüm ü flashlarsam arb yermi ?
  15. Hasqi

Yardım Mi flash telefonu görmüyor

Merhaba redmi note 7 cihazıma root ve rom attım orijinal yazılımına geri dönmem gerek ama mi flashtan stock yazılımı flashlayınca bağlantı kesiliyor refresh diyorum görüyor flasha basinca tekrar bağlantı kesiliyor ve fastboot a alınca press any key to shutdown diyor
Üst Alt