hashas kullanıcısının son içeriği

1. hashas

Soru Cihaza twrp yüklersem bir sorunla karşılaşır mıyım?

Root'u kaldırdım hocam banka uygulamalarında sıkıntı çıkarıyordu
  2. hashas

Soru Cihaza twrp yüklersem bir sorunla karşılaşır mıyım?

Fleur diye de geçiyor 1764658421 Twrp attım cihaz açılmadı hocam sonra rom attım düzeldi
  3. hashas

Çözüldü Vakıfbank mobil root sorunu

Dediklerinizi yaptım Vakıfbank açıldı, Yapı Kredi de bir sorun yok bende. Reddetme listesini zorla işaretleyip dener misiniz hocam?
  4. hashas

İlginiz için teşekkür ederim hocam, deneyeceğim hemen
  5. hashas

Hocam HMA'ya girince Sistem servisi çalışmıyor diyor bunu nasıl çözebilirim? Ayriyeten Magisk'te LSPosed'in yanında Action kutucuğu bende yok 1763233669 maalesef sorun devam ediyor hocam, templates kısmında 0 yazıyor ondan olabilir mi?
  6. hashas

Bootloader kaynaklı diyeceğim de onunla alakalı değildir muhtemelen
  7. hashas

Evet hocam Shamiko yüzündenmiş kaldırınca uyarı gitti 1762010826 ReZygisk ile deniyorum birde hocam
  8. hashas

NoHello, PlayIntegrity Fork, Shamiko,Zygisk Next sadece bunlar hocam
  9. hashas

maalesef aynı hocam, NoHello modülünün altında conflicting module yazıyor. Hangisiyle çakışıyor olabilir sizce
  10. hashas

Redmi note 11s için kernelsu yok diye biliyordum. Cihaz imeili brick olma ihtimali var mı?
  11. hashas

Telefonumda magisk kurulu ve rootlu, zygisk ile gizlesem bile vakıfbank mobile giremiyorum. Shamiko ve BootloaderSpoofer da kurdum fakat başarılı olmadı. Önerisi ve Çözümü olan varsa yorum yazarsa sevinirim. Redmi note 11S
  12. hashas

Soru Soundpad

Telefonumuzda çalan bir şarkıyı karşı tarafa net bir şekilde nasıl dinletiriz? PC için Soundpad programı var, istediğiniz sesi karşı tarafa orijinal haliyle dinletebiliyorsunuz. Aynı şey mobilde olur mu?
  13. hashas

Çözüldü yd imei atılmış cihaza root

merhaba yd imei atılmış cihaza Boot patch ile root atmak istiyorum IMEI silinir mi?
  14. hashas

Soru Redmi Note 11S ROOT işlemi

Merhaba arkadaşlar Redmi Note 11S için root atmanın bir yolu yok mu? TWRP ile root atınca telefon fastboottan çıkmıyor
Üst Alt