hashas kullanıcısının son içeriği

1. hashas

Yardım Magisk Ek Ayar Gerektiriyor Sorunu

Merhaba arkadaşlar, magisiki doğrudan güncelledim fakat daha sonra böyle bir uyarı gelmeye başladı.
  2. hashas

Soru Snapchat anlık modülü

Yeni sürümünü nereden bulabilirim hocam
  3. hashas

hiçbir uyarı gelmiyor maalesef hocam
  4. hashas

Soru Connected2me

tamamdır teşekkür ederim
  5. hashas

Tekrar merhaba hocam, bahsettiğiniz güncellemeyi websitesinde göremiyorum nereden ulaşabilirim?
  6. hashas

Soru Connected2me

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi C2me uygulamasının önceki sürümlerinde galeriden atılan fotoğrafın anlık olarak gösterme hilesi vardı fakat son zamanlarda bu tür yollar fixlendi. Galeriden atılan fotoğrafın anlık olarak gitmesinin yolları nedir? Telefonum Rootlu. Mod apk veya modül varsa...
  7. hashas

çok teşekkür ederim hocam
  8. hashas

Bakayım hocam, ban yeme riski nedir ve kullanıyorsanız o özelliğin adını atar mısınız?
  9. hashas

Teşekkür ederim hocam. Evet bunun hakkında modüller var fakat ne yazık ki işlevsiz hale gelmiş, konu aktiftir
  10. hashas

onda anlık hilesi yok
  11. hashas

Merhaba arkadaşlar, önerdiğiniz modlu Snapchat veya Snapchat modüllerini yorumlara bekliyorum. Onun dışında anlık atma trickleri varsa beklerim. Telefonum Rootludur.
  12. hashas

Yardım Redmi Note 11S TWRP

adb reboot bootloader fastboot flash boot twrp.img fastboot reboot recovery
  13. hashas

Yardım NV data hatası

Cihaz Redmi Note 11S Stock ROM kurdum nvdata hatası alıyorum, kurmadan önce yedekleri almıştım fakat adb ile flashlayınca hata veriyor.
  14. hashas

Yardım Redmi Note 11 Pro brick

hocam geçenlerde buradan attım fakat recovery modda kaldı rom atmak zorunda kaldım
  15. hashas

Yardım Redmi Note 11 Pro brick

Redmi Note 11S için TWRP var mı?
Üst Alt