hashas kullanıcısının son içeriği

1. hashas

Soru Soundpad

Telefonumuzda çalan bir şarkıyı karşı tarafa net bir şekilde nasıl dinletiriz? PC için Soundpad programı var, istediğiniz sesi karşı tarafa orijinal haliyle dinletebiliyorsunuz. Aynı şey mobilde olur mu?
  2. hashas

Çözüldü yd imei atılmış cihaza root

merhaba yd imei atılmış cihaza Boot patch ile root atmak istiyorum IMEI silinir mi?
  3. hashas

Soru Redmi Note 11S ROOT işlemi

Merhaba arkadaşlar Redmi Note 11S için root atmanın bir yolu yok mu? TWRP ile root atınca telefon fastboottan çıkmıyor
  4. hashas

Yardım E: Unable to check merge status hatası

TWRP modunda format data yapmak istediğimde E: Unable to check merge status bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz
  5. hashas

Soru Miel Cihazıma nasıl twrp yükleyebilirim?

Redmi note 11s miel Cihazıma nasıl twrp yükleyebilirim?
  6. hashas

Soru Cihaza twrp yüklersem bir sorunla karşılaşır mıyım?

Merhaba Redmi Note 11s cihazım var. MIUI Sürümü 14, Android sürümü 13. TWRP yükleyip root atmak istiyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım? Daha önce Redmi Note 7 cihazım vardı root attım fakat bu cihaz daha güncel oldugu için kararsızım.
  7. hashas

Yardım MiuiMix Rom hakkında

MiuiMix Romuna hiçbir güncelleme yapamıyorum ayriyeten temizleyici çalışmıyor. Bunları nasıl çözebilirim? Custom Rom pişmanlıktır.
  8. hashas

Soru Magisk Hakkında

Merhaba kısa süre önce telefonumu rootladım ama magiskte zygisk ve ramdisk "hayır" gösteriyor. Bir sorun teşkil eder mi?
  9. hashas

Yardım Modlu Play Store

Merhaba iyi forumlar. Lucky Patcher ile daha iyi sonuç alabilmek için rootlu telefonuma Modlu Play Store kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Üst Alt