Yardım Vakıfbank mobil root sorunu

hashas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hashas
Cihazım
Note 7
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 11S
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonumda magisk kurulu ve rootlu, zygisk ile gizlesem bile vakıfbank mobile giremiyorum. Shamiko ve BootloaderSpoofer da kurdum fakat başarılı olmadı. Önerisi ve Çözümü olan varsa yorum yazarsa sevinirim.

Redmi note 11S

ati717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atilla
Cihazım
Poco F4
Konular
1
Telefonumda magisk kurulu ve rootlu, zygisk ile gizlesem bile vakıfbank mobile giremiyorum. Shamiko ve BootloaderSpoofer da kurdum fakat başarılı olmadı. Önerisi ve Çözümü olan varsa yorum yazarsa sevinirim.

Redmi note 11S
benim de aynı şekilde giremiyorum vakıfbanka hiç bir şekilde ne ikinci alandan ne iş profillerinden ne de çift uygulama yaparak. Bu soruna bir çözüm yok mu forumda ki arkadaşlar abiler lütfen yardımı olur musunuz tüm bankalara giriyorum vakıfbanka giremiyorum

Oyla:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
benim de aynı şekilde giremiyorum vakıfbanka hiç bir şekilde ne ikinci alandan ne iş profillerinden ne de çift uygulama yaparak. Bu soruna bir çözüm yok mu forumda ki arkadaşlar abiler lütfen yardımı olur musunuz tüm bankalara giriyorum vakıfbanka giremiyorum

Magisk mi yüklü telefonunuzda ?

Oyla:

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
Dün bende de aynı sorun başladı. Bu zamana kadar Magisk'te Zygisk denylist ile hallediyordum. Şu anda nereden yakalıyor anlayamadım. Denylist'te bulunan diğer uygulamalarda sorun yok ama VakıfBank uyuzluk yapıyor. Bir fikri olan var mı?

Magisk 28.1 kurulu. MIUI 14.0.2 ROM'dayım.

Oyla:

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
bende root olmamasına rağmen vakıfbank girilmiyor. Sanırım custom romları başka şekilde tespit ediyor.

Oyla:

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Eğer sorun devam ediyorsa HMA uygulaması ile de uygulama gizlemeyi deneyin. Lsposed modülü flaşlayın hma apk yı kurun lsposed içinden modülü aktif edin. Hma uygulamasını açın uygulama yöneticisine girin banka uygulamasını seçin enable hide etkinleştirin telefonu yeniden başlatın ve deneyin.
Ben de yaklaşık bir haftadır Vakıfbank ile uğraşıp duruyordum. Her türlü modül vs denedim ama olmadı. Denemediğim yol kalmadı. Keşke mesajınızı daha önce görseydim, sorunu çözdükten sonra gördüm. Deneye deneye buldum. Bugün sabah itibarıyla normal uygulamaya giriş yapabildim.

1. LSPosed yada ReLSPosed modülünü Magiskden kurun. Yeniden başlatın
2. HMA uygulamasını kurun.
3. Magisk kurulu modüllerin olduğu kısımdan LSPosed/ReLSPosed modülünde "Action" tıklayın.
4. LSPosed içinde modüller sekmesinde HMA'yı (uygulama listemi gizle) etkinleştirin.
5. HMA'yı açın, Uygulama Yöneticisi içerisinde Vakıfbank uygulamasını görseldeki gibi yapın.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt