hasatan kullanıcısının son içeriği

1. hasatan

Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

selam arkadaşlar bende mi9 la aranıza katıldım. bootloader kilidini açmaya açlışırken 2 tane mi hesabım olduğunu farkettim birisinde gmail diğerinde telefon numaram ile bağlantılı, yani birisinde telefon numarası diğerinde gmail kısımları yok ve eklemeye çalışınca bu numara yada mail , başka bir...
  2. hasatan

Çözüldü ekranda parmak izi sensörü gibi yuvarlak

evet arkadaşlar yukardaki ortam ışığı sensörü imiş. parmakla kapatınca ekran ışığı azalıyor.
  3. hasatan

Teşekkür ederim hocam.
  4. hasatan

hocam sağolun cevap için benim sıkıntım uzun kullanımda bu üstteki yuvarlak dead pixele , yada başka bir sıkıntıya dönüşürmü diyeydi. siz nekadardır kullanıyorsunuz telefonu. bide ön kamera için flash olabilirmi bu üstteki yuvarlak. ekrana gömülü flash
  5. hasatan

Parmak izi sensörünün görünmesinde bir sıkıntı yok. benim sıkıntım aynı parmak izi sensörü gibi sol üstte bir yuvarlak daha var, telefonu yeni aldığım için ekranda bir sıkıtntı varsa değişim isyeteceğim. teşekkürler cevap için. 1570434729 parmak izi sensörü zaten yoğun güneş ışığı altında...
  6. hasatan

Selam arkadaşlar. bende mi9 6/128 alarak aranıza katıldım. cihaz 5-6 gündür elimde. bügün bir şeyle karşılaştım. güneş ışığı altında telefon ekranı beyaz renkte iken , parmak izi sensörü görünüyor. tamam bunda bir sıkıntı yok ama sol üstte alarm simgesinin hemen altında parmak izi sensöründen...
Üst Alt