Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepinize merhaba,
Elimde Mi Airdots Pro 2 var. Tam olarak 3 senedir kullanmaktayım ancak bataryasının ömrü artık doldu. Şarj kutusu da her bir kulaklık da artık dayanmıyor.
Ben bunların bataryasını kendim yenileyebilir miyim? Yeni bataryayı nereden temin edebilirim?
Yurtdışından 50 euro gibi...
Selamlar herkese, Sitenin de henüz satışa sunduğu Airdots 2 pro adlı kulaklıkla ilgilenmekteyim. Burada dikkatimi çeken ses kodeki aptx yerine LHDC denilen çok daha kaliteli bir kodek kullanması. Fakat bunu hangi cihazlar destekliyor? Bu yazılımsal bir şey mi donanımsal mı? Geliştirici...
değmez hocam pil masrafı çıkıcak, ne kadar iyi durumda olduğunu bilemezsiniz. İçinde sıvı teması var mı yok mu kronik sorun var mı?. Ayrıca cihazların ömrü 3-4 sene oluyor. ki asıl performansını 2 sene sonra kaybediyorlar.
kesinlikle katılmıyorum. Amoled kullanana kadar hep sevmezdim. Yandan bakınca yeşil görünmeleriyle eleştirirdim. Fakat amoled bambaşka bir şeymiş. Canlı renkler, bataryayı yememesi ısınma yapmaması. Siyahların gerçekten siyah olması. Aod kullanabilme. Dark Modeda hem pil tasarufu yapıp gece beni...
Bi bekleyin büyük güncellemelerden sonra pil kalibrasyonu bozulur bir kaç güne toparlanır. Yada factory reset yapın temizden kurulum yapmış olun. Ekran süresi arttı diye onlarca geribildirim var en kötü sabit kalmıştır. Bahsettiğiniz çapta sorun yok.
Mi6 bile almış bizi esgeçtiler haha-- gerçi bizde aod özellikleri falan var bizim güncelleme daha kapsamlı dolayısıyla daha çok test edilmesi gerekiyor heralde.
Mi9tnin o kamera mekanizması sıkıntı çıkarabilir gibi duruyor. Her zaman mekanik şeyler problem yapar. Uzun kullanım için kesinlikle iyi bir fikir değil. Note 8 daha iyi bir cihaz. Büyük çaplı ghost yaşanacağını da sanmam.
Hocam mesajlaşma uygulamasına kaç kez giriyorsunuz ki? Hindistan romuyla reklamlar basacak MiVideoda orda burada hintliler yöresel danslarını gösterecekler size
Çok fazla model kullandım hocam. Bu telefonun kusursuza yakın olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yüz tanıma işini problem olarak görmeyin 10 saniyenizi almayacak bir kerelik işlemle konumu gürcistan yaptığnızda sorunlar çözülüyor. ( Başka hiç bir şeyi olumsuz etkilemiyor.)
global beta temmuzda sonlandırılana kadar her hafta bir güncelleme aldım Mi8'de. Her hafta yeni özellik geliyordu. Siz asıl hakkını yemeyin. Bu renkli aodlar gameturbolar animasyonlular her şey sonradan eklendi. Samsungları nasıl aldıysan öyle bırakıyorsun. Güncelleme anca hata düzeltme...