hasanmerkit kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım [Unlocked] YD cihaza MiUi 14 nasıl kurabilirim?

EEA ve INDO romunda da çalışmıyordu cihaz. Zaten sattım gitti.
  2. H

India romda çalıştı :) Ama sanırım başka bir ROM şansım yok. Arama kaydetme özelliği gelmedi :(
  3. H

Hep sweet romlar flashladığımı farkettim. Şimdi sweetin flashlayıp haber vereceğim.
  4. H

Cevaplarınız için çok teşekkürler, tekrar deneyeceğim. Cihazın kamerasının ne kadar olduğunu bilmiyorum arka kapağı ve ekranı değişmiş maalesef. Yinede sanırım sweet ve sweetin modemleri denicem. Yanlış kod flashlarsam sanırım fastboot brick olmaz değil mi :S
  5. H

Rica etsem MiUi tam sürüm ismini paylaşabilir misiniz? Yada hangi linkten romu indirdiğinizi hatırlıyor musunuz? sweet değilde sweetin flashlarsam bendeki de çalışır sanırım, bendeki cihazda başta kendini sweetin olarak tanıtıyordu kendini.
  6. H

Hangi romu kullanıyorsunuz? Aynı romları flashlayalım? Sizde de sweet veya sweetin kod adlı cihaz var değil mi? Cihazı 1 saat pcde bıraktım gittim geldim kendi kendine halen NV Data is corrupt diye reset atıyor
  7. H

Yardım Redmi note 10 pro IMEI kaydı

Custom romda diag modu çalışmıyor, TWRP ve MiUİ şart. Bende bunu Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 8 cihazlarda tecrübe ettim. Benim mantığıma göre custom recovery'lerde iş görmesi gerek sonuçta partition silme komutu giriyoruz ama nedense TWRP haricinde yapamıyorum.
  8. H

Evet, kod adı sweet. Ben Eu ve Indo rom denedim henüz
  9. H

Çalışmadı maalesef bende. (miui 14 indo rom) Yine recovery boot ediyor.
  10. H

Deneyip dönüş yapacağım, herhangi bir MiUi 14'ü deneyebilir miyim? EU rom düşünüyorum. Ayrıca rar parolası nedir? (Açıklamaya yazdıysanız göremem çünkü 7-Zip kullanıyorum...)
  11. H

Merhaba, Elimdeki cihaz IMEI repair yapılmış bir cihazdı ancak unlock yapamıyordum. H.kadioglu sayesinde cihaz an itibariyle Unlock oldu ancak MiUi 14 kurunca "nv data is corrupted" hatası alıyorum. MiUi 13'e downgrade edince de bu hatayı alıyordum ancak bir modem dosyası ile bunu çözdüm. MiUi...
  12. H

Çözüldü Redmi Note 10 Pro Kilidini Açamıyorum

Elinize kolunuza sağlık hocam. Bu saatte yordum sizi ama aşırı sinir bozucu sorundan kurtardınız beni. 1-2 hafta sonra aynı model cihaz daha var aynı durumda kalan o konuda da tekrar sizden yardım isteyeceğim. :) <3 Sırada standart 168 saati bekleme süreci başladı :)
  13. H

Yardım Note 10 Pro Max Bootloader kilidi hatası

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, kod adı sweet
  14. H

Güzel. Modlardan ricamdır bu konu kilitlenmesin. 1-2 hafta sonra işlemi yapalım. Eski Redmi Note 9 Pro cihazımın Fastboot'unu da siz ayağa kaldırmıştınız hatırladım sizi. Zaten MKerem'de sizi tavsiye etti. Peki fiyat ne olur ve cihazı nasıl EDL'ye alırım?
  15. H

Yani MIUI Unlock Tool'da önceki cihazlar gibi keyifli bir şekilde 1 hafta bekleyip sonra kilidi açabileceğim değil mi? Gerisi zaten TWRP + Pixel Experience...
Üst Alt