hasanmerkit kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım [Unlocked] YD cihaza MiUi 14 nasıl kurabilirim?

Merhaba, Elimdeki cihaz IMEI repair yapılmış bir cihazdı ancak unlock yapamıyordum. H.kadioglu sayesinde cihaz an itibariyle Unlock oldu ancak MiUi 14 kurunca "nv data is corrupted" hatası alıyorum. MiUi 13'e downgrade edince de bu hatayı alıyordum ancak bir modem dosyası ile bunu çözdüm. MiUi...
  2. H

Çözüldü Redmi Note 10 Pro Kilidini Açamıyorum

Cihazı güncellesem IMEI uçacak, güncellemesem bootloader açmaya çalıştığımda "device basic data verification failed" hatası veriyor. Gönlüm istiyor ki şuan ki IMEI'de Pixel Experience kullanmak.... Lütfen yardım ya nasıl yapabiliriz? EDL ile oluyorsa nedir ücreti falan? Sıkıştım kaldım MIUI 12'de...
  3. H

Redmi Note 9 Pro yazılımsal olarak brick oldu

Cihazda Pixel Experience varken troll bir script tarafından root kullanıcısında "rm -rf /*" yedi. Cihazda fastbootu açıp Stock rom flashladım. Yine de açılmıyor. Yaptığı tek şey Redmi logosunda sürekli reboot atıyor. Custom recovery flashlayıp stock romların flash hallerini de flashladım aynı...
  4. H

Yardım Logo ve SD Card fix var mı?

Arkadaşlar bir MiUi rom kullanıyorum çok memnunum ama ben küçük te olsa hatalara çok takıntılıyım. İlk sorunum, Açılış logosu. Tabi ki de ROM'u portlayan kişiye saygım var ismi falan yazsın fakat, açılık resmine bembeyaz koymuş ve birden siyah ekrana dönmesi hiç hoş olmamış. İkinci sorun, SD...
  5. H

Yarışma GM Dİscovery "DiscoUpdater Uygulaması" - Bayram Kampanyası-

Tamam da ben kurdum bunu kredi diye saçmalıyor nerden nasıl kredi yapacağım Allah aşkına alt tarafı rom araştırıyoruz. Zaten telefon pert çalışıyor
  6. H

Yarışma GM Dİscovery "DiscoUpdater Uygulaması" - Bayram Kampanyası-

Şu programa kredi saçmalığı yerine reklam koysaydınız belki bir işe yarayabilirdi. Şu programa yönlendiren linkleri adblock'a bile ekliyorum artık.
Üst Alt