Hasanklc063 kullanıcısının son içeriği

1. H

Rehber MiUnlock Kod Gelmeme Sorunu Düzeltme

Hangi cihazlar icin acaba?
  2. H

Diğer Çin Cihaz Bl Kilidini Nasıl Açtım

Bende cin hesabi actim basvuru yaparken sistem guncelleniyor hatasi veriyor vpn ile de denedm sonuc degismedi Redmi 13 pro plus
  3. H

Yardım Redmi 13 pro 5g (garnet) Fake rom

Ucret ne kadardir imeileri biz mi veriyoruz cunku bayadir aramama ragmen 86 ile baslayan imeiyi bulamadm?
  4. H

Evet global konusunda cok cok haklisiniz eskiden cin cihazlarda boyle kisitlamalar olmadigi icin çin aldim bl kilidini acar istedigim romu yuklerim dusuncesi ile fakat her seyin onunu kesmisler suan malesefki baska cihaz da alamam butce sikintim oldugu icin sizin öneriniz nedir? Hic ellememek...
  5. H

Direncsiz imei atilmasi ve orjinal rom yüklemesi peki?
  6. H

MALUM CİHAZ REDMİ 13 PRO 5G ÇİN Fake rom var gecende bir yere sordugumda halleriz demislerdi Direnç attırmadan kalıcı imei format ve guncellemede imei gitmeyen aktf güncelleme alacak sekilde halleriz demişti böyle birşey mümkün mü? Direnç atmayacak İmei tamiri yapacak Güncelleme alacak...
  7. H

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

Mrb arkadaslar MALUM CİHAZ REDMİ 13 PRO 5G ÇİN Fake rom var gecende bir yere sordugumda halleriz demislerdi Direnç attırmadan kalıcı imei format ve guncellemede imei gitmeyen aktf güncelleme alacak sekilde halleriz demişti böyle birşey mümkün mü? Direnç atmayacak İmei tamiri yapacak...
  8. H

Rehber Redmi Note 13 Pro 5G (Garnet) Dirençli Cihaza HyperOS 3 Yükleme

Yurt disi cin fake rom yuklu bl kilit kapalı imei atilmamis olan redmi 13 pro plus ta ise yarar mi
  9. H

Rehber Redmi Note 13 Pro 5G (Garnet) Dirençli Cihaza HyperOS 3 Yükleme

Ayni cihazdan bizdede var cin cihaz fake rom yuklu hyper 1 de guncelleme gelmiyor ama butun ozellikler calisiyor fakat asla bl kilit acilmiyor geliştirebilir ozelliklerde acik gozukuyor fakat bl kilit kapali hicbir sekilde acilamiyor Ayrica elimdede 13 pro + var çin cihaz ve fake rom yuklu...
  10. H

Araçlar Şubat Update Öncesi Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

Aynen Redmi 13 pro plus çin Yada redmi 13 pro 5g garnet ??
  11. H

Soru Redmi note 13 pro 5g (garnet) pil koruması??

Uygulamayi guncellemeyi denedin mi? Güvenlik ?
  12. H

Tavsiye Telefon Tavsiyesine İhtiyacım Var

Garanti olmasi sart mi :) Yurt disi ve imei tamir i olan cihazlar olursa eger 15t Redmi 15 pro 5g Redmi 15 pro + 5g (ekrani kavisli) Alirken mutluka global alin Bu cihazlar uygun ve tam fiyat perfonmas telefonlari
  13. H

Çözüldü Çin cihaz Bootloader kilidi açma

Actiginizda paylasirsanz cok iyi olur
  14. H

Yardım Garnet sebeke sorunu.

Dediginize gore orjinal rom atmislardir imei tamiri yapmamislardir aktf sorunsuz guncelleme alabilir nfc calismaz
  15. H

Yardım Garnet sebeke sorunu.

Fake romdan kurtuldu mucihazin
Üst Alt