Yardım Redmi 13 pro 5g (garnet) Fake rom

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
MALUM CİHAZ REDMİ 13 PRO 5G ÇİN
Fake rom var
gecende bir yere sordugumda halleriz demislerdi
Direnç attırmadan kalıcı imei format ve guncellemede imei gitmeyen aktf güncelleme alacak sekilde halleriz demişti böyle birşey mümkün mü?
Direnç atmayacak
İmei tamiri yapacak
Güncelleme alacak.
Format yada başka birsey yaptiginda (güncelleme vs) imei gitmeyecek sekilde?
Acaba bu cihzlara böyle birsey mi cikti?

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Çin cihaz hyperos 3 açmaz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Direncsiz imei atilmasi ve orjinal rom yüklemesi peki?
Dirençsiz imei atılır çin romu yüklenirse hyperos 3 günceller. Güncelleme yapmama sebebi; Global romda açılması için yapılan yazılımsal edittir. Buna halk arasında fake rom diyorlar. Firma hyperos 3 te bunun önünü kapatmıştır. Bununda çözümü çıktı gerçi bu cihazda denenmemekle beraber bir çok cihazda işe yarıyor ama inanın jtag vs bu cihaz için uğraşıp para harcamaktansa satıp değiştirmek en doğru tercih olacaktır. Bu cihazın tarihi boyunca ben soran herkese bu cihazla uğraşmak yerine satıp global cihazlara geçme tavsiyesinde bulundum.

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Dirençsiz imei atılır çin romu yüklenirse hyperos 3 günceller. Güncelleme yapmama sebebi; Global romda açılması için yapılan yazılımsal edittir. Buna halk arasında fake rom diyorlar. Firma hyperos 3 te bunun önünü kapatmıştır. Bununda çözümü çıktı gerçi bu cihazda denenmemekle beraber bir çok cihazda işe yarıyor ama inanın jtag vs bu cihaz için uğraşıp para harcamaktansa satıp değiştirmek en doğru tercih olacaktır. Bu cihazın tarihi boyunca ben soran herkese bu cihazla uğraşmak yerine satıp global cihazlara geçme tavsiyesinde bulundum.
Evet global konusunda cok cok haklisiniz eskiden cin cihazlarda boyle kisitlamalar olmadigi icin çin aldim bl kilidini acar istedigim romu yuklerim dusuncesi ile fakat her seyin onunu kesmisler suan malesefki baska cihaz da alamam butce sikintim oldugu icin sizin öneriniz nedir? Hic ellememek hyper 1 de fake romda mi kalmasi ve imei tamiri mi?
Yoksa orjinal guncelleme alan romla birlikte imei tamiri mi? Guncelleme sifirlama sorunsuz dediler dogru mudur
Bu islemleri siz uzaktan yapiyormusunuz fiyat nedir?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Evet global konusunda cok cok haklisiniz eskiden cin cihazlarda boyle kisitlamalar olmadigi icin çin aldim bl kilidini acar istedigim romu yuklerim dusuncesi ile fakat her seyin onunu kesmisler suan malesefki baska cihaz da alamam butce sikintim oldugu icin sizin öneriniz nedir? Hic ellememek hyper 1 de fake romda mi kalmasi ve imei tamiri mi?
Yoksa orjinal guncelleme alan romla birlikte imei tamiri mi? Guncelleme sifirlama sorunsuz dediler dogru mudur
Bu islemleri siz uzaktan yapiyormusunuz fiyat nedir?
Biz bu cihaza uzaktan sadece server kayıt yaparız. Sadece çift sim açıktır. Başka bir desteğimiz bulunmamaktadır. Kayıt yaptırıp böyle kullanın ya da satıp değiştirin.

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Biz bu cihaza uzaktan sadece server kayıt yaparız. Sadece çift sim açıktır. Başka bir desteğimiz bulunmamaktadır. Kayıt yaptırıp böyle kullanın ya da satıp değiştirin.
Ucret ne kadardir imeileri biz mi veriyoruz cunku bayadir aramama ragmen 86 ile baslayan imeiyi bulamadm?

Üst Alt